Agustos ayina hamile girmek isteyenler?

Kızlar ben clear blue gebelik testi sipariş verdim şimdi internetten. Battan 4 gün öncesine kadar sonuç veriyormuş ama ben kendimi o strese sokmadan batı beklicem kullanmak için. Umarım adet olmam da kullanırım,sizede haber veririm hemen testin çalışmasıyla ilgili

Canım benim inşallah bir sıkıntı yoktur merak etme. Bir an önce iyileşirsin inşallah da güzel haberler verirsin sen de bize ne zaman gideceksin hastaneye bize de haber et Sup3risi

kızlar hadi biraz kafa dağıtalım hepimiz birer anne adayıyız henüz bebişlerimiz gelmemiş olsada bizimkelir biraz nazlı olacaklar o kesin sizde henüz doğmamış bebişlerinize benim gibi isim düşündünüz mü ne koycaksınız bebişiniz olunca önce ben yazayım erkek olursa yiğit emir ya da poyraz emir emir kesin olacak yani kız olursada elif eylül, beren nisa ya da mina benimkiler bunlar kızlar sizler neler koycaksınız

sürekli bebiş oldu mu olcak mı bu ay neden böyle oldu şu belirti bu belirti offf biraz rahatlatalım kafamızı başka şeyler düşünelim güzel hayaller kuralım hep beraber

Ay ben Bebek arabasına kadar seçtim kız olursa Bade erkek olursa Atlas ya da Bulut olcak bizim

Ay ben Bebek arabasına kadar seçtim kız olursa Bade erkek olursa Atlas ya da Bulut olcak bizim
olumlu şeyler düşünürsek olumlu olur biz sürekli yine olmadı neden olmadı diye diye kendimizi yiyip bitiriyoruz seninkilerde çok güzelmiş bu arada tatlım

hayal olsada kız hıranur, ikra. ada aysima erkek yiğit efe, kaan, kayra şimdilik hayalim bunlar

benim düzensiz canım o yüzden batları bir türlü tahmin edemiyorum ağustosun sonuna kadar yolu var benim geç yumurtladım çünkü eğer yumurtladıysam tabi 13 temmuzdu sat
inşallah senin kırmızılar gelmez canım ya
ben incir havuç kurune baslyacağim bu ay bakalım

inşallah senin kırmızılar gelmez canım ya
ben incir havuç kurune baslyacağim bu ay bakalım
inşallah canım hayırlısı bakalım havuç benimde aklımdaydı aslında ama bu mevsimde hormonsuz normal havucu zor bulurum diye vazgeçtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…