Agustos ayina hamile girmek isteyenler?

aaah ah ben de aynı durumdayım evlendiğimden beri korunmuyorum ablamlar saçmalama daha çok erken korun dediler beni çok ikna etmeye çalıştılar ama dinlemedim iyiki de dinlememişim zaten problemim var neden korunayım dedim. evlendikten bir iki ay sonra doktora gitmiştim deniyoruz olmuyor diye bana acele etme daha çok erken olur demişti üzerinden kaç ay geçti hala yok :) neyse Rabbim'in bi bildiği bi düşündüğü vardır

Aynen bunda da var bir hayır.
Ben ilk başlarda ki gibi takmıyorum tabi olması için dua ediyorum

Aynen bunda da var bir hayır.
Ben ilk başlarda ki gibi takmıyorum tabi olması için dua ediyorum
ben de ilk aylar çok takıyordum kafam şimdi daha iyiyim adetin üçüncü günü hormon tahlilimi yaptırıyorum muayenemi oluyorum sonrasını Allah'a bırakıyorum

aynen canım strese girsem kendimi parçalasamda vaktinden önce olmuyor o yüzden oluruna bırakıyorum artık
ahh bıde ben becersem takmamayı, her ay buyuk ugraslar sonra gene aynı dram. zaten bu ayda kendı denememle kalamazsam gıdıcez doktora. ama ınsan vucudu cok ılgınc her ay dalga gecıyo resmen benle :) bazı aylar aserme bıle yasıyorum valla

Biri cevap versin lütfen adetine 15 gün kala gögüslerde hassasiyeti olan adet belirtisi 15 gün önce baslayan kimse varmi acaba? Gecen ay 17 gün önce gögüs hassasiyeti baslamisti normal adet oldum su an 11-12 gün var ama hicbir belirti yok gögüslerimde dün 2-3 kez ic camasirimi islatan beyaz ve seffaf akintim oldu hatta akarken hissettim gecen ay böyle birseyde yasamamistim, iki hafta kalasiya buyuk sivilcem cikardi cenede yada yanagimda bu ay cenemde bitane cikti normalde iki uc hafta gecmezdi ve 3 gün oldu kaybolmaya basladi :S of beklemek cok zorrrr

Canım yumurtluyor olabilir misin adetten 15 gün öncesi yumurtlama dönemi çünkü akıntıda bu yüzden göğüs hassasiyeti de

bence kafana takma kafana taktigin surece tuhaf tuhaf seyler hissedebilirsin belkide hamilede olabilirsin ama insan cok isteyince vucudunda her seye dikkat etmeye basliyor kendimden biliyorum :) kadin olmak zor

Kizlar bir sorum var aranizda sogan kurunu deneyen varmi ben suanda sogan kuru yapiyorum ama wcden cikamiyorum idrarmi sokturuyor ne iki dakikaya bir wcdeyim

Canım yumurtluyor olabilir misin adetten 15 gün öncesi yumurtlama dönemi çünkü akıntıda bu yüzden göğüs hassasiyeti de
Canim benim adet 11 inde bitti 13-17 arasi falan o uzayan akinti dedikleri akinti oldu ayin 18 inden sonra kuruydum ve gecen ay adetimden 17 gün önce gögüslerim davul gibiydi ki en gec iki hafta öncesinden siser. Su an yine kuruyum mesela 11-12 gün kaldi adetime sadece dün bi beyaz akinti geldi ama öyle yumurtlama günündeki gibi degil.. Acaba stresten yada antibiotikten gecmi adet olucam cok karisti kafam

arkadaslar bende yaklasik 1 senedir bebek istiyorum birkackez doktora gittim hicbir sorunum yokmus bu ay yine denedik en son adet tarihim 4 temmuz yumurtlama doneminde denedik ozellikle suan adetime 1 gun var adet olacakmisim gibi agrim var ama daha onceki adetlerimde adetime 3-4 gun kala kahverengiler gelirdi ama bu ay yumurtlama donemim bittiginden beri sari akintim var siskinligim ve gazim cok var goguslerimde agriyor adetime 4 gun kala normal idrar testlerinden yaptim cikmadi sizce hamile olabilirmiyim

Canim en iyisi yarini bekle adet olmazsan birlac gun sonra tekrar bir test yap yada kanda baktir gecen aydan beri basima gelmeyen kalmadi zor is :) hamileligin butun belirtilerini yasiyodum hastanede bile ilk hamilelige baktilar ama malesef enfeksiyon cikti bu ayda normal adet dönemime yakin olan hicbir belirtim yok gögüslerim sisti gibi ama agri namina birsey yok merdiven inerken tutardim simdi zipliyorum aciyomu diye o derece yani :) herseyin hayirlisi hakiimizda insallah

Merhabalar ben nasil yeni konu acacagimi bilemiyorum o yuzden buraya sorumu yazicam cevaplarsaniz cok sevinirim. hamilelikte iliskiden sonraki 1 ila 7 gun arasinda yumurtaliklarda hareketlenme, hafif bir dolgunluk gibi bir his yasanirmi? Ve ilk hafta koku ve yiyecege karsi bi hassasiyet olur mu?Eger hamileysem bu bizim ilk cocugumuz olacak o yuzden biraz deneyimsizim cevaplarsaniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…