aaa gerçekmiiiBenim umutlar bir dahaki aya kaldı. Düzenli olan adetim bat'ımdan 4 gün erken gelerek bana sürpriz yaptı maalesef kısmet bu ay değilmiş
tebrikler canımm çok sevindikkBende dün kan testi verdim benimde değer 1080 çıktı 4 haftalık dedi. Bende haftaya gidicem kontrole inşallah kese oluşur .
amin canım çok sağol cümlemizin gönlüne göre hayırlısını versin :)İnşallah Can'ım Allah gönlüne göre versin :)
Aynen canım ya çok tuhaf anlamadım neden erken geldi normalde ağrım olurdu geleceği gün anlardim. Yok canim üzülmüyorum kısmet değilmiş bu ay hayırlısı ne zamansa o zaman nasip edecek inşallah Rabbimaaa gerçekmiiineyse canım benim üzme kendini erken gelerek seni fazla strese sokmadan gereksiz umutladıradan bitti, Allahım önümüzdeki aya inşallah nasip eder, umutsuzluk yok sakınn
çok mu geldi canım acaba yerleşme falan mı, ay keşke öyle olsaAynen canım ya çok tuhaf anlamadım neden erken geldi normalde ağrım olurdu geleceği gün anlardim. Yok canim üzülmüyorum kısmet değilmiş bu ay hayırlısı ne zamansa o zaman nasip edecek inşallah Rabbim
Çok gelmedi canim peçeteye silince geldi ama sanmıyorum yerleşme kanaması olduğunu yaçok mu geldi canım acaba yerleşme falan mı, ay keşke öyle olsa
kırmızı mı kahverengi mi? kahverengi ise yerleşme kanaması olabilir. çok kırmızı ise hamilelik bile olsa tehlikeli bir şey bu.Çok gelmedi canim peçeteye silince geldi ama sanmıyorum yerleşme kanaması olduğunu ya
Ay inşallah devamı gelmez de yerleşme kanamasıdır canımÇok gelmedi canim peçeteye silince geldi ama sanmıyorum yerleşme kanaması olduğunu ya
Biliyorum canim bir tane düşugum varkırmızı mı kahverengi mi? kahverengi ise yerleşme kanaması olabilir. çok kırmızı ise hamilelik bile olsa tehlikeli bir şey bu.
Umudum yok ama Inşallah canim inşallahAy inşallah devamı gelmez de yerleşme kanamasıdır canım
Çok teşekkürler , Allah razı olsun.tebrikler canımm çok sevindikk
İnşallah , Allah yüzümüze baksın herkese Sağlıklı, Hayırlı bir evlat nasip etsin.yavaş yavaş güzel haberler gelmeye başladıhayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah
Benimde 13 gün kaldı adetime. ama benim şu an göğüslerimde bi hassasiyet yok. İnşallah hayırlısı olur hakkımızdaadete 12 gun kaldi akintim azaldi ama sol kasigim sizliyo. kilodanmi diyorum ama daha onceleri niye agrimiyodu diyoum. goguslerimde hassas o kadar.. umarim tutmusturrr insaaallah
Fazlalıklar akıyor sorun değil, gitmedi gereken gidiyor zaten. Siz hemen kalkmayın yine, ve idrarınızı da hemen yapmayınKasim da 3yillik evli olacagim insallah. Bebis denemelerine bu ay basladik 2 defa korunmadik ikisinde de meni hic akmadi afedersiniz sadece tuvalette idrar yaparken falan gelmisti yani yatakta yattigim zaman ayagimi havaya kaldirarak yattim burdan ogrendigim kadariyla hic gelmemisti ikisinde de ama en sin bugun bi deneyelim dedik ayaga kalkmadan ayaklarim yukaridayken cikti meni anlamadim neden boyle oluyoradetime 8 gun var
cevabiniz icin tesekkur ediyorum :)Fazlalıklar akıyor sorun değil, gitmedi gereken gidiyor zaten. Siz hemen kalkmayın yine, ve idrarınızı da hemen yapmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?