Agustos ayina hamile girmek isteyenler?

Biz eşimle anlaştık kız olursa ben koyacağım erkek olursa o koyacak inşallah. Erkek Alparslan kız Zeynep düşünüyoruz ama zeynep benim küçüklükten beri aklımda olan bir isim ama görümcem koydu kızına bakalım değişebilir belki

merhaba kızlarrr, adet oldum ben malesef.. Hayırlısı.. Dün Smear testi yaptırdım. kan,idrar,vajinal ultrason. gebelik öncesi yapılması gereken testlerin hepsi sonuçlarını bekliyorum. Yarında yumurta sayımı yapılacak,tekrar kan vercem..

bende bugün adet oldum canım maaesef umudumuz 3 eylul artık insallah gelecek ay hamile oluruz

ne tesadüftür ki eşimde alparslan istiyor ama ben yiğit emir ya da poyraz emir

ne tesadüftür ki eşimde alparslan istiyor ama ben yiğit emir ya da poyraz emir
boşver istediğin iami koy biz çekioruz 9 ay kahrını Ben alparslan ismini seviyorum zaten sıkıntı yok :) benimki tarihçi kızı da bıraksam mahidevran koyacak

neden çağırmışlar canım?

kız olursa Şevval düşünüyorum erkek olursa ben berat ismini seviyorum ama eşim kerem düşünüyo yada kerim o zaman ahmet kerem olabilir diye düşündüm

Ay kızlar isim mi düşünüyosunz bn bebek odası fln bakıyorum ümitliyim çok ama yıkılcak sanki bu ayda hayaller :/

Uzun zamandır aklımda tek bi isim var,ikra..tabi rabbim saglikli evlat versin kizi erkeği ayiramayiz ama Allah biliyi icimden kiz geciyo hep.belki de erkek kardesim olmadigi icin olabilir.kiz kardesim var bi tane, 7yas var aramizda onun büyüdüğünü gördüm heran o yüzden sanirim kiz geçiyor icimden.Rabbim hepimize hayirli,sağlıklı evlatlar nasip etsin. Hadi ağustos artik yüzümüzü güldür.Bata son 5 gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…