Agustos ayina hamile girmek isteyenler?

Lazimda.. Malesef elde degil .. Ben simdi dort gun sonrasinin heycanini yasiorum bakalim olmazsada vay bu sefer olucak diye bekledigm gunlerime .. Hayirlisi artik :)
aslında hayatımızda sürekli bir heyecan var doğru diyosun, oldu olacak , yok yumurtlama, yok leke, yok test hep bi heyecan hep bi bekleyiş, monotonluktan kurtulduk

Geçmiş olsun canim. O kadar incelemeye bir şey bulamamışlar. Kadın dogumcuda da inşallah bir şey çıkmaz canim. Valla her yerde aynı o kural hastaneye sağlıklı girip hasta çıkıyoruz :) :) :)
Ay ben ablama dun dedim acildeyiz iki gundur 11 saat surundum trde acilde bu kadar surundurmezler adami :) ellerinde butun imkanlar var butun aletlerin en iyisine sahipler baskentin koca uni. Hastanesi birsey bulamadilar ve 5 kere ultrasona gittim en sonuncusu gariplik sezmis olacakki yumurtaliklar gorunmuyomus sefini cagirdi oda bakti gorememisler gizli biseyler dedi ben duymadim orda aletin sesinden sonra gittim dedi kadin doktoru kaldi en son yumurtaliklarini gorememisler olmasa adet olmam sanirim yani :)

aile hekimliğine yaptırdım dün, bugün netten baktım sonuca, en iyisi yaptırıp rahatlamakmış gerçekten, inşallah sen hamilesindir canım
Yok cnm benim de ümidim yok.dün hafif bi akıntı geldi kanlı kahverengi.Adetim başlıcak ama stresten bşlayamıyr kesin. Gideym birazdan

Halen tik yok kendimi zor tutuyorum test yapmamak icin kafamda deli sorular bi kac gun daha bekleyim

Yok cnm benim de ümidim yok.dün hafif bi akıntı geldi kanlı kahverengi.Adetim başlıcak ama stresten bşlayamıyr kesin. Gideym birazdan
yaptır kurtul canım, olmadığını bilince eminim rahatlayacağız ve çabucak adet olacağız, ama senden hala ümidim var :)

geçen aya hamile girmek istedim ama neyazıkkı beklemediğim rahatsızlıklar çıktı polikistik over teşhisi konuldu izmirde su hospital nagihan hoca sadece alttan muayne tarafından aklım almadı hiçbir belirti yoktu şükrettim ama günlerce ağladım eşim daha fazla dayanamadı gazi hastanesine götürdü serkan beye hem alttan muayne hemde kan tahlili yapılarak polikistik over olmadığımı söyledi hoca yanlışlık olmuş :)Bu ay doktor kontrlünde hamile kalmaya karar verdim hamilelik öncesi yapılan testler tahliller var bilmediğin herhangibir rahatsızlığınız çıkabilir ve bu hamilelik sürecinde size sorunlar yaratır oyüzden hamile kalmaya karar verdiyseniz ilk başta doktor yardımı alın derim bu benim nacizane fikrim uzun oldu kusura bakmayın dilerim hepimiz bu ay en güzel haberleri alıp birbirimizle paylaşırız :)

Kizlar idrar testinde hamile olmayan bi kadinda isiga tutmadanda gozle gorulen hayalet cizgi belirmesi normalmi? Mumkunmu yani boyle birsey

Bende doktor kontrolünde kalmayı düşünüyordum ama bu ay Bi değişiklik oldu bakalım eğer bugün kan tahılımda hamile değilsem doktor kontrolünde devam edilen olana kadar

canım senin daha önce söylediklerini unutmamaya çalışıyorum, takmamaya çalışıyorum ama pek yapaıyorum sanırım :) hayırlısı olsun artık
Hepimiz aynıyız canım merak etme ne kadar takmayalım desekte takıyoruz yine de. Aceleciyiz o yüzden oluyor bunlar aslında

Bende aynı sıkıntı var ne kadar kafama taktıysam artık olamıyorum olmadığım için kesin hamileyim diyorum .eşimde yazık hiç sesini çıkartmıyo hamilesin dese hamile olmadığımda daha çok üzülecem hamile değilsin dese iyice umudumu kıracak.Biz çekiyoruz eşlerimizde çekiyor

Değişik ya :) Aldın mı randevunu canım ona da git rahatla bir an önce inşallah bakalım o ne diyecek

Onlar bizden çok üzülüyorlar ama belli etmiyorlar yani benim eşim öyle en azından. Ama sağ olsunlar destekleri de çok fazla. 3 ay daha kısa bir süre canım olur inşallah merak etme. Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bebişler nasip etsin hepimize hayırlısıyla

Kızlar bu arada ben dün bal,tarçın,çörek otu kürüne başladım bakalım bu ay nasıl olacak. bitimine de doktora randevu aldım yumurtalarımın gelişimine baktıracağım işe yararsa size de haber ederim

Amin amin inşallahh .Evet daha çok yeni bizimkisi ama engel olamıyorum kendime çok istekli değildim çoçuk fikrine çok soğuktum ama ne oldu anlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…