- 23 Temmuz 2013
- 48
- 64
- 38
Ben de bi ay denemiştim ay ne kdr yakıyo ya yazın hiç çekilmiyo :) benim de Ağrı'lar var bakalım nolcak
Bikaç arkadaş da yazmış aynı adet olcakmış gibi oldum diye ama bilemiyoruz ki bünye meselesiOff karnima agri girdikce sinir oluyorumbence hamilelik boyle birsey degil. Yaki beni cok yakmadi yaa, anlamadim gitti.
Eczaneden 2tane almistim.1ini kullandim, 1i burda baktim simdi 2018 diye son kullanma tarihi. Ay bilemedim iste. Hissizlestim heralde.Bikaç arkadaş da yazmış aynı adet olcakmış gibi oldum diye ama bilemiyoruz ki bünye meselesitarihi mi geçmişti ki normalde çok yakması lazım
Allah Allah değişik :) belki de alıştı bünyen :)Eczaneden 2tane almistim.1ini kullandim, 1i burda baktim simdi 2018 diye son kullanma tarihi. Ay bilemedim iste. Hissizlestim heralde.
Mesela benim 1 yılı geçti :) bu ay tedaviye başladım. ilk aylar daha heyecan yapardım çok yıpratmışım kendimiAslında cok değil canım 3 aydır. Daha uzun zamandır bekleyenlere ayıp etmiş gibi olmak istemiyorum. Onlara duam daha fazla, çünkü gereçkten zormuş beklemek. Allahım herkesin yardımcısı olsun inş.
İnş.canım tez zamanda senden duyarız güzel hbrleri. Allahım gönlünr göre versin.Mesela benim 1 yılı geçti :) bu ay tedaviye başladım. ilk aylar daha heyecan yapardım çok yıpratmışım kendimielinden geleni yapıp beklemek en güzeli ama nerde :) Amin Canım inşallah sen de çok beklemeden alırsın güzel haberler.
Amin Can'ım benim çok sağol :) inş senin de gönlüne göre versin müjdelerimizi paylaşmak nasip olsun inş :)İnş.canım tez zamanda senden duyarız güzel hbrleri. Allahım gönlünr göre versin.
Düşünmemek lazım canim birazda kendiliğinden biz beklemeden nasip eder Rabbim hepimize inşallah ek kısa zamanda sağlıklaBurda okumuştum canım. Yrn başlarım inş. hazırlayıp. Biraz da rahat bırakayım kendimi. Ben izin işlemleri için bu ay olmasını cok istemiştim ama nasip dğilmiş. Bundan sonra daha rahat olurum inş.
Aminn canımm. Sagolasın rahatlattın beni:)Düşünmemek lazım canim birazda kendiliğinden biz beklemeden nasip eder Rabbim hepimize inşallah ek kısa zamanda sağlıkla
Sen de sağ ol canim birbirimize burdan destek oluyoruz güzel oluyor :)Aminn canımm. Sagolasın rahatlattın beni:)
Iyi geceler canim :)Kesinlikle öyle canım.iyi geceler
inşallah canım hayırlısı bakalım havuç benimde aklımdaydı aslında ama bu mevsimde hormonsuz normal havucu zor bulurum diye vazgeçtim
Gittim ilk idrarda iltahap cikmis ama keseden direk alinan da bisey cikmamis bobrekteki olayda genislememi ne varmis onemli degil dediler yine ultrasona koydular kan aldilar tekrar idrar aldilar apandisitte iltahaptan supelendiler. Ultrasonda apandisitte iltahap olsa buyuk gorunurmus ama normali kadar da gorunmemis yumurtaliklarida iyi gorememisler geri geldim dahiliyeye adam kadin doktorunu aradi herseyi yaptik bi tek siz kaldiniz dedi olayi tamamen anlatti yumurtaliklari gorememisler dedi kadinda sanirim sismanmi diye sorunca bana dönüp yok zayif ama gorunmemis dedi sabah 8 de orayi aricam randevu vericekler tek birsey kaldi belki kist falan olabilir ama tabi bilemicem kontrole gitmeden. Isvicrede hastaneye saglam girip hasta cikar insan ellerinde her imkan var ama tecrube sifir bunlarda insan resmi var pc de ona bakiyo burasi agriyo diye tikliyo oraya orda gosteriyo neler o bolgede ne olabilir acaba diyd bende soylerim onu acip manyak yaneden çağırmışlar canım?
Kızlar adetim 1 gün geçti karnım çok çok az ağrıyor yani agrımıyor gibi bişey ama çok akıntım var ıslaklık hissediyorum çok bunun sebebi ne olabilir sizce
İşte sebebi ne acaba bencede batma oluyor ani hareketler de hele bir batıyor kasılıyo anlatamambenimde adetim 1 gun gecti kasiklarimda ara ara batmalar var asiri derecede akintim var bide basim agiriyor
İşte sebebi ne acaba bencede batma oluyor ani hareketler de hele bir batıyor kasılıyo anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?