- 29 Temmuz 2016
- 99
- 25
- 3
- 32
Gebelik varmi cnm sendeCanım benim çok fazla belirtim oluyor adet ağrıdı gibi ağrım depresyon hali stres bolca akıntı ama herkesin farklı olabilir ve her ay aynı gün olmuyor benim mesela bazen 11. Gün bazen 9. Gün değişiyor ve çatladığı zaman tüm belirtiler yok oluyor hemen anlıyorum çatladığını ama sende bu belirtiler olmuyorsa ovulasyon testi kullanmanı tavsiye ederim o şekilde tespit edebilirsin dediğim gibi herkes farklı kimi hiç belirti yaşamıyor
Amin canım inşallahooh ne güzel diyosun valla , inşallah bende bu takmamayı başarabilirim, Allahım hiçbirimiz bekletmesin de hepimiz anne olalım
bugün tahlil sonucumu öğrendim hcg 8700 çıktı 5 hafta olmuş .haftaya da dr kontrolüne gideceğim . allah kucağımıza almayı nasip eder inşallah. darısı başınıza
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canımbugün tahlil sonucumu öğrendim hcg 8700 çıktı 5 hafta olmuş .haftaya da dr kontrolüne gideceğim . allah kucağımıza almayı nasip eder inşallah. darısı başınıza
ay ne güzel maşallah ya, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, oh birazda hamiş haberleri alalım bu başlıkta yabugün tahlil sonucumu öğrendim hcg 8700 çıktı 5 hafta olmuş .haftaya da dr kontrolüne gideceğim . allah kucağımıza almayı nasip eder inşallah. darısı başınıza
HAyırlı olsunnnbugün tahlil sonucumu öğrendim hcg 8700 çıktı 5 hafta olmuş .haftaya da dr kontrolüne gideceğim . allah kucağımıza almayı nasip eder inşallah. darısı başınıza
Bende dün kan testi verdim benimde değer 1080 çıktı 4 haftalık dedi. Bende haftaya gidicem kontrole inşallah kese oluşur .bugün tahlil sonucumu öğrendim hcg 8700 çıktı 5 hafta olmuş .haftaya da dr kontrolüne gideceğim . allah kucağımıza almayı nasip eder inşallah. darısı başınıza
Benim umutlar bir dahaki aya kaldı. Düzenli olan adetim bat'ımdan 4 gün erken gelerek bana sürpriz yaptı maalesef kısmet bu ay değilmişay ne güzel maşallah ya, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, oh birazda hamiş haberleri alalım bu başlıkta ya
yavaş yavaş güzel haberler gelmeye başladıBende dün kan testi verdim benimde değer 1080 çıktı 4 haftalık dedi. Bende haftaya gidicem kontrole inşallah kese oluşur .
yok canım bekliyorum olacak inşallah :)Gebelik varmi cnm sende
tebrikler:))bugün tahlil sonucumu öğrendim hcg 8700 çıktı 5 hafta olmuş .haftaya da dr kontrolüne gideceğim . allah kucağımıza almayı nasip eder inşallah. darısı başınıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?