Agustos ayina hamile girmek isteyenler?

Benim de bat 10 agustos. Ovulasyondan birkac gun once yaki koydum belime, bakalim... Her yolu deniyorum. 1 hafta var ama gogsumde hicbir hassasiyet yok. Ve karnim sanki adet olacakmisim gibi ufaktan agriyor Bu ay hepimize sans getirsin insallah.

Maalesef giremedim hamile(Az önce kanamam başladı. Nasıl da ümitlenmiştim. 3gün geçmişti adetten. Yrn sbah idrar testi yapıp pozitif cıkarsa kan verecektim. Stres yaparak 3 gün adetimi geçirdim. Allahım bebek bekleyen , özellikle ilk bebeklerini kucaklarına alacaklara yardım etsin.

Hayırlısı olsun canim üzülme. Ne yapalım bu ay bize kısmet değilmiş. Önümüzdeki ay inşallah kalabiliriz. Ben bu ay bal, tarçın, corekotu kürünü deneyeceğim bakalım ise yarayacak mi

Öyle canım. İyi ki kimseye söylememişim. Hayal kırıklıgı olacaktı onlarda da. Ben de deneyeyim. Adet düzenim bozuldu şimdi. Ovulasyon testi de sipariş vereyim.

amin cnm beraber inşaallah ama iste bende akinti kesildi

Öyle canım. İyi ki kimseye söylememişim. Hayal kırıklıgı olacaktı onlarda da. Ben de deneyeyim. Adet düzenim bozuldu şimdi. Ovulasyon testi de sipariş vereyim.
Zaten hamile kalırsak kalp atışını duyana kadar kimseye söylememek lazım her ihtimale karsi. Ilaçlar iyice dengemizi bozuyor canim birazda bitkisel deneyelim bakalım baya araştırdım çok ise yarayan var adeti de duzenliyormus sen de bir araştır istersen adetin ikinci günü baslaniyormus

Burda okumuştum canım. Yrn başlarım inş. hazırlayıp. Biraz da rahat bırakayım kendimi. Ben izin işlemleri için bu ay olmasını cok istemiştim ama nasip dğilmiş. Bundan sonra daha rahat olurum inş.

Benim de bat 10 agustos. Ovulasyondan birkac gun once yaki koydum belime, bakalim... Her yolu deniyorum. 1 hafta var ama gogsumde hicbir hassasiyet yok. Ve karnim sanki adet olacakmisim gibi ufaktan agriyor Bu ay hepimize sans getirsin insallah.
Ben de bi ay denemiştim ay ne kdr yakıyo ya yazın hiç çekilmiyo :) benim de Ağrı'lar var bakalım nolcak

Olsun Can'ım üzme kendini bunda da vardır bi hayır. Hep öyle diyip üzülüyoruz stres yapıyoruz benim de 10 gün gecikti bi defa kesin hamileyim dedim ilaç da almadım geciktirici vs balayında Regl oldum ne zamandır Bebek istiyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…