olmaz diye biliyorum, bu kadar çabuk, seninkide psikolojkhoşgeldin yani aramıza :)Arkadaslar merhaba biz eşimle 1.5 yildir evliyiz yeni karar verdik cocuk yapmaya benim sol tarafimda kramp gibi bir agri var insan 1 haftada hamile kalirmi yada boyle bi belirtisi olur mu ?
Off cok istiyorum olmasiniolmaz diye biliyorum, bu kadar çabuk, seninkide psikolojkhoşgeldin yani aramıza :)
Benim de dalgınlığıma geldi canımcanım benim hatam ya 5 temmuz tabiki
İnş. 5 temmuz son adetimiz olur canım. Benim adet kanamalarım yüzüdnen kansızlıgım da var. O kadar yogun oluyr ki. azıcık kan toplasamcanım benim hatam ya 5 temmuz tabiki
inşallah canım son olur, ama ben artık bu ay olmadı gibi düşünüp stres yapmamak istiyorum, tüm hayatımı etkiliyo işe bile zor odaklanıyorum yoksa :) sürekli nette belirtileri araştırmaktan yıldım :)Benim de dalgınlığıma geldi canım
İnş. 5 temmuz son adetimiz olur canım. Benim adet kanamalarım yüzüdnen kansızlıgım da var. O kadar yogun oluyr ki. azıcık kan toplasam
Bende aynıydım canım inan. iş yerinde hergün netten araştırıyordum hamilelilik belirtileri neler, nasıl daha kolay hamile kalınır :) ama nisan ayında işten ayrılacaktım yerime birini aldılar ona iş öğretirken hiç araştıramadım bilgisayar başına da onu geçirmiştim ve o ay hamile kaldım. O kadar düşünmemiştim ki o ay kardeşimin düğünü vardı mayıs başında kına ve düğünde hep pedle gezdim. Yani gerçekten çok takmamak gerekiyor. Ve beklemediğin zaman hamilr kalmanın sevinci mutluluğu çok başkainşallah canım son olur, ama ben artık bu ay olmadı gibi düşünüp stres yapmamak istiyorum, tüm hayatımı etkiliyo işe bile zor odaklanıyorum yoksa :) sürekli nette belirtileri araştırmaktan yıldım :)
ooh ne güzel diyosun valla , inşallah bende bu takmamayı başarabilirim, Allahım hiçbirimiz bekletmesin de hepimiz anne olalımBende aynıydım canım inan. iş yerinde hergün netten araştırıyordum hamilelilik belirtileri neler, nasıl daha kolay hamile kalınır :) ama nisan ayında işten ayrılacaktım yerime birini aldılar ona iş öğretirken hiç araştıramadım bilgisayar başına da onu geçirmiştim ve o ay hamile kaldım. O kadar düşünmemiştim ki o ay kardeşimin düğünü vardı mayıs başında kına ve düğünde hep pedle gezdim. Yani gerçekten çok takmamak gerekiyor. Ve beklemediğin zaman hamilr kalmanın sevinci mutluluğu çok başka
Aynen canım.Oluruna bırakmak lazım ama işte insan acele edyr.inşallah canım son olur, ama ben artık bu ay olmadı gibi düşünüp stres yapmamak istiyorum, tüm hayatımı etkiliyo işe bile zor odaklanıyorum yoksa :) sürekli nette belirtileri araştırmaktan yıldım :)
Adetn kaç günde oluyr?Kizlar yumurtlamayi nasıl anliyoruz herhangi bir günü varmi bnde gebelik istiyorum ama yardımcı olurmusnz
28 günde oluyorum duzenlidir geneldeAdetn kaç günde oluyr?
Canım benim çok fazla belirtim oluyor adet ağrıdı gibi ağrım depresyon hali stres bolca akıntı ama herkesin farklı olabilir ve her ay aynı gün olmuyor benim mesela bazen 11. Gün bazen 9. Gün değişiyor ve çatladığı zaman tüm belirtiler yok oluyor hemen anlıyorum çatladığını ama sende bu belirtiler olmuyorsa ovulasyon testi kullanmanı tavsiye ederim o şekilde tespit edebilirsin dediğim gibi herkes farklı kimi hiç belirti yaşamıyorKizlar yumurtlamayi nasıl anliyoruz herhangi bir günü varmi bnde gebelik istiyorum ama yardımcı olurmusnz
28 günde oluyorum duzenlidir genelde
Amin canım inşallah, tez zamanda hayırlısıylaooh ne güzel diyosun valla , inşallah bende bu takmamayı başarabilirim, Allahım hiçbirimiz bekletmesin de hepimiz anne olalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?