- 31 Mayıs 2016
- 760
- 871
- 103
Aminnnnn canım inşallahUzun zamandır aklımda tek bi isim var,ikra..tabi rabbim saglikli evlat versin kizi erkeği ayiramayiz ama Allah biliyi icimden kiz geciyo hep.belki de erkek kardesim olmadigi icin olabilir.kiz kardesim var bi tane, 7yas var aramizda onun büyüdüğünü gördüm heran o yüzden sanirim kiz geçiyor icimden.Rabbim hepimize hayirli,sağlıklı evlatlar nasip etsin. Hadi ağustos artik yüzümüzü güldür.Bata son 5 gün
İnş canım gerekli malzemeler bizde nasılsa elbet olucak zamanı var bebişlerimizin :)Olsun canım hayal etmekte güzel şimdi bu ay olmazsa bir dahaki aylarda olacak inşallah Allah izin verirse biz umudumuzu yitirmeyeceğiz
Kesinlikle öyle canım sağlığımız yerinde olsun dua edelim olacak inşallah :)İnş canım gerekli malzemeler bizde nasılsa elbet olucak zamanı var bebişlerimizin :)
Aynen en önemlisi sağlık vlla snn geldi mi cnm reglKesinlikle öyle canım sağlığımız yerinde olsun dua edelim olacak inşallah :)
inşallah canım inşallah rabbim tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin hepimizeEvet güzel canım bencede :) ama bakalım hamile kalalım da daha ne isimler bulacağız bak gör
çok güzel canım hepsidekız olursa Şevval düşünüyorum erkek olursa ben berat ismini seviyorum ama eşim kerem düşünüyo yada kerim o zaman ahmet kerem olabilir diye düşündüm
Evet canım malesef geldi hem de bat a daha 4 gün varken hiç böyle olmazdı anlamadım ağrım falan da yokAynen en önemlisi sağlık vlla snn geldi mi cnm regl
Aminn canım inşallahinşallah canım inşallah rabbim tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize
Havalar sıcak kaymalar olabilir bnmde bi kaç aydr 3-4 gün erkene atıyo streste etkiliyo bde öyle düşün güzel düşün :)Evet canım malesef geldi hem de bat a daha 4 gün varken hiç böyle olmazdı anlamadım ağrım falan da yok
yok canım benim hiç şaşmazdı düşük yaptıktan sonra bile zamanı şaşmadı. vardır bunda da bir hayır denmeye devamHavalar sıcak kaymalar olabilir bnmde bi kaç aydr 3-4 gün erkene atıyo streste etkiliyo bde öyle düşün güzel düşün :)
Aynn canım yahu bnmde gelmezse bol bol denicem bu ay napalım artıkyok canım benim hiç şaşmazdı düşük yaptıktan sonra bile zamanı şaşmadı. vardır bunda da bir hayır denmeye devam
öylemi o kuru duymamıştım canım ama bu kuru biliyorum adetin 5. günü başlayalım canımo kürü duymadım. gerçekten mi tarifini yazar mısın. tabii birlikte yapalım. benimde arkadaşım bal çörek otu tarçın kürüyle hamile kaldı.
hamile kalmak için Çörek otu Bal Tarçın Macunu
12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal
Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp
12. güne kadar sabah akşam yenir. Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenler.
Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir.
Kızlar bunu deneyeniniz var mı faydasını görenler çok var acaba biz de mi yapsak :)
İnşallah olmuştur canım güzel haberler alırsın. Ben de deneyeceğim bu ay bakalım nasıl olacakBen bunu bu ay yaptım. Ovulasyon testi de kullanıyorum. Tam beş gün koyu çizgi çıktı ??? Bugün de testim bittiği için yapamadım. Bunun etkisi oldu mu olmadı mı bilemiyorum yumurtlama olayına. 16-17 ağustos gibi adet olmam lazım. Bakalım faydası olacak mı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?