- 29 Haziran 2015
- 62
- 29
- 8
günaydın canım çok ümit vermek istemem ama geç döllenme falan olduysa çıkmayabilir, yada psikolojik olarak stresten günün şaşıyo kendini biraz rahat bırak bir kaç gün daha bekle olmadı kan testi yaptır.
Canım normalde reglin 9 ve 16. Günleri ovulasyon günleri sayılıyo ya bazısı daha geç giriyo o yumurtlama dönemine böyle olunca da adetin geçmesine yakın çıkmıyo dha çok yni olduğu içinkızlar bu geç döllenme nedir tam olarak?
Evet canim biz böyle olur stres yapmazsak daha rahat olacak herşey :) amin inşallah canim.sağol canım ya ne güzel moral verdin sabah sabah gerçekten iyi geldidüşünmüyorum artık bıraktım şuan dan itibaren, Allah inşallah hepimize versin
Evet canim biz böyle olur stres yapmazsak daha rahat olacak herşey :) amin inşallah canim.
Aynen zor ama ne yapalım mecbur bekleyeceğiz :/ 4 gün kaldı benimkızlar vakit resmen geçmiyo beklemek ne zorkaç gününüz kaldı
2 günnkızlar vakit resmen geçmiyo beklemek ne zorkaç gününüz kaldı
Biri bana cevap verseydi iyi olacaktisu an benim icin beklemek zordanda öte oldu
Günaydın canım kendini en iyi sen bilirsin belirti bakımından ama birbirine benziyor hamilelik belirtisiyle işte bilemiyoruz çok net farklılıklar belli oluyor göğüslerine şişlik damarlar falan var mi. Fazla aklına takip stres yapma gününü bekle bence canimGünaydin kizlar acil bisey sorucam benim adetime 2-3 gun kaldi persembe yada cuma olucam dun gece goguslerim patlicak gibi agriyodu dokunulmuyodu pembe biseyler geliyo peceteye lavaboda ama o adetimden oncede oluyo bu sabah goguslerimi skmama ragmen gram aci yok sizce bu adet belirtisimi bana cok garip geldi
Bende belirti aramadim bu ay hep hastaliga yordum persembe yada cuma gelmeli kirmizilar hayirlisi olsun kafayi yemek uzereyim su an :) daha once hic hamile kalmadim oyle birsey olmasi normalmi bilmiyorum kasik agrim cok geriliyo ayakta durunca cok agrim oluyo bilemedim2 günn
keşkem bilgim olsa da versem ama benim hiç öle belirtilerim olmadı
Canim damarlar sislik sertlik var dune kadar agriyodu gece 2 de uyudum 5.5 saat sonra uyandim yani o 5.5 saatte agrinin kesilmesi anormal geldi bana antibiotikte kullandim bu ay o yuzden korkum artti allah korusun ters bisey olmasin diye iste. Bide hastayken bi tek sag sol yumurtalik kisimlari agriyodu dun aksama kadar ayaktaydim orta kisim agriyo geriliyo boyle farkettim evdeyken dinlenirken yok ayaktayken agriyo oyle bende bilemiyorum kiGünaydın canım kendini en iyi sen bilirsin belirti bakımından ama birbirine benziyor hamilelik belirtisiyle işte bilemiyoruz çok net farklılıklar belli oluyor göğüslerine şişlik damarlar falan var mi. Fazla aklına takip stres yapma gününü bekle bence canim
Işte böyle farklı durumlar olduğu için kendimizi çok dinliyoruz canim. Göğüs ağrısı değişebiliyor bende de öyle olmuştu. Ağrı adet ağrısı da olabilir başka bir şey de canım net bir şey söylemek zor bu durumlarda. Kendin test yap evde istersen orda bulabiliyormuydun tam bilmiyorum canim da imkanın varsa yap çok bir şey kalmamış gününe çünküCanim damarlar sislik sertlik var dune kadar agriyodu gece 2 de uyudum 5.5 saat sonra uyandim yani o 5.5 saatte agrinin kesilmesi anormal geldi bana antibiotikte kullandim bu ay o yuzden korkum artti allah korusun ters bisey olmasin diye iste. Bide hastayken bi tek sag sol yumurtalik kisimlari agriyodu dun aksama kadar ayaktaydim orta kisim agriyo geriliyo boyle farkettim evdeyken dinlenirken yok ayaktayken agriyo oyle bende bilemiyorum ki
Bir iki gun daha bekliyim diyorum test var canim sadece kan aldirmak sorun burada randevusuz olmuyo ama adet olup olmayacagimi bilmedigimden randevuda yapamiyorum olursam nasil gitcem doktora ne dicem sacma olur yani :) persembeye kadar beklicem olmadi en gec cuma acile gider agrim var derim ilac serum almam testte yaparlar zaten :)Işte böyle farklı durumlar olduğu için kendimizi çok dinliyoruz canim. Göğüs ağrısı değişebiliyor bende de öyle olmuştu. Ağrı adet ağrısı da olabilir başka bir şey de canım net bir şey söylemek zor bu durumlarda. Kendin test yap evde istersen orda bulabiliyormuydun tam bilmiyorum canim da imkanın varsa yap çok bir şey kalmamış gününe çünkü
Bu arada ben adet sancimi biliyorum adet sancisi gibi degil bu cunku agrim tam gunu gelince siddetli oluyo sizliyo ölmek istiyorum o derece bu farkli bi agriIşte böyle farklı durumlar olduğu için kendimizi çok dinliyoruz canim. Göğüs ağrısı değişebiliyor bende de öyle olmuştu. Ağrı adet ağrısı da olabilir başka bir şey de canım net bir şey söylemek zor bu durumlarda. Kendin test yap evde istersen orda bulabiliyormuydun tam bilmiyorum canim da imkanın varsa yap çok bir şey kalmamış gününe çünkü
Öyle bi imkanın varsa sıkıntı yapma canım bekle biraz daha o zaman ama sakin ol bu süre içinde :)Bir iki gun daha bekliyim diyorum test var canim sadece kan aldirmak sorun burada randevusuz olmuyo ama adet olup olmayacagimi bilmedigimden randevuda yapamiyorum olursam nasil gitcem doktora ne dicem sacma olur yani :) persembeye kadar beklicem olmadi en gec cuma acile gider agrim var derim ilac serum almam testte yaparlar zaten :)
Anladım canım inşallah ağrıların sebebi hamileliktir.Bu arada ben adet sancimi biliyorum adet sancisi gibi degil bu cunku agrim tam gunu gelince siddetli oluyo sizliyo ölmek istiyorum o derece bu farkli bi agri
Bende belirti aramadim bu ay hep hastaliga yordum persembe yada cuma gelmeli kirmizilar hayirlisi olsun kafayi yemek uzereyim su an :) daha once hic hamile kalmadim oyle birsey olmasi normalmi bilmiyorum kasik agrim cok geriliyo ayakta durunca cok agrim oluyo bilemedim
Gecen ay butun belirtileri yasadim hastalik cikti o yuzden bu ayki belirtileri hamilelik sayamiyorum ben gogusler garip geldi bide dikkat ettim karnimin altinda sol tarafta bi sislik var o kadar ha bide gecen hafta isyerinde burasi wc gibi kokuyo afedersin acik acik cis kokusu geliyo dedim arkadas kokladi sen hamilemisin yok oyle bi koku dedi :) bende hamile degilim gercekten var nasil anlamiyosun diye kizdim hattaben kaldım ama herkeste farklı oluyo :) mesela ben kaldığımı hissetmiştim hep midem bulanıyodu hafiften bizim geline söylediğimde varsa bile daha çok erken bulanmaz diyodu ama ben bekliyodum adetimden 12 gün geçti evde yaptığım testler hep negatiftitek belirtim gögümde hafif acı ve normalden biraz farklı sertlik vardı dişçiye gidicem diye kan testi yaptırınca öğrendim
baya tesadüf olmuş seninki de canımben kaldım ama herkeste farklı oluyo :) mesela ben kaldığımı hissetmiştim hep midem bulanıyodu hafiften bizim geline söylediğimde varsa bile daha çok erken bulanmaz diyodu ama ben bekliyodum adetimden 12 gün geçti evde yaptığım testler hep negatiftitek belirtim gögümde hafif acı ve normalden biraz farklı sertlik vardı dişçiye gidicem diye kan testi yaptırınca öğrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?