Aminn insallah oyledir dun iki buklum calistim esimede dedim umarim ondandir yoksa bosuna cekiyorum bu agriyi cokta kotu zamana denk geldi doktora gidemiyorumAnladım canım inşallah ağrıların sebebi hamileliktir.Ama değilse de üzülme sakın canım. Belirtilere kapılıp hemen hamile moduna giriyoruz üzülüyoruz sonra. Dua edelim bol bol inşallah
canım çok ağrın varsa bekleme bence bugün git acile Allah korusun başka bir şeyse geç kalma yani.Aminn insallah oyledir dun iki buklum calistim esimede dedim umarim ondandir yoksa bosuna cekiyorum bu agriyi cokta kotu zamana denk geldi doktora gidemiyorum
Ya esime laf anlatabilsem keske Diyo sen anlatiyosun bende korkuyorum biseyinmi var bebekmi diye gecen ayda bekledik hastalik cikti. Bide evde yok agrim oyle siddetli cok ayakta durdugumda basliyo ve gecmiyo bu gunude bi gecirelimde hani adet sancisi gibi olsa korkucam oyle sanci degil bildigin agri yani dua edin sizde bende ediyorum, insallah sorun skinti cilmazcanım çok ağrın varsa bekleme bence bugün git acile Allah korusun başka bir şeyse geç kalma yani.
İlla bebek için değil canım kendini düşünerek git zaten. bebek varsa zaten sevinirsiniz. Dikkat et kendine canım. ederiz tabi dua İnşallah merak etme sen. gidersen doktora haber ver bize de mutlakaYa esime laf anlatabilsem keske Diyo sen anlatiyosun bende korkuyorum biseyinmi var bebekmi diye gecen ayda bekledik hastalik cikti. Bide evde yok agrim oyle siddetli cok ayakta durdugumda basliyo ve gecmiyo bu gunude bi gecirelimde hani adet sancisi gibi olsa korkucam oyle sanci degil bildigin agri yani dua edin sizde bende ediyorum, insallah sorun skinti cilmaz
Günaydın.Ben de yaptım sabah yine negatif.Adetim de gectikızlar günaydınnn, ben sabah yine test yaptım yine tek yine tek çizgiama adetim geçeli de 2 gün oldu normalde çok düzenlidir noluyo anlamadım
aynı kaderi paylaşıyoruz deseneGünaydın.Ben de yaptım sabah yine negatif.Adetim de gectianlamadım
Kan testi yaptırmaya cesaretim yokKesinlikle kızlar üzülmek yok.İdrar testleri hep doğru sonucu vermeyebiliyor. Bence kan testi verip rahat edin. Ben olsam çoktan gitmiştim adetiniz geçmiş çünkü. Eşim bile adetim geçmemesine rağmen gidip test yaptıralım diyor yok dedim bekleyeceğim bu sefer ama haberi yok test yaptırsam da ona söylemeyeceğim Black87 B brc1011
benimde aynı canım 5 haziran, ya kan testi gerçekten mantıklıÖyle Canım. Sat ne zmandı.?Benim 5 haziran. 26 günde oluyrm
Ama böyle düşünerek adetini de geciktiriyor olabilirsin canım onu da düşün. Bünyen günlerin alt üst oluyor o zaman da başka tedavi görmek zorunda kalırsın. Hepimiz bekliyoruz sonuç olumsuz olursa üzülürüz tabi ama umutsuz değiliz ki bu ay olmazsa diğer aylar olacak sağlığımızın yerinde olması daha önemliKan testi yaptırmaya cesaretim yokOrdan da hüsranla dönmek istemiyorum. Ya idrarda pozitif görürüm ya da adet
gidemiyorsan tabi ona bir şey diyemem canım işten de izin almak sıkıntı yaşıyoruz hepimiz. o zaman bekle bakalım bir kaç gün daha. Ama evde sürekli test yapıp kendini üzmebenimde aynı canım 5 haziran, ya kan testi gerçekten mantıklısukrancemal ama çalışıyorum işe uzak sağlık merkezleri özel bi gün izin almam lazım onuda boş bir heves için harcamaktan korkuyorum o yüzden bir kaç gün daha bekleyeceğim
Haklısın canım. Tesekkür ederim. Hepimiz güzel hbrler alırız inş.Ama böyle düşünerek adetini de geciktiriyor olabilirsin canım onu da düşün. Bünyen günlerin alt üst oluyor o zaman da başka tedavi görmek zorunda kalırsın. Hepimiz bekliyoruz sonuç olumsuz olursa üzülürüz tabi ama umutsuz değiliz ki bu ay olmazsa diğer aylar olacak sağlığımızın yerinde olması daha önemli
hayırlı olsun canım hamilelik takvimi bekliyruzBirde hafif halsizlik var uykulu olma durumu gibi. Vucut ateşimde fazla hahha baya bişey varmış aslında ama regl de olacakmisim gibi aynı zamanda.Dualarım sizinle kızlar hepiniz sevinçli haberi alın İnşşallah tez zamanda
5 haziran mı son adet tarihin ??? Temmuz da adet olmadın mıÖyle Canım. Sat ne zmandı.?Benim 5 haziran. 26 günde oluyrm
Bende hala neyi bekliyorsun dicektimOff kafaya bak. 5 temmuz tabiki de:))
canım benim hatam ya 5 temmuz tabikiOff kafaya bak. 5 temmuz tabiki de:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?