Yumurtluyorsundur belki ondandır :)
kizlar hamilelik belirtisi deye bi shey yokk belirti arayip durmayinn ben hamileyim sadece adet olmadim tek belirtim bu hic bi shey hiss etmiyorum, bi an belki hamile degilim diye dushunuyorum
Bebek çalışmaları yaptıysanız belki onun habercisidir :)
Batın ne Zaman Cnm :)İnşallah canım ..
Batın ne Zaman Cnm :)
Benim de bat 10 agustos. Ovulasyondan birkac gun once yaki koydum belime, bakalim... Her yolu deniyorum. 1 hafta var ama gogsumde hicbir hassasiyet yok. Ve karnim sanki adet olacakmisim gibi ufaktan agriyorBu ay hepimize sans getirsin insallah.
o anlamda demedim canim yani belirtim ketiyyen yokk o anlamda dedim)Kan testi yaptırmadınmı ki hamile olmadığını düşünüyorsun?
o anlamda demedim canim yani belirtim ketiyyen yokk o anlamda dedim)
Hayırlısı olsun canim üzülme. Ne yapalım bu ay bize kısmet değilmiş. Önümüzdeki ay inşallah kalabiliriz. Ben bu ay bal, tarçın, corekotu kürünü deneyeceğim bakalım ise yarayacak miMaalesef giremedim hamile(Az önce kanamam başladı. Nasıl da ümitlenmiştim. 3gün geçmişti adetten. Yrn sbah idrar testi yapıp pozitif cıkarsa kan verecektim. Stres yaparak 3 gün adetimi geçirdim. Allahım bebek bekleyen , özellikle ilk bebeklerini kucaklarına alacaklara yardım etsin.
Benim de bat 11 ağustos çatlatma iğnesi oldum bakalım bekliyorum:) göğüs hassasiyeti ağrı akıntı hepsi var gerçekten hamişsem çok şaşırcam her an Regl olacakmışım gibi gidiyorum tuvalete akıntıymış meğer diyorum:) inş güzel haberlerini alırız senin de
Zaten hamile kalırsak kalp atışını duyana kadar kimseye söylememek lazım her ihtimale karsi. Ilaçlar iyice dengemizi bozuyor canim birazda bitkisel deneyelim bakalım baya araştırdım çok ise yarayan var adeti de duzenliyormus sen de bir araştır istersen adetin ikinci günü baslaniyormusÖyle canım. İyi ki kimseye söylememişim. Hayal kırıklıgı olacaktı onlarda da. Ben de deneyeyim. Adet düzenim bozuldu şimdi. Ovulasyon testi de sipariş vereyim.
Bazılarında da akıntı gelmiyormuş hamileyse değişiyor canım yani dua edelim inşamin cnm beraber inşaallah ama iste bende akinti kesildi
Hadi bakalım hayırlısı inş müjdeler bekliyoruz :)13 ağustos
Ben de bi ay denemiştim ay ne kdr yakıyo ya yazın hiç çekilmiyo :) benim de Ağrı'lar var bakalım nolcakBenim de bat 10 agustos. Ovulasyondan birkac gun once yaki koydum belime, bakalim... Her yolu deniyorum. 1 hafta var ama gogsumde hicbir hassasiyet yok. Ve karnim sanki adet olacakmisim gibi ufaktan agriyorBu ay hepimize sans getirsin insallah.
Olsun Can'ım üzme kendini bunda da vardır bi hayır. Hep öyle diyip üzülüyoruz stres yapıyoruz benim de 10 gün gecikti bi defa kesin hamileyim dedim ilaç da almadım geciktirici vs balayında Regl oldumMaalesef giremedim hamile(Az önce kanamam başladı. Nasıl da ümitlenmiştim. 3gün geçmişti adetten. Yrn sbah idrar testi yapıp pozitif cıkarsa kan verecektim. Stres yaparak 3 gün adetimi geçirdim. Allahım bebek bekleyen , özellikle ilk bebeklerini kucaklarına alacaklara yardım etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?