Canim hastayim ya ben hastanede heryanimi kurcaladilar kasap gibi zaten hepsi kan testinde negatif cikti yaptilar zaten mecbur olabilir diye alt kisimdaki agrida ilk akillarina gelen hamilelik ama yok evde iki testte hayalet cizgi cikmasi normalmi yani fotoda belli olmuyo yanlis goruyorumdur diye esimede gosterdim testin icini actim herseyini ayirdim tekrar kagitla bantl ust uste koyunca ertesi gun bile o cizgiyi goruyodum ama rengi acik diye fotoda gorunmuyo iste ben bi halt anlamadim gecen ay 5 test yaptim ikisi bu ayki gibi clearblue ama onlarda isiga tutunca bile bembeyazdi yani bu aykilerde gorduk cizgiyi hamile degilim sizce garip degilmi bu? :) adetimden iki gun once bende pembe lekelenme olur yani yatinca bisey gelmez dun sabah kalktim afedersin pedde kan vardi bariz ama adet kani gibi kirmizi degildi zaten dun gecede adet oldum hicbirsey anlamadimbelkide hayal degildir canim yani resim yokmu ?
hayırlısı gerçekten canım, Allah en uygun zamanı bilir, ben 2 yıllık evliyim iki aydır istiyorum, aslında çok az ihtimal vardı hamile kalmama ama yinede abartıp çok umutlandım, benim eşim askei personel ve iki aydır tam yumurtlama günlerimde eşime görev veriyorlar ve şehir dışına gidiyor :) devlet çoğalmamı istemiyor sanırımHayırlısı canım ne yapalım bir dahaki aya inşallah. Sen ne kadarlık evliydin canım ne zamandır istiyorsun bebek
merakla bekliyorum sonuçlarını, işe yarar ise bizde yapalım, bende soğan kürü yapmayı planlıyorum anemin ısrarları üzerine bakalımKızlar bu arada ben dün bal,tarçın,çörek otu kürüne başladım bakalım bu ay nasıl olacak. bitimine de doktora randevu aldım yumurtalarımın gelişimine baktıracağım işe yararsa size de haber ederim
Canım düşüklerden sonra araştırmaya gittin mi
Canim hastayim ya ben hastanede heryanimi kurcaladilar kasap gibi zaten hepsi kan testinde negatif cikti yaptilar zaten mecbur olabilir diye alt kisimdaki agrida ilk akillarina gelen hamilelik ama yok evde iki testte hayalet cizgi cikmasi normalmi yani fotoda belli olmuyo yanlis goruyorumdur diye esimede gosterdim testin icini actim herseyini ayirdim tekrar kagitla bantl ust uste koyunca ertesi gun bile o cizgiyi goruyodum ama rengi acik diye fotoda gorunmuyo iste ben bi halt anlamadim gecen ay 5 test yaptim ikisi bu ayki gibi clearblue ama onlarda isiga tutunca bile bembeyazdi yani bu aykilerde gorduk cizgiyi hamile degilim sizce garip degilmi bu? :) adetimden iki gun once bende pembe lekelenme olur yani yatinca bisey gelmez dun sabah kalktim afedersin pedde kan vardi bariz ama adet kani gibi kirmizi degildi zaten dun gecede adet oldum hicbirsey anlamadim
Aradim acil ya sagolsun haftaya persembeye verdi ya ben anlamiyorum isvicrede butun kadinlar her gun hamile, her gün doguruyo, her gün jinekologluk bi sorunlari var kadin doktorlari oyle doluki allahtan bura hastane yine erken verdiler diger tarafta ozel 3 ay sonraya verdi ya :) almiyorlarda hamilelik dusunuyorum dediginde 9 ay randevu vermek zorunda olduklari icin yada daha uzunDeğişik ya :) Aldın mı randevunu canım ona da git rahatla bir an önce inşallah bakalım o ne diyecek
Yok canim hic takmiyorum oyle bi heveslendim ilk denemeler diye basima gelmeyen kalmadi.. :) gecen ay adet olacagimi bildigim halde test yaptim korkarak cunku biliyodum negatif cikacagini bu ayda nedense icim rahatti yani gecen ay o cizgilerin hic belli olmamasi bu ay cikmasi tuhaf ustune o garip kanama gecesine adet :) kadin doktorunu bekliyorum bakalim ne diyecek haftayahayirlis olsun canim kafana takma nasip kismet isleri bunlar olacagi var ise yine olur yani demmek istedigim cok kurcalarsan daha zor olur senin icin ben birgun geciktim suan halen olmadim daha test yapmiyacam yada yaptirmiyacam bir hafta beklemeyi dusunuyorum tabi bekleye bilirsem
Yok canim hic takmiyorum oyle bi heveslendim ilk denemeler diye basima gelmeyen kalmadi.. :) gecen ay adet olacagimi bildigim halde test yaptim korkarak cunku biliyodum negatif cikacagini bu ayda nedense icim rahatti yani gecen ay o cizgilerin hic belli olmamasi bu ay cikmasi tuhaf ustune o garip kanama gecesine adet :) kadin doktorunu bekliyorum bakalim ne diyecek haftaya
Allahtan herseyin hayirlisi olsun tatlim zaten ben belirti aramaya bisey demeye cekiniyorum bunca senedir bekleyen insanlar varken benim tek sorunum cocuk yapmaya karar verdim randevuyu bana 3 ay sonraya verdi kadin doktoru bi sorunum varmi yokmu hersey yolundami onu bilmedigim icin bircok sey aklima takiliyo su anda yoksa taktigim yok ki bu ay yapmayi dusunmuyorum bile ay sonu kibrisa gitcez turkiyeye gelicez tatil gezme kafama takamam onu simdi tatilden dönüncede randevum var ondan sonra bakariminsallah guzel cikar guzelim herseyin hayirlisi allahim en kisa mudette ins hamile kalirsin hem daha yeni denemelere baslamisiniz rahat ol bizimki 3cu seneyi bittircez nerdeyse bende neden olmuyor diye gittim doktora baya bir muddet denedikten sonra esimin sonuclari cok iyi cikti bende ise yumurtaliklarimda enfeksiyon varmisti kan tahlilinde cikti amaliyat oldum temizlediler kurler kullandim daha sonra amaliyattan sonra doktorum 3 ay kendiniz denemelere devam edeceksiniz dedi ve halen sonuc yok
canım bir kere başlayınca istemeye artıyor istek hele de başkalarını görünce bir an önce seninde olsun istiyorsun işteAmin amin inşallahh .Evet daha çok yeni bizimkisi ama engel olamıyorum kendime çok istekli değildim çoçuk fikrine çok soğuktum ama ne oldu anlayamadım
hayırlısı gerçekten canım, Allah en uygun zamanı bilir, ben 2 yıllık evliyim iki aydır istiyorum, aslında çok az ihtimal vardı hamile kalmama ama yinede abartıp çok umutlandım, benim eşim askei personel ve iki aydır tam yumurtlama günlerimde eşime görev veriyorlar ve şehir dışına gidiyor :) devlet çoğalmamı istemiyor sanırım
tamam canım sonuçları söylerim size de :) bunun bitimine soğan kürüne başlayacağım ben de o da çok işe yarıyormerakla bekliyorum sonuçlarını, işe yarar ise bizde yapalım, bende soğan kürü yapmayı planlıyorum anemin ısrarları üzerine bakalım
Hayırlı olsun canım:) İnşallah bizde de işe yarar bu kür :) herkese nasip olur anne olmak inşallahKızlar bal çörek otu tarçın supermis ya ilk kullanımda doktora bir gittim normalde tembeldir yumurtalarim. 12 gün kullandım işte doktor bir baktı 4 yumurta bu ay iğne yapmicam doğal şekilde olsun dedi herhalde ikiz ucuz olur diye yapmadı . Ama o ayı taşınma zamanlarina denk geldiği için degerlendiremedim . Sonra adet oldum tabi yaz tatili de olunca gezelim dedik denizmis vapurmus akrabalarmis Ohh mis kafa rahat kayinvalidemgilde yumurtlama donemlerini kullanalım kısmet dedik gün aşırı kullandık Allah büyük dedik. Memleket e döndük bir test yaptım inanamadim Allah im dedim seni çok seviyorum herkese tattir bende kızlar 4 yıldır evliyim kafa ne zaman rahat o zaman hamile olursunuz işi Allah a bırakın inanin diyodum ki yaw çocuksuz olmak da güzel ne güzel geziyoz falan o kadar rahattim ve şükür doluydum Allah her haline sorgulamadan sukeredene veriyor ona güvenin
Acil bir şey olsa insan ölse umurlarında değil yani şuna bak ya. Hayırlısı canım sen kendini sıkıntıya sokma.Aradim acil ya sagolsun haftaya persembeye verdi ya ben anlamiyorum isvicrede butun kadinlar her gun hamile, her gün doguruyo, her gün jinekologluk bi sorunlari var kadin doktorlari oyle doluki allahtan bura hastane yine erken verdiler diger tarafta ozel 3 ay sonraya verdi ya :) almiyorlarda hamilelik dusunuyorum dediginde 9 ay randevu vermek zorunda olduklari icin yada daha uzun
Gözün aydınn canım.TebriklerKızlar kan sonucumu aldm kesin hamileyimmmmmm beta-hcg 46
Tebrikleeerrrr :))) kucağına almak nasip olsun inşaallahGözün aydınn canım.Tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?