Agustos ayina hamile girmek isteyenler?

bende ayni dusunuyorum bu ayin ortasinda turkiye tatile gidecez bisey yok dediler burda ama guvenmiyorum bide orda gozukmeyi dusunuyorum artik hersyin hayirlisi diyelim

Takma kafana canım bende 2 tane düşük yaptım şu an hastaneye gidiyorum araştırma için bir sürü kan aldılar sonuçlar 10 gün sonra çıkcak dediler interntten baktım çikan sonucları internetten araştırdım hepsi normal sadece tiroid bezlerimde sıkıtı var sanırsam araştırmaları ma göre ama doktor ne dicek bilmiyorum ama canım benim ev sahibinin gelinide 3 kere düsük yapmış kan pıhtılaşması çıkmış oda hamile oldugunu ögrenir ögrenmez igne yaptırmış kan pıhtılaşması için şu anda bi oglu var sende kendini başka şeylere odakla düşünme hamile olursun insallah olur olmaz da hemen igneye başlarsın

AVULASYON TESTİ HANGİ MARKAYI ALDIN LABOQUICK DİYE BİR MARKA VAR ONU ALSAM MI DİYORUM BENDE
canım ben ovulasyon testi kullanmadım hiç. günlerimi takip edip doktora gidiyorum adetimden bir hafta sonra. bir tane düşüğüm var o yüzden kontrol amaçlı gidiyorum hep korkumdan

merakla bekliyorum sonuçlarını, işe yarar ise bizde yapalım, bende soğan kürü yapmayı planlıyorum anemin ısrarları üzerine bakalım
merakla bekliyorum sonuçlarını, işe yarar ise bizde yapalım, bende soğan kürü yapmayı planlıyorum anemin ısrarları üzerine bakalım
Merhaba canım geçen ay bende sogan ve incir kürü yaptım ve hamile kaldım malesef düştü ama o bu kürler çok faydalı ve işe yarıyo deneyin kesin bence

Merhaba canım geçen ay bende sogan ve incir kürü yaptım ve hamile kaldım malesef düştü ama o bu kürler çok faydalı ve işe yarıyo deneyin kesin bence
canım ikisini beraber mi yaptın yoksa farklı zamanlarda mı ben dün bal,tarçın,çörekotu kürüne başladım da soğan kürünü de yapsam mı beraber diye düşünüyorum

Bende çalışmalara başladım....
İlişkiye girdikten sonraki günler kasıklarım ağrıyor. 2 dir oldu midem bulandı hadi bakalım

Önemli olan sanırım hiç düşünmemek stres çok etkiliyor.. kafamın içindeki soruları durduramıyorum hayatıma baktığımda hiç bir sorunum yok herşey çok normal ben niye takıntı yapıyorum nie böyleyim çözemiyorum Rabbime sonsuz inanıyorum bu durumları atlatıcam gülmeyi unuttum ama tekrar gülmeyi hatırlayıp hayatıma dönücem Allahın izniyle..

Black87 başladın mı sen kürü yapmaya. bir de bu kürün bitimine başlayım diyorum soğan kürüne yumurta çatlamasına yardımcı oluyormuş diye okudum bir kaç gün kullansam o döneme yeter

canım ikisini beraber mi yaptın yoksa farklı zamanlarda mı ben dün bal,tarçın,çörekotu kürüne başladım da soğan kürünü de yapsam mı beraber diye düşünüyorum
Bal kürünü bilmiyorum canım onu denemedim hiç ama sogon la incir kürünü beraber içtim ben sagan kürünü ac mı tok mu hatırlamıyorum ama incir kürü yemekten 15 dakika önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…