Yumurtlamada kasık ağrısıyla birlikte yumurta akı kıvamında akıntı gorulur genellikle regl basalangicindan 2 hafta sonra olur (ama kesinlikle değişebilir)
Aynen bende 2 gündür acayip kasık ağrısı çekiyorum
Evet akıntımda varakıntı var mı peki? döllenme başarıyla gerçekleşebilsin diye akıntı ve kayganlık oluşur yumurtlamada.
Evet akıntımda var
değerlendir bu zamanları :)
Kızlar benim adetime 1 gün var normalde karnım çok agrırdı ama şimdi gram agrı yok onun yerine kasıkta batma ve ani kalkışta feci kasılma oluyor bu bir işaret olabilirmi
Akintin sari ve beyazmi.benimte bata 4 gun kaldi sari akintim hep vaardi ama bugun beyaz akintim basladiBen de adet olacağım sanırım akıntı başladı bugün
Evet ama işte sabırsızlık dayanabildiğim kadar dayancam bendeCanım erken test bile olsa imkansz bnce göstermesi 10-12 gün snra gösterir en erken kana bile yni geçiyo o zmnlar da idrara biraz zor gbi
Evet canim biraz da toprak rengi gibi geldi akşam. Bat a 5 gün var benim deAkintin sari ve beyazmi.benimte bata 4 gun kaldi sari akintim hep vaardi ama bugun beyaz akintim basladi
Koyu renk olmasi gebelige isaret olabilir.insallah hamilesindir.ben cok umitli degilimEvet canim biraz da toprak rengi gibi geldi akşam. Bat a 5 gün var benim de
Inşallah öyledir ama ben de çok umutlu değilim bakalım bekleyip göreceğiz canim bat i bekleyeceğim test yapıp üzülmek istemiyorumKoyu renk olmasi gebelige isaret olabilir.insallah hamilesindir.ben cok umitli degilim
günaydın canım çok ümit vermek istemem ama geç döllenme falan olduysa çıkmayabilir, yada psikolojik olarak stresten günün şaşıyo kendini biraz rahat bırak bir kaç gün daha bekle olmadı kan testi yaptır.kızlar günaydınnn, ben sabah yine test yaptım yine tek yine tek çizgiama adetim geçeli de 2 gün oldu normalde çok düzenlidir noluyo anlamadım
doğru söylüyorsun canım galiba heyecan stres yaptım ondan gecikti, evet bekliycem 3 gün daha szvereyim kendimegünaydın canım çok ümit vermek istemem ama geç döllenme falan olduysa çıkmayabilir, yada psikolojik olarak stresten günün şaşıyo kendini biraz rahat bırak bir kaç gün daha bekle olmadı kan testi yaptır.
Yerinde olsam direk kan testi yaptırırdım canim idrar da hemen cikmayabiliyor. Hem kendini de strese sokmamış olursun sonucu öğrenincekızlar günaydınnn, ben sabah yine test yaptım yine tek yine tek çizgiama adetim geçeli de 2 gün oldu normalde çok düzenlidir noluyo anlamadım
ya ondan da çıkmazsa diye korkuyorum çok, eşimi de boşuna heveslendirmek istemiyorum, en son kana gitme fikri daha iyi geliyor, kendime 3 gün verdim zor da olsa bekleyeceğimYerinde olsam direk kan testi yaptırırdım canim idrar da hemen cikmayabiliyor. Hem kendini de strese sokmamış olursun sonucu öğrenince
Canım hayırlısı neyse o olacak bu ay olmazsa bir dahaki ay ama elbet bi gün olacak. En azından öğrenip rahatlarsın böylelikle düzenini de bozmamis olursun ben de sen gibi yaptip bir kere adetim 2 ay gelmedi ilaçla geldi düşün kendimizi çok etkiliyoruz. Inşallah vardır da eşine de bize de güzel haberler verirsinya ondan da çıkmazsa diye korkuyorum çok, eşimi de boşuna heveslendirmek istemiyorum, en son kana gitme fikri daha iyi geliyor, kendime 3 gün verdim zor da olsa bekleyeceğim
sağol canım ya ne güzel moral verdin sabah sabah gerçekten iyi geldiCanım hayırlısı neyse o olacak bu ay olmazsa bir dahaki ay ama elbet bi gün olacak. En azından öğrenip rahatlarsın böylelikle düzenini de bozmamis olursun ben de sen gibi yaptip bir kere adetim 2 ay gelmedi ilaçla geldi düşün kendimizi çok etkiliyoruz. Inşallah vardır da eşine de bize de güzel haberler verirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?