Agustos ayina hamile girmek isteyenler?

Aminnnnn canım inşallah

Valla canım benimde 2+1 ama evim çok büyük oturma odası şuan ama olursa diğer eve götürcm dye düşünüyorum eşyaları zaten bebek dha durmaz ki bebek odasında ama bakıyo yani insan

Evet canım malesef geldi hem de bat a daha 4 gün varken hiç böyle olmazdı anlamadım ağrım falan da yok
Havalar sıcak kaymalar olabilir bnmde bi kaç aydr 3-4 gün erkene atıyo streste etkiliyo bde öyle düşün güzel düşün :)

Havalar sıcak kaymalar olabilir bnmde bi kaç aydr 3-4 gün erkene atıyo streste etkiliyo bde öyle düşün güzel düşün :)
yok canım benim hiç şaşmazdı düşük yaptıktan sonra bile zamanı şaşmadı. vardır bunda da bir hayır denmeye devam

hamile kalmak için Çörek otu Bal Tarçın Macunu

12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal
Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp
12. güne kadar sabah akşam yenir. Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenler.
Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir.
Kızlar bunu deneyeniniz var mı faydasını görenler çok var acaba biz de mi yapsak :)

Ben bunu bu ay yaptım. Ovulasyon testi de kullanıyorum. Tam beş gün koyu çizgi çıktı ??? Bugün de testim bittiği için yapamadım. Bunun etkisi oldu mu olmadı mı bilemiyorum yumurtlama olayına. 16-17 ağustos gibi adet olmam lazım. Bakalım faydası olacak mı.

bu ay bende bekliyorum deli gibi gebelik var mı diye..ama dediğiniz gibi sanki görevmiş gibi olduğu için stresle oluyor bu da engelliyor. benim 3 tane düşük oldu. matofın ve folbiol kullanıyorum. ayıca adetlerim düzensiz öyle yumurtlama dönemi çatlama dönemi hesaplayamıyorum. dokuz ay boyunca kan sulandırıcı iğne kullanacakmışım o yuzden erken teşhis gerekiyor. adet olduğum gün geçen ay (4 temmuz ) yarın gebelik testi yaptıracağım negatifse adet söktürücü ilaç kullanacağım ve önümüzdeki ay sürece bakacağız.. cuma günü belli olacak bakalım var mı yok mu :) İnşallah hamileyimdir.. rabbim isteyen herkese nasip etsin kızlar

İnşallah olmuştur canım güzel haberler alırsın. Ben de deneyeceğim bu ay bakalım nasıl olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…