Agustos ayina hamile girmek isteyenler?

İnşallah olmuştur canım güzel haberler alırsın. Ben de deneyeceğim bu ay bakalım nasıl olacak
İnşallah Can'ım cümlemize hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin Rabbim. Test meselesi kafamı karıştırmıyor değil. Bu koyu geçen beş günü birer gün arayla değerlendirdik gerisi Allah'ın takdiri

amin canım. daha gününe varmış aslında değerlendirmeye devam edebilirsin kafan karışıyorsa dediğin gibi gerisi Allah'ın takdiri

temmuz sonu bende gördüm kırmızıları malesef daha yeni bitti, ağustosun sonunda güzel haberler alırım inşallah.bir dahaki bat ne zaman ?
hayırlısı olsun canım.ben beklenenden 4 gün erken oldum canım o yüzden yine ağustos sonuna denk gelecek bir daha ki bat

benimde bat 13 agustos vok sabirsizim gecen ay o kadar belirti yasadim ki tamam oldu kesin dedim ama adet oldum simdi sadece gogus hassasiyeti var o kadar.

akintim da yok yani ama bilmiyorumm ki

Son düzenleme:

Eşimle ayrı yerlerdedir maalesef Öyle planlı birlikteliğimiz olamıyor bu arada bu kürü denemek isteyenler için hayatımda bir kaşık balı zor yemiş Bi insan olarak içine ceviz de koyarak yedim, benim gibi sevmeyenler belki böyle yerler. Şimdi sabırsızlıkla bekliyorum utanmasam hamilelik testi yapacam sanki çıkacak Allah aratmadan nasip etsin

benimde bat 13 agustos vok sabirsizim gecen ay o kadar belirti yasadim ki tamam oldu kesin dedim ama adet oldum simdi sadece gogus hassasiyeti var o kadar.

akintim da yok yani ama bilmiyorumm ki
Benim de bat 11 ağustos çatlatma iğnesi oldum bakalım bekliyorum:) göğüs hassasiyeti ağrı akıntı hepsi var gerçekten hamişsem çok şaşırcam her an Regl olacakmışım gibi gidiyorum tuvalete akıntıymış meğer diyorum:) inş güzel haberlerini alırız senin de

Canım düşüklerden sonra araştırmaya gittin mi

Canım düşüklerden sonra araştırmaya gittin mi

Kızlar benim adetime daha 2 hafta var ama heran adet olacakmışım gibi karnım bi tuhaf ya ilk defa böyle oluyorum normalde adetime 1 hafta kala adet sancıları çekiyorum ama bu adet sancısı değil adet olacağım gün karnım bi tuhaf oluyo şimdi de öyle anlamadım gitti ya

Yumurtluyorsundur belki ondandır :)

kizlar hamilelik belirtisi deye bi shey yokk belirti arayip durmayinn ben hamileyim sadece adet olmadim tek belirtim bu hic bi shey hiss etmiyorum, bi an belki hamile degilim diye dushunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…