Canim daha bi 11 gun falan var
Senin gününe daha çok var, gönlünün muradı olsun inşallah
Suan yaptigm testle bakışyrm hani len senin diger çizgn diyorm sanırım korktu bi dahakine çıkartck benim is hal olduuuu :))))))) strese girmek yokkkk hersey nasip kısmet :))))))
Yok yaa daha demiycm önümüzdeki ayıda bekliyecemm testte yapmk yok akışına bırakıyorm inceldigi yerden kopsunn .. benim cogu arkadasm bebek düşünmyrz daha erkn diyo anam sonra bi bakmşz hamileee dur bizde istemyelim bi bakılm ki hamileyz :)))ben de alıp alıp tekrar bakmıştım belki çıkar diye :) önümüzdeki ay diğer çizgiyi de görürsün umarım
Yok yaa daha demiycm önümüzdeki ayıda bekliyecemm testte yapmk yok akışına bırakıyorm inceldigi yerden kopsunn .. benim cogu arkadasm bebek düşünmyrz daha erkn diyo anam sonra bi bakmşz hamileee dur bizde istemyelim bi bakılm ki hamileyz :)))
Sagol canım amin insallah tüm isteyenlere nasip etsin Allahım benimde su anki dusugum gec dollenmegünaydın kızlar nasılsınız?
hepimizinumuduayni geçmiş olsun tatlım bende bebeğimi kaybettim seni çok iyi anlıyorum umarım Rabbim sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin tekrar yasatmasın.
benimde son 4 günüm ama hiç bir belirtim yok :) ilk hamileliğim geç döllenmeydi geçen doktor kontrolüm vardı sol yumurtalık biraz tembel olabilir, yumurtlama zamanında geçti dedi ama iki gündür akıntım yine arttı acaba benim sağ ayrı sol ayrı mı yumurtluyo
Suan yaptigm testle bakışyrm hani len senin diger çizgn diyorm sanırım korktu bi dahakine çıkartck benim is hal olduuuu :))))))) strese girmek yokkkk hersey nasip kısmet :))))))
Aynenbence doktorlar bile 3 aylık olana kadar söylemeyin dediği için herkes çekiniyo söylemekten :) bide gercekten stres yapmadan daha kolay olduguna inanıyorum o yuzden oluruna bırakmak en güzeli
Aynen valla hiç sıkma kendini, ilk hamileligimde arkadaşım dedi sen hamilesin git bi test al diye, aldım okumadım bile doğru dürüst içini dişini, yaptım hemen 2 çizgi çıktı, sandım ki hamile değilsen biri birazdan silinecek, şimdi çok istiyorum diye alıp yapıyorum testi , gidip gelip kontrol ediyorum acaba 2 cizgi var da ben mi göremiyorum, 1 tam gün atmadigimi biliyorum çöpe kontrol etmekten
Aldıgımız testlern haddi hesabı yokk esim almycm artk diyo bu son diye diye zorla aldıryrm adet olmaassm iki güne kan testi yapcmAynen valla hiç sıkma kendini, ilk hamileligimde arkadaşım dedi sen hamilesin git bi test al diye, aldım okumadım bile doğru dürüst içini dişini, yaptım hemen 2 çizgi çıktı, sandım ki hamile değilsen biri birazdan silinecek, şimdi çok istiyorum diye alıp yapıyorum testi , gidip gelip kontrol ediyorum acaba 2 cizgi var da ben mi göremiyorum, 1 tam gün atmadigimi biliyorum çöpe kontrol etmekten
Aldıgımız testlern haddi hesabı yokk esim almycm artk diyo bu son diye diye zorla aldıryrm adet olmaassm iki güne kan testi yapcm
Ben soylemicem eşime bile, hatta kimseye söylemiyorum istediğimi, kendi kendime hevesleniyorum, umutlaniyorum, heyecanlanıyorum, hayal kırıklığı yaşıyorum sırayla
Hayırlı olsun tebrikler :)kizlaaarr ben de hamileyimmm
kızlar benim adetim bi gün gecikti acayip merak ediyorum acaba hamile kalabildim mi ,şu an işte olduğum için gidip testte alamıyorumdua edin umarım regl olmam
Canım benim geçmiş olsunMerhaba arkadaşlar nasıl başlasam bilmiyorum hepiniz gibi bende çokkk istiyorum ama şu an ikinci düşügümü yapıyorum çok zor bi durum 1 buçuk senelik evliyim her ay aynı şeyi yaşıyorum 2 ay sevinç yaşadım ama bu seferde daha büyük üzüntüyle sonuçlandı Allah kimseye yaşatmasın bu durumu çok zor napıcam ben şimdiii.
umarım canım ya test alır almaz yazarım sonucu buraya çok heycanlı bekleyişmüjdeli haberlerini alırız umarımmm :)
Sorarlar canim sırf senin canını sıkmak için sorarlar anlamazlar halinden. Hayırlısı olsun hakkında canim doktorun ne derse yap gerekirse başka doktorda git tek doktora bağlı kalma. Inşallah güzel haberler alacağız en kısa zamandaöyle yapıyorum cvp vermiyorumm ama insan bile bile de sormaz ki olanı mı saklıcam sankiii...bugn doktras gidicez bu ay tedavi istemicemmiğne ile yumrta takbi yapacktı,sanırm aynı iğnlşer aşılama da da kullanılıyor eğer öyleyse bi kaç ay sonra direk aşılamay gtcem şansm daha fazla enazndan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?