benim ablam bu kurle hamile kaldı canım tek umudum bu yoksa pışpışpış hastaneinşallah canım hayırlısı bakalım havuç benimde aklımdaydı aslında ama bu mevsimde hormonsuz normal havucu zor bulurum diye vazgeçtim
ne güzel inşallah sende de işe yarar canım bebişin gelirbenim ablam bu kurle hamile kaldı canım tek umudum bu yoksa pışpışpış hastane
Benim de geldi canım şu anda ne yapalım artık bir daha ki aya bakacağız inşallah. Hayırlı zamanda gelecekler bebişler inşallahyok canım normal oldu
Biz eşimle anlaştık kız olursa ben koyacağım erkek olursa o koyacak inşallah.kızlar hadi biraz kafa dağıtalım hepimiz birer anne adayıyız henüz bebişlerimiz gelmemiş olsadabizimkelir biraz nazlı olacaklar o kesin sizde henüz doğmamış bebişlerinize benim gibi isim düşündünüz mü ne koycaksınız bebişiniz olunca önce ben yazayım erkek olursa yiğit emir ya da poyraz emir emir kesin olacak yani kız olursada elif eylül, beren nisa ya da mina benimkiler bunlar kızlar sizler neler koycaksınız
bende bugün adet oldum canım maaesefmerhaba kızlarrr, adet oldum ben malesef.. Hayırlısı.. Dün Smear testi yaptırdım. kan,idrar,vajinal ultrason. gebelik öncesi yapılması gereken testlerin hepsi sonuçlarını bekliyorum. Yarında yumurta sayımı yapılacak,tekrar kan vercem..
inşallah canım gelecek ay hamile oluruz inşallahBenim de geldi canım şu anda ne yapalım artık bir daha ki aya bakacağız inşallah. Hayırlı zamanda gelecekler bebişler inşallah
bende bugün adet oldum canım maaesefumudumuz 3 eylul artık insallah gelecek ay hamile oluruz
ne tesadüftür ki eşimde alparslan istiyor ama ben yiğit emir ya da poyraz emirBiz eşimle anlaştık kız olursa ben koyacağım erkek olursa o koyacak inşallah.Erkek Alparslan kız Zeynep düşünüyoruz ama zeynep benim küçüklükten beri aklımda olan bir isim ama görümcem koydu kızına bakalım değişebilir belki
canım ben incir ve havuç kurunu yapacağım beraber baslayalım istersen ablam öyle hamile kalmıştı bu ay umudum bu canıminşallah canım hayırlı evlatlar versin hepimize. bari bi kür diyorlar ya hani ona başlayalım yarın.
canım ben incir ve havuç kurunu yapacağım beraber baslayalım istersen ablam öyle hamile kalmıştı bu ay umudum bu canım
boşver istediğin iami koy biz çekioruz 9 ay kahrınıne tesadüftür ki eşimde alparslan istiyor ama ben yiğit emir ya da poyraz emir
Ya kizlar bana dun kan tahlili yaptilar ama bobregimde biseyler gorduler ultrasondan sonra dediler direk urologa gidiceksin ama kan testinin sonucunu soylemediler bana ilk gittigim dahiliyeci demisti hamilelik varsa kadin doktorunu arayip ona gore antibiotik vericez ama iste bobrekte bisey cikinca direk dediler urologa gidiyosun gittim oda bisey demedi ilac verdi su ic dedi rapor verdi seni arayip cuma gunu icin randevu vercekler kontrole gelceksin dedi bu gunde aradilar acile gelebilirmisin geri diye ne zaman dedim bu gun dediler bende korkudan neden gelmem gerekiyo diye sormayi akil edemedim. bebek yok biliyorum ama adet olana kadar icimde supe olucak. Iyi dilekleriniz dualariniz icin tesekkur ederim allah razi olsun hepinizden hepiniz hamile kalin insallah bu ay banada umut olursunuz..
boşver istediğin iami koy biz çekioruz 9 ay kahrınıBen alparslan ismini seviyorum zaten sıkıntı yok :) benimki tarihçi kızı da bıraksam mahidevran koyacak
Evet güzel canım bencede :) ama bakalım hamile kalalım da daha ne isimler bulacağız bak görmahidevranı bilmem ama mihrimah güzel isim bi ara benim aklımdan geçti
Biz memuruz o yüzden tayinciyiz hep evim 2+1 salon yaptım evlenirken o yüzden muhtemelen bebeğime oda yapamıcam :/Ay kızlar isim mi düşünüyosunz bn bebek odası fln bakıyorum ümitliyim çok ama yıkılcak sanki bu ayda hayaller :/
Olsun canım hayal etmekte güzel şimdi bu ay olmazsa bir dahaki aylarda olacak inşallah Allah izin verirse biz umudumuzu yitirmeyeceğizAy kızlar isim mi düşünüyosunz bn bebek odası fln bakıyorum ümitliyim çok ama yıkılcak sanki bu ayda hayaller :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?