Agustos ayina hamile girmek isteyenler?

Teşekkür ederm cnm şu an battaym 2.günüm ikinci gebelik dusunuorm nasip olursa bu ay baslicaz calismalara Rabbim hayrlisini versin

Gebelik varmi cnm sende

bugün tahlil sonucumu öğrendim hcg 8700 çıktı 5 hafta olmuş .haftaya da dr kontrolüne gideceğim . allah kucağımıza almayı nasip eder inşallah. darısı başınıza

Canım çook tebrik ederim, gözün aydın :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Bizimle belirtilerini paylaşabilir misin

Ağustos ayına hamile giremedim ama agustosta hamile kalmak istiyorum 9.aya girdim denemelerde

bugün tahlil sonucumu öğrendim hcg 8700 çıktı 5 hafta olmuş .haftaya da dr kontrolüne gideceğim . allah kucağımıza almayı nasip eder inşallah. darısı başınıza
ay ne güzel maşallah ya, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, oh birazda hamiş haberleri alalım bu başlıkta ya

HAyırlı olsunnn Allah saglıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Bizde ilk denemeyi dün yaptık Çok güldük eşimle birleşme olduktan sonra dışarı çıktı spermler ilk defa korumasız seviştiğimiz için. Ya bunlar içeride kalmıyor dedim . Eşimde spermlerin ağzından konuştu" allahını seven kaçsın bu dünyaya gelmek istemiyorum" diye. Çok güldük

Bende dün kan testi verdim benimde değer 1080 çıktı 4 haftalık dedi. Bende haftaya gidicem kontrole inşallah kese oluşur .

ay ne güzel maşallah ya, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, oh birazda hamiş haberleri alalım bu başlıkta ya
Benim umutlar bir dahaki aya kaldı. Düzenli olan adetim bat'ımdan 4 gün erken gelerek bana sürpriz yaptı maalesef kısmet bu ay değilmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…