yaaa süper haberr tebrik ederim canımmKızlar kan sonucumu aldm kesin hamileyimmmmmm beta-hcg 46
Allahtan herseyin hayirlisi olsun tatlim zaten ben belirti aramaya bisey demeye cekiniyorum bunca senedir bekleyen insanlar varken benim tek sorunum cocuk yapmaya karar verdim randevuyu bana 3 ay sonraya verdi kadin doktoru bi sorunum varmi yokmu hersey yolundami onu bilmedigim icin bircok sey aklima takiliyo su anda yoksa taktigim yok ki bu ay yapmayi dusunmuyorum bile ay sonu kibrisa gitcez turkiyeye gelicez tatil gezme kafama takamam onu simdi tatilden dönüncede randevum var ondan sonra bakarim
Saolun arkadaslar hepinizden allah razi olsun isteyen herkes hamiş olsun inşllah en kısa zamandaHayırlı olsun
AVULASYON TESTİ HANGİ MARKAYI ALDIN LABOQUICK DİYE BİR MARKA VAR ONU ALSAM MI DİYORUM BENDEİnşallah olmuştur canım güzel haberler alırsın. Ben de deneyeceğim bu ay bakalım nasıl olacak
Takma kafana canım bende 2 tane düşük yaptım şu an hastaneye gidiyorum araştırma için bir sürü kan aldılar sonuçlar 10 gün sonra çıkcak dediler interntten baktım çikan sonucları internetten araştırdım hepsi normal sadece tiroid bezlerimde sıkıtı var sanırsam araştırmaları ma göre ama doktor ne dicek bilmiyorum ama canım benim ev sahibinin gelinide 3 kere düsük yapmış kan pıhtılaşması çıkmış oda hamile oldugunu ögrenir ögrenmez igne yaptırmış kan pıhtılaşması için şu anda bi oglu var sende kendini başka şeylere odakla düşünme hamile olursun insallah olur olmaz da hemen igneye başlarsınevet canım gittim 2. düşükten sonra gittik kromozam testi ve kan pıhtışma testi yaptırdık. kromozomlarda bişey yok kan pıhtılaşmsı çıktı düşük bir seviye ama hamile kalınca iğne yapacağız dior bütün doktorlar. yaşadığın düşükler tesadüf olmuş hiç bir problem yok dediler. 3.. düşükte parça incelemeye gitti o da temizdi birşey çıkmadı. sorununuz yok diyorlar düşüklerden sonra psikolojık yıpranma oldu bende ve 1 senedir antidepresan kullanıyordum yeni bıraktım çocuk düşünüyoruz diye çok zor zamanlar geçiyorum rabbim kımseye yaşatmasın böyle şeyler.. bu ay biraz ümitliydim ama az önce adet oldum malesef
canım ben ovulasyon testi kullanmadım hiç. günlerimi takip edip doktora gidiyorum adetimden bir hafta sonra. bir tane düşüğüm var o yüzden kontrol amaçlı gidiyorum hep korkumdanAVULASYON TESTİ HANGİ MARKAYI ALDIN LABOQUICK DİYE BİR MARKA VAR ONU ALSAM MI DİYORUM BENDE
merakla bekliyorum sonuçlarını, işe yarar ise bizde yapalım, bende soğan kürü yapmayı planlıyorum anemin ısrarları üzerine bakalım
Merhaba canım geçen ay bende sogan ve incir kürü yaptım ve hamile kaldım malesef düştü ama o bu kürler çok faydalı ve işe yarıyo deneyin kesin bencemerakla bekliyorum sonuçlarını, işe yarar ise bizde yapalım, bende soğan kürü yapmayı planlıyorum anemin ısrarları üzerine bakalım
tebrik ederim canım hayırlı olsun:)Saolun arkadaslar hepinizden allah razi olsun isteyen herkes hamiş olsun inşllah en kısa zamanda
Gözünaydın canımm Allah kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar kan sonucumu aldm kesin hamileyimmmmmm beta-hcg 46
canım ikisini beraber mi yaptın yoksa farklı zamanlarda mı ben dün bal,tarçın,çörekotu kürüne başladım da soğan kürünü de yapsam mı beraber diye düşünüyorumMerhaba canım geçen ay bende sogan ve incir kürü yaptım ve hamile kaldım malesef düştü ama o bu kürler çok faydalı ve işe yarıyo deneyin kesin bence
Merhaba canım geçen ay bende sogan ve incir kürü yaptım ve hamile kaldım malesef düştü ama o bu kürler çok faydalı ve işe yarıyo deneyin kesin bence
aynen canım ya
Takma kafana canım bende 2 tane düşük yaptım şu an hastaneye gidiyorum araştırma için bir sürü kan aldılar sonuçlar 10 gün sonra çıkcak dediler interntten baktım çikan sonucları internetten araştırdım hepsi normal sadece tiroid bezlerimde sıkıtı var sanırsam araştırmaları ma göre ama doktor ne dicek bilmiyorum ama canım benim ev sahibinin gelinide 3 kere düsük yapmış kan pıhtılaşması çıkmış oda hamile oldugunu ögrenir ögrenmez igne yaptırmış kan pıhtılaşması için şu anda bi oglu var sende kendini başka şeylere odakla düşünme hamile olursun insallah olur olmaz da hemen igneye başlarsın
Bal kürünü bilmiyorum canım onu denemedim hiç ama sogon la incir kürünü beraber içtim ben sagan kürünü ac mı tok mu hatırlamıyorum ama incir kürü yemekten 15 dakika öncecanım ikisini beraber mi yaptın yoksa farklı zamanlarda mı ben dün bal,tarçın,çörekotu kürüne başladım da soğan kürünü de yapsam mı beraber diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?