- 31 Mayıs 2016
- 760
- 871
- 103
iyiyiz canım bebişler gelsin diye uğraşıyoruz işte :) sen nasılsınkızlar nasılsınızzz
bende iyiyim canım aynı valla bizde :) şu ilk gecesinde flan hamile kalanlara şaşıyorum vallaiyiyiz canım bebişler gelsin diye uğraşıyoruz işte :) sen nasılsın
İnşallah Can'ım cümlemize hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin Rabbim. Test meselesi kafamı karıştırmıyor değil. Bu koyu geçen beş günü birer gün arayla değerlendirdik gerisi Allah'ın takdiriİnşallah olmuştur canım güzel haberler alırsın. Ben de deneyeceğim bu ay bakalım nasıl olacak
amin canım. daha gününe varmış aslında değerlendirmeye devam edebilirsin kafan karışıyorsa dediğin gibi gerisi Allah'ın takdiriİnşallah Can'ım cümlemize hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin Rabbim. Test meselesi kafamı karıştırmıyor değil. Bu koyu geçen beş günü birer gün arayla değerlendirdik gerisi Allah'ın takdiri
sorma canım Allah nasip edince oluyor işte :) benim görümcem de öyle ilk geceden hamile kaldıbende iyiyim canım aynı valla bizde :) şu ilk gecesinde flan hamile kalanlara şaşıyorum valla
ay maşallah valla isteyen için ne güzel birşeysorma canım Allah nasip edince oluyor işte :) benim görümcem de öyle ilk geceden hamile kaldı
Aminnn canım aminnnay maşallah valla isteyen için ne güzel birşeyAllahım bizede nasip etsin inşallah tez zamanda
temmuz sonu bende gördüm kırmızıları malesefAminnn canım aminnnben bu ay kırmızıları gördüm sen de durum ne canım
hayırlısı olsun canım.ben beklenenden 4 gün erken oldum canım o yüzden yine ağustos sonuna denk gelecek bir daha ki battemmuz sonu bende gördüm kırmızıları malesefdaha yeni bitti, ağustosun sonunda güzel haberler alırım inşallah.bir dahaki bat ne zaman ?
aynen canım benimde ağustos sonuna denk geliyor inşallah güzel haberler alırız bu ay sonuhayırlısı olsun canım.ben beklenenden 4 gün erken oldum canım o yüzden yine ağustos sonuna denk gelecek bir daha ki bat
aminn canım inşallahaynen canım benimde ağustos sonuna denk geliyor inşallah güzel haberler alırız bu ay sonu
İnşallah Can'ım cümlemize hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin Rabbim. Test meselesi kafamı karıştırmıyor değil. Bu koyu geçen beş günü birer gün arayla değerlendirdik gerisi Allah'ın takdiri
Benim de bat 11 ağustos çatlatma iğnesi oldum bakalım bekliyorum:) göğüs hassasiyeti ağrı akıntı hepsi var gerçekten hamişsem çok şaşırcam her an Regl olacakmışım gibi gidiyorum tuvalete akıntıymış meğer diyorum:) inş güzel haberlerini alırız senin debenimde bat 13 agustos vok sabirsizim gecen ay o kadar belirti yasadim ki tamam oldu kesin dedim ama adet oldum simdi sadece gogus hassasiyeti var o kadar.
akintim da yok yani ama bilmiyorumm ki
Canım düşüklerden sonra araştırmaya gittin mibu ay bende bekliyorum deli gibi gebelik var mı diye..ama dediğiniz gibi sanki görevmiş gibi olduğu için stresle oluyor bu da engelliyor. benim 3 tane düşük oldu. matofın ve folbiol kullanıyorum. ayıca adetlerim düzensizöyle yumurtlama dönemi çatlama dönemi hesaplayamıyorum. dokuz ay boyunca kan sulandırıcı iğne kullanacakmışım o yuzden erken teşhis gerekiyor. adet olduğum gün geçen ay (4 temmuz ) yarın gebelik testi yaptıracağım negatifse adet söktürücü ilaç kullanacağım ve önümüzdeki ay sürece bakacağız.. cuma günü belli olacak bakalım var mı yok mu :) İnşallah hamileyimdir.. rabbim isteyen herkese nasip etsin kızlar
Canım düşüklerden sonra araştırmaya gittin mibu ay bende bekliyorum deli gibi gebelik var mı diye..ama dediğiniz gibi sanki görevmiş gibi olduğu için stresle oluyor bu da engelliyor. benim 3 tane düşük oldu. matofın ve folbiol kullanıyorum. ayıca adetlerim düzensizöyle yumurtlama dönemi çatlama dönemi hesaplayamıyorum. dokuz ay boyunca kan sulandırıcı iğne kullanacakmışım o yuzden erken teşhis gerekiyor. adet olduğum gün geçen ay (4 temmuz ) yarın gebelik testi yaptıracağım negatifse adet söktürücü ilaç kullanacağım ve önümüzdeki ay sürece bakacağız.. cuma günü belli olacak bakalım var mı yok mu :) İnşallah hamileyimdir.. rabbim isteyen herkese nasip etsin kızlar
Yumurtluyorsundur belki ondandır :)Kızlar benim adetime daha 2 hafta var ama heran adet olacakmışım gibi karnım bi tuhaf ya ilk defa böyle oluyorum normalde adetime 1 hafta kala adet sancıları çekiyorum ama bu adet sancısı değil adet olacağım gün karnım bi tuhaf oluyo şimdi de öyle anlamadım gitti ya
Bünyeden bünyeye değişiyor ki..kizlar hamilelik belirtisi deye bi shey yokk belirti arayip durmayinn ben hamileyim sadece adet olmadim tek belirtim bu hic bi shey hiss etmiyorum, bi an belki hamile degilim diye dushunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?