- 17 Temmuz 2016
- 2.598
- 2.513
- 83
- 38
Hadi bakalım inşallah canımm güzel haberlerini bekliyoruz :)kızlar benim adetim bi gün gecikti acayip merak ediyorum acaba hamile kalabildim mi ,şu an işte olduğum için gidip testte alamıyorumdua edin umarım regl olmam
kızlar benim adetim bi gün gecikti acayip merak ediyorum acaba hamile kalabildim mi ,şu an işte olduğum için gidip testte alamıyorumdua edin umarım regl olmam
canım çok erken yapmışsın testi, bence bir gün daha bekle, nş hayırlı haberlerini alırız :)Merhaba kızlar benimde adetime 1gün kaldı ama hiç göğüslerimde ağrı yok sadece belim ve sağ kasıklarım ağrıyor .Düzenli adet olurum dakikası Şaşmaz yanı adetime 10gün kala erken gebelik tersti yaptım negatif çıkmıştı sizde beklesemmi biraz daha
Bende kimseye bişey söylemedim bizim ilk deneyimimiz daha yumurtlama döneminde başladık denemeye umarım hayal kırıklığı olmaz.normalde 13 gün var Bata acaba erken gebelik testi ne Zaman tam sonuç verir?Ben soylemicem eşime bile, hatta kimseye söylemiyorum istediğimi, kendi kendime hevesleniyorum, umutlaniyorum, heyecanlanıyorum, hayal kırıklığı yaşıyorum sırayla
Tamam eğer sabredebilirsem beklerim :)) hayırlı haberlerle gel inşallah haber ver bize deCan'ım erken gebelik testi yapma hiç bende aynı senin gibi yaptım negatif çıktı biraz daha bekle ..Benim yarın adet tarihim olmazsam kan tahlili yaptırıcam inşallah istediğimiz olır.
Kızlar bu niye dört gündür böyle ya
Ayy ben yazmayı unutmuşum çok özür dilerim ovulasyon testi bucanım hamilesin hayırlı olsunnn:) darısı başımıza
Çok haklısın kuzum benimde kuzenim doktor onun yönlendirmelerine uymaya çalışıyorum folic asit kullanmaya başladım,adetin geciktikten sonra kan testi yapcaz diyo Nasıl beklicem bilmiyorum hiçYazarım bende sabretmekten çatladım negatif çıktığı halde inkar ediyordum psikolojik demek .Negatifi gördüğün Zaman daha zor beklemesi.
Ayy ben yazmayı unutmuşum çok özür dilerim ovulasyon testi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?