Agustos ayina hamile girmek isteyenler?

Arkadaslar merhaba galiba ben agustos ayina hamile girdim dediginiz gibi benmde adetim bigun gecikti dünden beri karnim sancilaniyo batiyo otururken bunlarda idrar testlerim bugun doktora gidip netleştirecegm inşallah
Hayırlısı olsun kuzum çok güzel bi haber bu inş doktordan mutlu çıkarsın :) darısı başımıza

Ben aslinda dünden oncede yapmistim meger ondada bi hayalet cizgi varmış yeni farketttim :) kişiden kişiye degisiyo bazilarnda erken bazlarnda gec çıkiyo teste bekleyebildigin kadar bekle derim allahm seninde yüzünü güldürsün inşllah canm benim :)

Arkadaslar merhaba galiba ben agustos ayina hamile girdim dediginiz gibi benmde adetim bigun gecikti dünden beri karnim sancilaniyo batiyo otururken bunlarda idrar testlerim bugun doktora gidip netleştirecegm inşallah
canım hayırlı olsun seninki bariz net :) ay ne güzel test fotosu ya herkesin hayali :)

Çok sağol canım böyle demen bile yetti inanki :) bnde öyle düşünüyrm bugün de geçerse yarın sbh ilk idrarla yaparım artık 2 haftadr olan sancılar inşllh işarettir bu sbhta göğüslerim yer çekimine karşı koyamıyo o çok fena şuan :/

kızlar günaydın herkese ben kabıma sığamıyorum bugün öğleden sonra kan sonucumu alcam, bugün adet gecikmesinn 4. günü ve sabah hafif kahverengi lekelenme gördüm, : üzüldüm biraz ama hayırlısı yinede sonucu dört gözle bekliyorum :)

Güzel haberlerini bekliyorm canım benim inşllah :)

Canm idrar test yaptn mi ? Hayırlısı olsn üzülme hemen. belki yerlesme kanaması falandır ama çok ümitlenmede hayırlısı neyse o zman olur inşllah sonucunu bizde beekliyoruz dört gözle :)

Günaydın canim. Inşallah hamilesindir. hayırlısı neyse o olsun canim sonuç ne olursa olsun üzülmek yok tamam mi.

Geçmiş olsun canim. O kadar incelemeye bir şey bulamamışlar. Kadın dogumcuda da inşallah bir şey çıkmaz canim. Valla her yerde aynı o kural hastaneye sağlıklı girip hasta çıkıyoruz :) :) :)

Hayırlı olsun canim Sağlıkla kucağına alırsın inşallah darısı başımıza dua et bize de bol bol :)

canm dünden beri kasıklarımda sanci var bide sanki göğüslerimde acı şişlik var Gibi bide hafif bel ağrısı başkada bisey yok simdilik :)
İnş bu kadarcıkla kalsın bn kasıklrm ağrıyo dedim de dha dur bklm dediler forumda onlar ne ki

Kızlar günaydın.stresten benim hastalık da gelmiyr anlamadım.sabah idrar testi yptım yine negatif.yumurtlamamın üzerinden nerdeyse 15 gün gecti. Sonrasında hamile kalma sansı var mı ki?

Kızlar günaydın.stresten benim hastalık da gelmiyr anlamadım.sabah idrar testi yptım yine negatif.yumurtlamamın üzerinden nerdeyse 15 gün gecti. Sonrasında hamile kalma sansı var mı ki?
Canım 15 gün geçmiş tam regl dönemlerin ama geç döllenme fln olduysa testte çıkması zor

Ay sahi benim dün akşamdn beri ağzımda leş bi tat var resmen sbh sırf o tattn dolayı braz istifra ettim bn iyice şüpheleniyorum yahu her gün yni bişey :s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…