Agustos ayina hamile girmek isteyenler?

Arkadaslar merhaba biz eşimle 1.5 yildir evliyiz yeni karar verdik cocuk yapmaya benim sol tarafimda kramp gibi bir agri var insan 1 haftada hamile kalirmi yada boyle bi belirtisi olur mu ?
olmaz diye biliyorum, bu kadar çabuk, seninkide psikolojkhoşgeldin yani aramıza :)

Merhabalar ben de 3 aylık evliyim evlenmeden önce doktora gittiğimde sol tüpümde iltihaba bağlı şişlik vardı ve doktor tüp bebekle hamile kalabileceğimi söyledi bunun üzerine evliliğimin başından beri korunmamayı tercih ettim. Başka bir doktora gittiğimde bir sorun olmadığını söyledi. Sat 10 temmuz bat 3 ağustos yumurtlama günümden bir gün evvel en son ilişkiye girmiştik eşimle ertesi gün doktora gittim iki adet yumurtam vardı fakat bu doktorda sol tüpümde şişlik gördü ve art arda olmak üzre iğne ve iki antibiyotik verdi . Bugün antibiyotikler bitiyor fakat iki gündür karnmda şişlk gün boyu ara ara süren mide bulantısı ara ara baş dönmesi kasıkta batma sürekli yorgunluk hali, parfüm kokusuna aşırı duyarlılık ve müthiş duygu değişimleri var. Doktor dış gbelik riskimin çok olduğunu söylemişti idrar testim negatif çıktı bu konuda aylarca hatta yıllarca çabalayan birçok insanı düşündüğümde şuan yazdıklarımdan utanıyorum fakat burada birbirinize çok güzel destek olduğunuzu gördükçe aranıza katılmak istedim. Umarım Allah herkesin gönlündekini verir

Amin Can'ım amin anne olmayı çok istediğimiz için böyle aceleci davranıyor yaptımızın farkındayız ama dayanamıyoruz.Alalh Herkeze nasıp etsin

F Frezoon aynen öyle birde bekarken sürekli yılda bir doktora çıkmama rağmen bir sorunla karşılaşmayıp tam evlenmeye yakın ve evlendikten sonra doktorların böyle birşey söylemesi açıkca beni çok üzdü bir yandan gebeysem kullandığım ağır antibiyotikler etki etmişmidir diye düşünmeden edemiyorum. Doktorum çok uyanık olmalısın dış gebelik için dedi ne yapacağımı bilemez durumdayım

Benim de dalgınlığıma geldi canım

İnş. 5 temmuz son adetimiz olur canım. Benim adet kanamalarım yüzüdnen kansızlıgım da var. O kadar yogun oluyr ki. azıcık kan toplasam
inşallah canım son olur, ama ben artık bu ay olmadı gibi düşünüp stres yapmamak istiyorum, tüm hayatımı etkiliyo işe bile zor odaklanıyorum yoksa :) sürekli nette belirtileri araştırmaktan yıldım :)

insanız ne yapalım hemen hamile olayım hemen doğsun hemen büyün hemen okula başlasın isteklerimiz hiç bitmiyor.Allah yardımcımız olsun

Bende aynıydım canım inan. iş yerinde hergün netten araştırıyordum hamilelilik belirtileri neler, nasıl daha kolay hamile kalınır :) ama nisan ayında işten ayrılacaktım yerime birini aldılar ona iş öğretirken hiç araştıramadım bilgisayar başına da onu geçirmiştim ve o ay hamile kaldım. O kadar düşünmemiştim ki o ay kardeşimin düğünü vardı mayıs başında kına ve düğünde hep pedle gezdim. Yani gerçekten çok takmamak gerekiyor. Ve beklemediğin zaman hamilr kalmanın sevinci mutluluğu çok başka

Kızlar bişey sorcam,benim yumurtlama döneminde 3 gün çok fazla akıntım oldu biz de değerlendirdik üzerinden 2 gün geçti yumurtlamamın ama akıntım bugün çok fazlalaştı krem ve koyu bi şekilde geliyor sizce sebebi ne olabilir ?

ooh ne güzel diyosun valla , inşallah bende bu takmamayı başarabilirim, Allahım hiçbirimiz bekletmesin de hepimiz anne olalım

benimde goguslerım sıstı kasık agrım ve şişkinliğim var biraz ama ben daha once gebelık yasadım hemen hissetmiştim hamile oldugumu .iki günüm var hayırlısı bakalım

Kizlar yumurtlamayi nasıl anliyoruz herhangi bir günü varmi bnde gebelik istiyorum ama yardımcı olurmusnz
Canım benim çok fazla belirtim oluyor adet ağrıdı gibi ağrım depresyon hali stres bolca akıntı ama herkesin farklı olabilir ve her ay aynı gün olmuyor benim mesela bazen 11. Gün bazen 9. Gün değişiyor ve çatladığı zaman tüm belirtiler yok oluyor hemen anlıyorum çatladığını ama sende bu belirtiler olmuyorsa ovulasyon testi kullanmanı tavsiye ederim o şekilde tespit edebilirsin dediğim gibi herkes farklı kimi hiç belirti yaşamıyor

Adetn baslangıcından sonraki 14.gün.Klasik hesaplma yöntemi bu ama erken ya da gec yumurtlama da olabilyrmuş.

28 günde oluyorum duzenlidir genelde

Adetleri düzenli olan bayanlarda yumurtlama adet kanaması başlamadan yaklaşık 14 gün önce gerçekleşir, yumurtlama gününü tespit etmenin en pratik yolu budur. Bu hesapla adet dönemi 28 gün süren bir kadında yumurtlama adetin 14. günü olur, adet kanamasının başladığı ilk günden sayarak 14. güne denk gelir yaklaşık. Bu günden 2-3 gün önce başlayarak 1 hafta boyunda 2-3 günde bir cinsel ilişkide bulunmak hamile kalma şansını arttıracaktır. (Yani adet başlamadan 17-18 gün)

Adetleri düzenli 30 gün süren bir bayan adet kanamasının başladığı ilk günden başlayarak 16. gün yumurtlama olacağını hesaplamalıdır.
Adet kanamaları düzenli 35 günde bir olan kadınlarda yumurtlama günü 21. güne denk gelir yaklaşık olarak.
Adetleri düzensiz olanlarda yumurtlama gününü tahmin etmek daha zordur. Ama her zaman adet kanaması başlamadan ortalama 14 gün önce yumurtlama meydana gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…