Hayırlısı olsun kuzum çok güzel bi haber bu inş doktordan mutlu çıkarsın :) darısı başımızaArkadaslar merhaba galiba ben agustos ayina hamile girdim dediginiz gibi benmde adetim bigun gecikti dünden beri karnim sancilaniyo batiyo otururken bunlarda idrar testlerim bugun doktora gidip netleştirecegm inşallah
Amin inşllah en kısa zamanda sizde hamiş olursunuzHayırlısı olsun kuzum çok güzel bi haber bu inş doktordan mutlu çıkarsın :) darısı başımıza
Ayy bnde beklemedeym 2. Gün bugün gecikeli ama test yapamıyrm korkudnAmin inşllah en kısa zamanda sizde hamiş olursunuz
canım hayırlı olsun seninki bariz net :) ay ne güzel test fotosu ya herkesin hayali :)Arkadaslar merhaba galiba ben agustos ayina hamile girdim dediginiz gibi benmde adetim bigun gecikti dünden beri karnim sancilaniyo batiyo otururken bunlarda idrar testlerim bugun doktora gidip netleştirecegm inşallah
Çok sağol canım böyle demen bile yetti inanki :) bnde öyle düşünüyrm bugün de geçerse yarın sbh ilk idrarla yaparım artık 2 haftadr olan sancılar inşllh işarettir bu sbhta göğüslerim yer çekimine karşı koyamıyo o çok fena şuan :/Ben aslinda dünden oncede yapmistim meger ondada bi hayalet cizgi varmış yeni farketttim :) kişiden kişiye degisiyo bazilarnda erken bazlarnda gec çıkiyo teste bekleyebildigin kadar bekle derim allahm seninde yüzünü güldürsün inşllah canm benim :)
Güzel haberlerini bekliyorm canım benim inşllah :)Çok sağol canım böyle demen bile yetti inanki :) bnde öyle düşünüyrm bugün de geçerse yarın sbh ilk idrarla yaparım artık 2 haftadr olan sancılar inşllh işarettir bu sbhta göğüslerim yer çekimine karşı koyamıyo o çok fena şuan :/
Ay inşallah bakalım :) sende nasıldı belirtilerGüzel haberlerini bekliyorm canım benim inşllah :)
Canm idrar test yaptn mi ? Hayırlısı olsn üzülme hemen. belki yerlesme kanaması falandır ama çok ümitlenmede hayırlısı neyse o zman olur inşllah sonucunu bizde beekliyoruz dört gözle :)kızlar günaydın herkese ben kabıma sığamıyorum bugün öğleden sonra kan sonucumu alcam, bugün adet gecikmesinn 4. günü ve sabah hafif kahverengi lekelenme gördüm, :üzüldüm biraz ama hayırlısı yinede sonucu dört gözle bekliyorum :)
Günaydın canim. Inşallah hamilesindir. hayırlısı neyse o olsun canim sonuç ne olursa olsun üzülmek yok tamam mi.kızlar günaydın herkese ben kabıma sığamıyorum bugün öğleden sonra kan sonucumu alcam, bugün adet gecikmesinn 4. günü ve sabah hafif kahverengi lekelenme gördüm, :üzüldüm biraz ama hayırlısı yinede sonucu dört gözle bekliyorum :)
canm dünden beri kasıklarımda sanci var bide sanki göğüslerimde acı şişlik var Gibi bide hafif bel ağrısı başkada bisey yok simdilik :)Ay inşallah bakalım :) sende nasıldı belirtiler
Geçmiş olsun canim. O kadar incelemeye bir şey bulamamışlar. Kadın dogumcuda da inşallah bir şey çıkmaz canim. Valla her yerde aynı o kural hastaneye sağlıklı girip hasta çıkıyoruz :) :) :)Gittim ilk idrarda iltahap cikmis ama keseden direk alinan da bisey cikmamis bobrekteki olayda genislememi ne varmis onemli degil dediler yine ultrasona koydular kan aldilar tekrar idrar aldilar apandisitte iltahaptan supelendiler. Ultrasonda apandisitte iltahap olsa buyuk gorunurmus ama normali kadar da gorunmemis yumurtaliklarida iyi gorememisler geri geldim dahiliyeye adam kadin doktorunu aradi herseyi yaptik bi tek siz kaldiniz dedi olayi tamamen anlatti yumurtaliklari gorememisler dedi kadinda sanirim sismanmi diye sorunca bana dönüp yok zayif ama gorunmemis dedi sabah 8 de orayi aricam randevu vericekler tek birsey kaldi belki kist falan olabilir ama tabi bilemicem kontrole gitmeden. Isvicrede hastaneye saglam girip hasta cikar insan ellerinde her imkan var ama tecrube sifir bunlarda insan resmi var pc de ona bakiyo burasi agriyo diye tikliyo oraya orda gosteriyo neler o bolgede ne olabilir acaba diyd bende soylerim onu acip manyak ya
Hayırlı olsun canim Sağlıkla kucağına alırsın inşallah darısı başımıza dua et bize de bol bol :)Arkadaslar merhaba galiba ben agustos ayina hamile girdim dediginiz gibi benmde adetim bigun gecikti dünden beri karnim sancilaniyo batiyo otururken bunlarda idrar testlerim bugun doktora gidip netleştirecegm inşallah
İnşllah canm benim en kısa zamanda allahm nasip etsin isteyenlere :) etmez olurmuyum dualarm gercekten hep sizinle olacak :)Hayırlı olsun canim Sağlıkla kucağına alırsın inşallah darısı başımıza dua et bize de bol bol :)
İnş bu kadarcıkla kalsın bn kasıklrm ağrıyo dedim de dha dur bklm dediler forumda onlar ne kicanm dünden beri kasıklarımda sanci var bide sanki göğüslerimde acı şişlik var Gibi bide hafif bel ağrısı başkada bisey yok simdilik :)
Sağ ol canim :)İnşllah canm benim en kısa zamanda allahm nasip etsin isteyenlere :) etmez olurmuyum dualarm gercekten hep sizinle olacak :)
Canım 15 gün geçmiş tam regl dönemlerin ama geç döllenme fln olduysa testte çıkması zorKızlar günaydın.stresten benim hastalık da gelmiyr anlamadım.sabah idrar testi yptım yine negatif.yumurtlamamın üzerinden nerdeyse 15 gün gecti. Sonrasında hamile kalma sansı var mı ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?