valla bilmiyorum. Dün cok hafif bi lekelenme oldu. Kesin adetim başlıyr dedim. o zmndan beri yok. Öğleden sonra kan tahlileine g.dicem bakalım. Stres yaparak adetim de geçiyor ki. Ben de sadece gögüsler hassas başka da bişey yok. Senin belirtiler güçlü canım.İnş güzel hbrler alırırsn. Bi de ben ilçedeyim kadın dogumcu sadece belirili gnlerde geliyor. Saglık ocagına gitsem ya da acile yaparlar rmı ki test?Canım 15 gün geçmiş tam regl dönemlerin ama geç döllenme fln olduysa testte çıkması zor
mrba bende takip yaptırdım bu ay ama ayın 7 sinde hastalanmam gerekiyor fakat bendede kahve rengi lekelenmeler oluyor bilemedim ne yapsamvalla bilmiyorum. Dün cok hafif bi lekelenme oldu. Kesin adetim başlıyr dedim. o zmndan beri yok. Öğleden sonra kan tahlileine g.dicem bakalım. Stres yaparak adetim de geçiyor ki. Ben de sadece gögüsler hassas başka da bişey yok. Senin belirtiler güçlü canım.İnş güzel hbrler alırırsn. Bi de ben ilçedeyim kadın dogumcu sadece belirili gnlerde geliyor. Saglık ocagına gitsem ya da acile yaparlar rmı ki test?
Ümitlendirmiş gbi olmym ama yerleşme kanaması olabilir cnm eğer öyleyle idrarda çıkmaması çok normal çünkü çok yni dmkki dha yeni yerleşmiştir ztn kahverengi lekeyi doktorlar unursamıyo pek. Bnde onu merak edyrm soruyolr mı kç gün gçti fln dye acaba idrar yaparlar yne çıkmazsa drek kan yapmazlar bnce sağlık ocağındavalla bilmiyorum. Dün cok hafif bi lekelenme oldu. Kesin adetim başlıyr dedim. o zmndan beri yok. Öğleden sonra kan tahlileine g.dicem bakalım. Stres yaparak adetim de geçiyor ki. Ben de sadece gögüsler hassas başka da bişey yok. Senin belirtiler güçlü canım.İnş güzel hbrler alırırsn. Bi de ben ilçedeyim kadın dogumcu sadece belirili gnlerde geliyor. Saglık ocagına gitsem ya da acile yaparlar rmı ki test?
mrba bende takip yaptırdım bu ay ama ayın 7 sinde hastalanmam gerekiyor fakat bendede kahve rengi lekelenmeler oluyor bilemedim ne yapsam[/QU
Beklene adet tarihinden bi kaç gün önce oluyrmuş yerleşme kanaması ztn. inş. senin ki yerleşme kanamasıdır cnm.Benim ki geçti. Büyük ihtimal stresten gelmiyor. Kan testi yaptırıp şüpheleirm gtisin istyorum. Düzenim bozuldu
Bu ay ztn ümitlene ümitlene sapıttı her şey. Öğleden sonra sansımı deneyeyim bakalım cnm. Bu işe bi nokta koymam lazım yoksa adet söktürücü içmek zorunda kalıcam. Kanda da cıkmazsa ümidim olmaz en azından. Böyle cok zorÜmitlendirmiş gbi olmym ama yerleşme kanaması olabilir cnm eğer öyleyle idrarda çıkmaması çok normal çünkü çok yni dmkki dha yeni yerleşmiştir ztn kahverengi lekeyi doktorlar unursamıyo pek. Bnde onu merak edyrm soruyolr mı kç gün gçti fln dye acaba idrar yaparlar yne çıkmazsa drek kan yapmazlar bnce sağlık ocağında
İnş. canım aminnn.evet canım benimde oğle 6 yıllık evliyim bebiş istiyoruz ama olmuyo kafayı yiyegecim bu ikinci takibimiz inş isteyen herkesin olur canım
Aynn bn 2 haftadr sancı çekiyorum hamileym gbi adet günü gelsin bkledm hep geldi geçti dha çok stres yaptım sağlık ocağına mı gitsem bnde çıkmazsa dye korkuyrm ordakilerde hp tanıdık arkdşm çoğu :sBu ay ztn ümitlene ümitlene sapıttı her şey. Öğleden sonra sansımı deneyeyim bakalım cnm. Bu işe bi nokta koymam lazım yoksa adet söktürücü içmek zorunda kalıcam. Kanda da cıkmazsa ümidim olmaz en azından. Böyle cok zor
canım idrar testi 3 gün önce yaptım tek çizgiydiCanm idrar test yaptn mi ? Hayırlısı olsn üzülme hemen. belki yerlesme kanaması falandır ama çok ümitlenmede hayırlısı neyse o zman olur inşllah sonucunu bizde beekliyoruz dört gözle :)
canım senin daha önce söylediklerini unutmamaya çalışıyorum, takmamaya çalışıyorum ama pek yapaıyorum sanırım :) hayırlısı olsun artıkGünaydın canim. Inşallah hamilesindir. hayırlısı neyse o olsun canim sonuç ne olursa olsun üzülmek yok tamam mi.
inşallah canım sende en kısa zamanda sağlıkla hamile kalabilirsin, hepimiz kalalım innşşşaaallaahhBenimde adetime 4 gun kaldi kizlaar cok istyoruumm anne olmayi dua edinn bu ay o mutlu haberi alayim bendee ❤
Amiiinn insallaahhhinşallah canım sende en kısa zamanda sağlıkla hamile kalabilirsin, hepimiz kalalım innşşşaaallaahh
Insallah canim bu ay olmadiysada rabbim hayirlisindan sagliklisindan bi sonraki aya nasip etsin insallah:)test sonucum çıkmışolmadı bu ay bir dahaki aya inşallah
amin canım, hamilemiyim stresinden normalde çok düzenli olan adetim 4 gün gecikti , gerçekten takmamak lazımInsallah canim bu ay olmadiysada rabbim hayirlisindan sagliklisindan bi sonraki aya nasip etsin insallah:)
Üzülme sakın cnm.Benim dr öyle olacak cnm kesin.Cok stres yapıyrz.Ben de gdp yaptırıcam ve rahatlıcam. SEN rreye yaptrdın?test sonucum çıkmışolmadı bu ay bir dahaki aya inşallah
Lazimda.. Malesef elde degil .. Ben simdi dort gun sonrasinin heycanini yasiorum bakalim olmazsada vay bu sefer olucak diye bekledigm gunlerime .. Hayirlisi artik :)amin canım, hamilemiyim stresinden normalde çok düzenli olan adetim 4 gün gecikti , gerçekten takmamak lazım
aile hekimliğine yaptırdım dün, bugün netten baktım sonuca, en iyisi yaptırıp rahatlamakmış gerçekten, inşallah sen hamilesindir canımÜzülme sakın cnm.Benim dr öyle olacak cnm kesin.Cok stres yapıyrz.Ben de gdp yaptırıcam ve rahatlıcam. SEN rreye yaptrdın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?