Agustos ayina hamile girmek isteyenler?

ben de alıp alıp tekrar bakmıştım belki çıkar diye :) önümüzdeki ay diğer çizgiyi de görürsün umarım
Yok yaa daha demiycm önümüzdeki ayıda bekliyecemm testte yapmk yok akışına bırakıyorm inceldigi yerden kopsunn .. benim cogu arkadasm bebek düşünmyrz daha erkn diyo anam sonra bi bakmşz hamileee dur bizde istemyelim bi bakılm ki hamileyz :)))

bence doktorlar bile 3 aylık olana kadar söylemeyin dediği için herkes çekiniyo söylemekten :) bide gercekten stres yapmadan daha kolay olduguna inanıyorum o yuzden oluruna bırakmak en güzeli

Sagol canım amin insallah tüm isteyenlere nasip etsin Allahım benimde su anki dusugum gec dollenme

Suan yaptigm testle bakışyrm hani len senin diger çizgn diyorm sanırım korktu bi dahakine çıkartck benim is hal olduuuu :))))))) strese girmek yokkkk hersey nasip kısmet :))))))

Aynen valla hiç sıkma kendini, ilk hamileligimde arkadaşım dedi sen hamilesin git bi test al diye, aldım okumadım bile doğru dürüst içini dişini, yaptım hemen 2 çizgi çıktı, sandım ki hamile değilsen biri birazdan silinecek, şimdi çok istiyorum diye alıp yapıyorum testi , gidip gelip kontrol ediyorum acaba 2 cizgi var da ben mi göremiyorum, 1 tam gün atmadigimi biliyorum çöpe kontrol etmekten

hahaha demek hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz

Aldıgımız testlern haddi hesabı yokk esim almycm artk diyo bu son diye diye zorla aldıryrm adet olmaassm iki güne kan testi yapcm

Aldıgımız testlern haddi hesabı yokk esim almycm artk diyo bu son diye diye zorla aldıryrm adet olmaassm iki güne kan testi yapcm

Ben soylemicem eşime bile, hatta kimseye söylemiyorum istediğimi, kendi kendime hevesleniyorum, umutlaniyorum, heyecanlanıyorum, hayal kırıklığı yaşıyorum sırayla

kızlar benim adetim bi gün gecikti acayip merak ediyorum acaba hamile kalabildim mi ,şu an işte olduğum için gidip testte alamıyorum dua edin umarım regl olmam

Canım benim geçmiş olsun benim de bir düşüğüm var ve yine hamile kalırsam gene aynı şey olursa diye hep korku içindeyim. Çok zor biz kadınlar için böyle durumlar. Rabbim yardımcın olsun sakın üzme kendini bu sefer iyice araştırma yapılır ona göre çaresi bulunur canim. Her şey Allahtan verende o alanda biz sadece dua edeceğiz.

Sorarlar canim sırf senin canını sıkmak için sorarlar anlamazlar halinden. Hayırlısı olsun hakkında canim doktorun ne derse yap gerekirse başka doktorda git tek doktora bağlı kalma. Inşallah güzel haberler alacağız en kısa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…