- 11 Eylül 2015
- 46
- 31
- 88
Yerleşme kanaması olmasın canımmbattan 3 gün önce bugün oldum adet
evet canım ben üzülüyorum ama akşama eşime söylerkenhayırlısı olsun canım sıkma canını var bi zamanı demekki o zamanı bekliyor
anlıyorum canım ama ne yapalım bi gün mutlaka o güzel haberi alıcaz ve eşlerimizede vericezevet canım ben üzülüyorum ama akşama eşime söylerkendaha zor oluyor üzülüyorum
yok canım ben sürekli battan 2 3 gün önce oluyorumYerleşme kanaması olmasın canımm
iinşallah canım ağzına sağlık inşallahanlıyorum canım ama ne yapalım bi gün mutlaka o güzel haberi alıcaz ve eşlerimizede vericez
yok canım ya sürekli 2 3 gün önce olurum test yapmaya da gerek kalmazYerleşme kanaması olmasın canımm
yok canım normal olduYoğun mu geldi canim
Anladım kuzum bozma moralini lütfen burda hepimiz hamileyim diye sevinç mesajları atıcaz ben inanıyorum en çok ihtiyacımız olan şey önce sağlık sonra umut Allahım onlardan mahrum etmesinyok canım ben sürekli battan 2 3 gün önce oluyorum
Ay ben Bebek arabasına kadar seçtimkızlar hadi biraz kafa dağıtalım hepimiz birer anne adayıyız henüz bebişlerimiz gelmemiş olsadabizimkelir biraz nazlı olacaklar o kesin sizde henüz doğmamış bebişlerinize benim gibi isim düşündünüz mü ne koycaksınız bebişiniz olunca önce ben yazayım erkek olursa yiğit emir ya da poyraz emir emir kesin olacak yani kız olursada elif eylül, beren nisa ya da mina benimkiler bunlar kızlar sizler neler koycaksınız
olumlu şeyler düşünürsek olumlu olur biz sürekli yine olmadı neden olmadı diye diye kendimizi yiyip bitiriyoruzAy ben Bebek arabasına kadar seçtimkız olursa Bade erkek olursa Atlas ya da Bulut olcak bizim
hayal olsada kız hıranur, ikra. ada aysima erkek yiğit efe, kaan, kayra şimdilik hayalim bunlarkızlar hadi biraz kafa dağıtalım hepimiz birer anne adayıyız henüz bebişlerimiz gelmemiş olsadabizimkelir biraz nazlı olacaklar o kesin sizde henüz doğmamış bebişlerinize benim gibi isim düşündünüz mü ne koycaksınız bebişiniz olunca önce ben yazayım erkek olursa yiğit emir ya da poyraz emir emir kesin olacak yani kız olursada elif eylül, beren nisa ya da mina benimkiler bunlar kızlar sizler neler koycaksınız
inşallah bi gün hepimiz hayalimizi yaşarken bulucaz kendimizi bilmiyorum ben çok umutluyumhayal olsada kız hıranur, ikra. ada aysima erkek yiğit efe, kaan, kayra şimdilik hayalim bunlar
inşallah canım senin bat ne zamaninşallah bi gün hepimiz hayalimizi yaşarken bulucaz kendimizi bilmiyorum ben çok umutluyum
benim düzensiz canım o yüzden batları bir türlü tahmin edemiyorum ağustosun sonuna kadar yolu var benim geç yumurtladım çünkü eğer yumurtladıysam tabiinşallah canım senin bat ne zaman
inşallah senin kırmızılar gelmez canım yabenim düzensiz canım o yüzden batları bir türlü tahmin edemiyorum ağustosun sonuna kadar yolu var benim geç yumurtladım çünkü eğer yumurtladıysam tabi13 temmuzdu sat
inşallah canım hayırlısı bakalım havuç benimde aklımdaydı aslında ama bu mevsimde hormonsuz normal havucu zor bulurum diye vazgeçtiminşallah senin kırmızılar gelmez canım ya
ben incir havuç kurune baslyacağim bu ay bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?