Agustos ayina hamile girmek isteyenler?

Canim bende gecen ay belirti yasadim fos cikti bu ayda hicbir belirtim yok allah bilir zamanini diyorum napayim artik :) yani belirti yada belirtisizlik ikiside bi belirti belli olmuyo sanirim o isler :) bekleyip görecegiz hepberaber

Kendimi çok fazla dinlediğim için mi her kıpırtı belirti sanıyorum bilemiyorum, baş ağrısına bile sevinmiştim oysa ki

Merhaba kızlar,

Ben de bu ay hamile kalmak istiyorum:) denemelerimizi yaptık bakalım hayırlısı bu ay ise Allah kısmet eder inşallah. Geçtiğimiz ay ben çok heveslenmiştim ama olmadı. Bu ay hiç belirtim yok henüz, önceden hamilelik yaşayanlar daha iyi bilir. Belirtiler ilk ne zaman başlıyor? :)

ben hamilelik yaşamadım ama yaşayan arkadaşımdan biliyorum hiçbirşeyi yoktu adet belirtisinden başka kız hamile olduğunu öğrendi bir hafta sonra belirtileri yaşamaya başladı miğde bulantısı baş dönmesi halsizlik yataktan kalkamıyor şuan

Arkadaslar mrb yeniyim burda size danışacagım seylr var 10 gunden beridr karnmda cok kotu kramplar var mide bulantılarm bastan beri var bas agrım baş dönmesi bugun adet olmam gerekiyodu olmadm az önce test yaptm negatif cktı belirtlrm var ama yumurtanın catladgı gun ilskye girdm sizce hamilemiyim test yanılttmı bni tekrar ne zmn yapmlym cevaplarinizi beklyrm. Rabbim isteyen herkezi anne yapar insallah

Pskolojik mi acaba :) ama zaten 4 haftadan önce pek bir belirti yok diyo doktorlar genelde. İnsan bu dönemde sürekli kendisini dinlediginden herşeyi o tarafa yoruyor kızlar

canım geçen ay benim de öyleydi çok inanmıştım hamile olduguma kahve bile icmiyodum ama ilk idrar testi sonra da kanda negatif çıktı. dilersen bi kac gun sonra kan testi yaptır en kesin sonuc orda cıkıyor.

Ben ilk çocuğuma hamile kaldığımda şiddetli bel ağrısı yaşadığımı hatırlıyorum ama doğum kontrol kullanırken hamile kaldığım için anlayamamistim bile hamilelikten olduğunu, adet tarihim geçtikten 2 ya da 3 gün sonra belirtilerim başlamıştı

Aaa dogum kontrolle mi kalmıştın :) demek bebiş gelicekse önüne hiçbişey geçemiyo :) canım ilk hamilelikten bize önerilerin var mı yapmamız gerekenler? senin tecrübelerinden yararlanalım

canım geçen ay benim de öyleydi çok inanmıştım hamile olduguma kahve bile icmiyodum ama ilk idrar testi sonra da kanda negatif çıktı. dilersen bi kac gun sonra kan testi yaptır en kesin sonuc orda cıkıyor.
Bende cok istiyorum mide kramplarm hic boyle olmamsti ama bende ülser var ondan da olabilirmi bas agrm cok hamileyimdr diye agrı kesici bile atmyrm adetim gününde oldugu icin adet olmamayı bekliycm hayırlısı herkez hakkında teskkr edrmmm

Aaa dogum kontrolle mi kalmıştın :) demek bebiş gelicekse önüne hiçbişey geçemiyo :) canım ilk hamilelikten bize önerilerin var mı yapmamız gerekenler? senin tecrübelerinden yararlanalım

Tamamen kısmet işi bence, yaptığım özel birşey yoktu, evlendikten 6 ay sonra hamile kaldım ki kalmamak için ilaç kullanıyordum, günüm geçmiş olmasına rağmen anlamadım çünkü iş stresim vardı, stres yüzünden geciktigini düşündüm, hatta iştahım acayip açılmıştı da eşim artık seni psikoloğa götürelim bu stres yüzünden yemen bile değişti demişti

Insallah hamilesindir Allah isteyen herkese nasip etsin insallah. Ama herseyde bir hayir var. Ben mesela gecen ay cok istemistim ama bu darbede bizim evin ustunden jetler geciyordu gercekten cok korktuk. Belki hamile olsam dusuk bile olabilirdi. Oyle dusunmek lazim. Allah hepimiz icin hayirli zamani biliyor diye dusunmek lazim

Benim regl im hiç şaşmaz, regl tarihim 5 Ağustos, belirtilerim geçti ama mide bulantısı var hafiften, test yapmicam üzülüyorum çünkü çok, inşallah isteyen herkes mutlu haberi alır bu ay

Ne kadar var canım adetine ?

Benim regl im hiç şaşmaz, regl tarihim 5 Ağustos, belirtilerim geçti ama mide bulantısı var hafiften, test yapmicam üzülüyorum çünkü çok, inşallah isteyen herkes mutlu haberi alır bu ay

Evet ben de bu ay test yapmiycam. O da travmatik bi durum haline gelebilir ilerleyen surecte. Stres yapmadan bekleyip gormek lazim

Canim daha bi 11 gun falan var
Anladım canım daha varmış benimde 14 gün var bakalım nolucak. Belirti olması için daha erken canım. Normal adet olacakmışsın gibi kasık ve bel ağrıların oluyor göğüslerde dolgunluk ve acı oluyor göğüs uçlarında. Yani benim öyle olmuştu ama hiç hamile olduğumu düşünmemiştim yine adet olucam işte diye düşünmüştüm ve kardeşimin düğünü vardı adetime 1-2 gün kala. Kına ve düğğnde hep pedle gezdim o derece yani. Ha geldi ha gelicek modundaydım :)

Aynenn herseyde bi hayır vardr diye düşünmek gerek Allah hepimize kısmet etsin gecmis olsn tüm yasadklarmzn stres oldugu belli her ay safak saymasaydk strese girmeseydik belkide bebismz kucagmzdaydı simdi Rabbim ol desin bebek isteyen herkez hamile olsunnnn Insalllaaaaahhhhhhhhhhh amin aminnn .dd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…