Agustos ayina hamile girmek isteyenler?

kızlar uzun zaman sonra ilk defa yazıyorum. yeni katılan arkadaşlarımız hoş gelmişler sefalar getirmişler.:) birşey soracağım tecrübeli bayanlara da. normalde genelimizde olduğu gibi benim de göğüslerim adete en geç 1 hafta kala şişmeye başlar patlayacak gibi olurdu... Ama bugun adet günüm ve ne bi sancım ne de en ufak göğüs ağrım var. gebelik ihtimalim çok düşük gibi. yani yumurtlama günümden 3 gün kadar sonra geri çekilme ile ilişki oldu. sizce böyle bir ihtimal var mıdır ya. ümitlenmekde istemiyorum ama :S

Kızlar bişey sorcam,benim yumurtlama döneminde 3 gün çok fazla akıntım oldu biz de değerlendirdik üzerinden 2 gün geçti yumurtlamamın ama akıntım bugün çok fazlalaştı krem ve koyu bi şekilde geliyor sizce sebebi ne olabilir ?
Daha önce yazdımm ama cevap vermedinizz bi fikri olanlar yazsın kuzucuklarım fırsatları kaçırmıyımm:)

Can'ım ne demek olduğunu bilmiyorum ama değerlendir bu günlerinide. Bir hafta boyunca ilişki öneriliyor.

Kızlar kahverengi parça gbi kalın bi lekelenme geldi regl mi yolsa gebelikmi anlam veremedim bu gebelikteki akıntı sıvımı parça gbimi geliyo

Kizlar ben artik ne belirti ariyorum ne gün sayiyorum nede yumurtlama takip ediyorum koyverdim gitti yoksa yakinda canimdan olacam :) 5.5 saat hastanedeydim en son kendimi ürologda buldum hersey iltahaptanmis vermedigim kan, idrar kalmadi hatta iki testin sonucunu bilmiyorum iki ayri yerde ultrasona girdim cumaya falan tekrar gidicem yine raporluyum iltahap böbregime kadar cikmis ve orda gizli tas olmasindan ve bobregimde bi yeri tikamis olmasindan supeleniyorlar. Baska bi antibiotik verdi gunde 2.5 litre su icmek zorundasin dedi onun icinde calisirken munkun degil diyince rapor verdi cunku iste wcye gidemiyorum bile. Iliski yasak bu arada tabi iyilesene kadar. Saglik herseyin basi diyorum artik ne yapalim önce iyileseyim allahin izniyle bebisimde olur allah ol dediginde insallah. Dua edin cabuk gecsin hersey yoluna girsin. Bi bebek yapayim dedim basima gelmeyen kalmadi bir ayda bu kadar sanssizlik olamaz ya milletin degen gözleri ciksin emi :) bu arada sizlerden degil kendi cevremden bahsediyorum bilenlerden yani.

İlla bebek için değil canım kendini düşünerek git zaten. bebek varsa zaten sevinirsiniz. Dikkat et kendine canım. ederiz tabi dua İnşallah merak etme sen. gidersen doktora haber ver bize de mutlaka
Canim yazdimda sen haber ver demistin sanada söyleyeyim dedim iltahap beter olmus bobrege cikmis cogalmis hersey ondanmis 5.5 saat hastanedeydim daha iki tahlilin sonucu belli degil hayirlisi olsun ne diyelim bundan sonra belirti yok hicbisey yok aramicam önce bi sagligima kavusayim tatilimi yapayim bebek olur bi gun..

Cok gecmis olsun canim en kisa zamanda iyilesirsin umarim

ooo ne çok şey gelmiş başına geçmiş olsun canım, tabiki de en önemli sağlık, önce iyileş sonra bebiş inşallah :)

canım çok geçmiş olsun, herşeyin başı sağlık. en kısa zamanda sağlığına kavuşursun inşallah

kızlar günaydınnnnnn dün giremedim ne güzel hamiş haberleri var tüm hamişlere hayırlı olsun Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah darısıda bizlere.. benim gerçi bu gidişle öğrenmem eylüle sarkacak yumurtlamam geç oldu sanırsam

Coook gecmiş olsun canım.En kısa zmnda saglığına kavusrsun inş . tabi sonra da bebişine

Canım çok geçmiş olsun ya. Herşeyin başı sağlık. Önce sağlığına kavuş ta herşey olur sırasıyla. Yeter ki sağlığın yerinde olsun

canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin biran önce iyileş

Kızlar ben de ağustos ayında güzel haberi almak için bekleyenlerdenim. Benim reglimden önce hiç göğüs şişliğim ve ağrım olmazdı. Şimdi o kadar şiştilerki ara sırada uçlarında yanma gibi bir sızı oluyor. Sağ kasığımda hoplatan bir batma var. Ayaklarım buz gibi ama vücudum yanıyor. Aslında çok da heveslenmek istemiyorum. Kısmet Allah'ım doğru zamanı bilir.Bat 7 ağustos bu arada.

canım inşallah hamilesindir :) az kalmış biraz daha bekleyip test yaparsın, güzel haberlerini alırız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…