- 31 Mayıs 2016
- 760
- 871
- 103
Canım benim hayırlısı olsun önemli olan öncelikle senin sağlığın sen iyileş bebek gelir zamanı gelince inşallah çok geçmiş olsun canim dikkat et kendine dinlen bol bol şu içCanim yazdimda sen haber ver demistin sanada söyleyeyim dedim iltahap beter olmus bobrege cikmis cogalmis hersey ondanmis 5.5 saat hastanedeydim daha iki tahlilin sonucu belli degil hayirlisi olsun ne diyelim bundan sonra belirti yok hicbisey yok aramicam önce bi sagligima kavusayim tatilimi yapayim bebek olur bi gun..
ne kada acaba inceledim şimdçok güzelmiş eczanelerde yokmulkihttp://tr.clearblue.com/gebelik-testi/dijital
kizlar bu testi deneyen var mi?? Hm gebeligi hem de kac hafta olduğunu gösteriyormuş. Bnim bat 8ağustos ama erken ypmak istemiyorum onceki aylarda yaptım moralim bozuldu bu ay adetim gecikirse yapicam. Bulursam eger bundan almak istiyorum merak ettim.
Kızlar bende bugün kan tahlili yaptırdım yarın saat 2de alacağım artık nasip bakalım .iki gün günüm geçti
hayırlı haberlerle gelirsin umarım:)Kızlar bende bugün kan tahlili yaptırdım yarın saat 2de alacağım artık nasip bakalım .iki gün günüm geçti
ne kada acaba inceledim şimdçok güzelmiş eczanelerde yokmulki
Adet olsan gerisi gelirdi canım.İnş.hayırlı hbrler olsun.Kızlar ya dün peçeteye böyle pembemsi bi akıntı geldi öncesinde sariydi. Adet oldum sandım ama gerisi gelmedi çok çok az peçeteye sildikce geldi hep. Ve akşam sol kasığimla bacağım ağrıdı. Bat a daha 3 gün var bu ne adet mi olacağım acaba
Inşallah canim ya sürpriz olacak valla öyleyse ama bilmiyorum ya hayırlısıAdet olsan gerisi gelirdi canım.İnş.hayırlı hbrler olsun.
canım bende yaptırdım kan testi bugün, yarın ögleden sonra belli olcak dedi, benm de 3gün geçti, hayırlısı bakalm inş güzel haber alırızKızlar bende bugün kan tahlili yaptırdım yarın saat 2de alacağım artık nasip bakalım .iki gün günüm geçti
İnş canım tahminlermiz doğrudur da yerleşme kanamasıdırKızlar ya dün peçeteye böyle pembemsi bi akıntı geldi öncesinde sariydi. Adet oldum sandım ama gerisi gelmedi çok çok az peçeteye sildikce geldi hep. Ve akşam sol kasığimla bacağım ağrıdı. Bat a daha 3 gün var bu ne adet mi olacağım acaba
Canımm çok geçmiş olsun önce sağlık sonra bebişinde olur inşallah. Hem iltihap temizlenince daha kolay olur bence dikkat et kendineKizlar ben artik ne belirti ariyorum ne gün sayiyorum nede yumurtlama takip ediyorum koyverdim gitti yoksa yakinda canimdan olacam :) 5.5 saat hastanedeydim en son kendimi ürologda buldum hersey iltahaptanmis vermedigim kan, idrar kalmadi hatta iki testin sonucunu bilmiyorum iki ayri yerde ultrasona girdim cumaya falan tekrar gidicem yine raporluyum iltahap böbregime kadar cikmis ve orda gizli tas olmasindan ve bobregimde bi yeri tikamis olmasindan supeleniyorlar. Baska bi antibiotik verdi gunde 2.5 litre su icmek zorundasin dedi onun icinde calisirken munkun degil diyince rapor verdi cunku iste wcye gidemiyorum bile. Iliski yasak bu arada tabi iyilesene kadar. Saglik herseyin basi diyorum artik ne yapalim önce iyileseyim allahin izniyle bebisimde olur allah ol dediginde insallah. Dua edin cabuk gecsin hersey yoluna girsin. Bi bebek yapayim dedim basima gelmeyen kalmadi bir ayda bu kadar sanssizlik olamaz ya milletin degen gözleri ciksin emi :) bu arada sizlerden degil kendi cevremden bahsediyorum bilenlerden yani.
Hadi hayırlı güzel haberlerle gel :)Kızlar bende bugün kan tahlili yaptırdım yarın saat 2de alacağım artık nasip bakalım .iki gün günüm geçti
Hadi inşallah kızlar güzel haberler gelir inşallah ikinizden deCanım
canım bende yaptırdım kan testi bugün, yarın ögleden sonra belli olcak dedi, benm de 3gün geçti, hayırlısı bakalm inş güzel haber alırız
Inşallah canim ya valla çok istiyorum öyle olmasınıİnş canım tahminlermiz doğrudur da yerleşme kanamasıdır
Yoğun mu geldi canimbattan 3 gün önce bugün oldum adet
hayırlısı olsun canım sıkma canını var bi zamanı demekki o zamanı bekliyorbattan 3 gün önce bugün oldum adet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?