Agustos ayina hamile girmek isteyenler?

Canım benim hayırlısı olsun önemli olan öncelikle senin sağlığın sen iyileş bebek gelir zamanı gelince inşallah çok geçmiş olsun canim dikkat et kendine dinlen bol bol şu iç

günaydın kızlar su perisi hayırlısı olsun canım biranönce iyileşirsin umarım.
benim reglime 2 gün kaldı kan testim negatif çıkmasına rağmen geçen burda bir topic göredüm kan testi negatif çıkıp sonra pozitif olanlar diye:))))) ona bakınıyorum hala ümidim var:)))

Kızlar ya dün peçeteye böyle pembemsi bi akıntı geldi öncesinde sariydi. Adet oldum sandım ama gerisi gelmedi çok çok az peçeteye sildikce geldi hep. Ve akşam sol kasığimla bacağım ağrıdı. Bat a daha 3 gün var bu ne adet mi olacağım acaba

Adet olsan gerisi gelirdi canım.İnş.hayırlı hbrler olsun.

Canım
Kızlar bende bugün kan tahlili yaptırdım yarın saat 2de alacağım artık nasip bakalım .iki gün günüm geçti
canım bende yaptırdım kan testi bugün, yarın ögleden sonra belli olcak dedi, benm de 3gün geçti, hayırlısı bakalm inş güzel haber alırız

İnş canım tahminlermiz doğrudur da yerleşme kanamasıdır

Canımm çok geçmiş olsun önce sağlık sonra bebişinde olur inşallah. Hem iltihap temizlenince daha kolay olur bence dikkat et kendine

Ya kizlar bana dun kan tahlili yaptilar ama bobregimde biseyler gorduler ultrasondan sonra dediler direk urologa gidiceksin ama kan testinin sonucunu soylemediler bana ilk gittigim dahiliyeci demisti hamilelik varsa kadin doktorunu arayip ona gore antibiotik vericez ama iste bobrekte bisey cikinca direk dediler urologa gidiyosun gittim oda bisey demedi ilac verdi su ic dedi rapor verdi seni arayip cuma gunu icin randevu vercekler kontrole gelceksin dedi bu gunde aradilar acile gelebilirmisin geri diye ne zaman dedim bu gun dediler bende korkudan neden gelmem gerekiyo diye sormayi akil edemedim. bebek yok biliyorum ama adet olana kadar icimde supe olucak. Iyi dilekleriniz dualariniz icin tesekkur ederim allah razi olsun hepinizden hepiniz hamile kalin insallah bu ay banada umut olursunuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…