Agustos ayina hamile girmek isteyenler?

Anladım canım inşallah ağrıların sebebi hamileliktir. Ama değilse de üzülme sakın canım. Belirtilere kapılıp hemen hamile moduna giriyoruz üzülüyoruz sonra. Dua edelim bol bol inşallah
Aminn insallah oyledir dun iki buklum calistim esimede dedim umarim ondandir yoksa bosuna cekiyorum bu agriyi cokta kotu zamana denk geldi doktora gidemiyorum

Aminn insallah oyledir dun iki buklum calistim esimede dedim umarim ondandir yoksa bosuna cekiyorum bu agriyi cokta kotu zamana denk geldi doktora gidemiyorum
canım çok ağrın varsa bekleme bence bugün git acile Allah korusun başka bir şeyse geç kalma yani.

canım çok ağrın varsa bekleme bence bugün git acile Allah korusun başka bir şeyse geç kalma yani.
Ya esime laf anlatabilsem keske Diyo sen anlatiyosun bende korkuyorum biseyinmi var bebekmi diye gecen ayda bekledik hastalik cikti. Bide evde yok agrim oyle siddetli cok ayakta durdugumda basliyo ve gecmiyo bu gunude bi gecirelimde hani adet sancisi gibi olsa korkucam oyle sanci degil bildigin agri yani dua edin sizde bende ediyorum, insallah sorun skinti cilmaz

İlla bebek için değil canım kendini düşünerek git zaten. bebek varsa zaten sevinirsiniz. Dikkat et kendine canım. ederiz tabi dua İnşallah merak etme sen. gidersen doktora haber ver bize de mutlaka

Kesinlikle kızlar üzülmek yok. İdrar testleri hep doğru sonucu vermeyebiliyor. Bence kan testi verip rahat edin. Ben olsam çoktan gitmiştim adetiniz geçmiş çünkü. Eşim bile adetim geçmemesine rağmen gidip test yaptıralım diyor yok dedim bekleyeceğim bu sefer ama haberi yok test yaptırsam da ona söylemeyeceğim Black87 B brc1011

Kan testi yaptırmaya cesaretim yok Ordan da hüsranla dönmek istemiyorum. Ya idrarda pozitif görürüm ya da adet

Öyle Canım. Sat ne zmandı.?Benim 5 haziran. 26 günde oluyrm
benimde aynı canım 5 haziran, ya kan testi gerçekten mantıklı sukrancemal ama çalışıyorum işe uzak sağlık merkezleri özel bi gün izin almam lazım onuda boş bir heves için harcamaktan korkuyorum o yüzden bir kaç gün daha bekleyeceğim

Kan testi yaptırmaya cesaretim yok Ordan da hüsranla dönmek istemiyorum. Ya idrarda pozitif görürüm ya da adet
Ama böyle düşünerek adetini de geciktiriyor olabilirsin canım onu da düşün. Bünyen günlerin alt üst oluyor o zaman da başka tedavi görmek zorunda kalırsın. Hepimiz bekliyoruz sonuç olumsuz olursa üzülürüz tabi ama umutsuz değiliz ki bu ay olmazsa diğer aylar olacak sağlığımızın yerinde olması daha önemli

gidemiyorsan tabi ona bir şey diyemem canım işten de izin almak sıkıntı yaşıyoruz hepimiz. o zaman bekle bakalım bir kaç gün daha. Ama evde sürekli test yapıp kendini üzme

Haklısın canım. Tesekkür ederim. Hepimiz güzel hbrler alırız inş.

hayırlı olsun canım hamilelik takvimi bekliyruz

Arkadaslar merhaba biz eşimle 1.5 yildir evliyiz yeni karar verdik cocuk yapmaya benim sol tarafimda kramp gibi bir agri var insan 1 haftada hamile kalirmi yada boyle bi belirtisi olur mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…