- 6 Nisan 2016
- 82
- 36
- 8
- 32
Aynen canım benimde 2side aklımda bile yokken oldu düsük oldu ama insallah ne sorun oldugu çıksın tekrar olur insallah kafana takma başka şeylerle oyalanÖnemli olan sanırım hiç düşünmemek stres çok etkiliyor.. kafamın içindeki soruları durduramıyorum hayatıma baktığımda hiç bir sorunum yok herşey çok normal ben niye takıntı yapıyorum nie böyleyim çözemiyorum Rabbime sonsuz inanıyorum bu durumları atlatıcam gülmeyi unuttum ama tekrar gülmeyi hatırlayıp hayatıma dönücem Allahın izniyle..
tamam canım sağ olasın ben de kullanayım o zaman. Sen de bir araştır istersen bal,tarçın,çörekotu karışımını çok hamile kalan var bu yollla. Tabi ki önce Allah'tan her şey biz de elimizden geleni yapıp Allah'a tevekkül edeceğiz gerisi onun takdiri inşallah hepimize nasip olur bu güzel duygu hayırlısıylaBal kürünü bilmiyorum canım onu denemedim hiç ama sogon la incir kürünü beraber içtim ben sagan kürünü ac mı tok mu hatırlamıyorum ama incir kürü yemekten 15 dakika önce
Aynen canım benimde 2side aklımda bile yokken oldu düsük oldu ama insallah ne sorun oldugu çıksın tekrar olur insallah kafana takma başka şeylerle oyalan
Aynen canım ben bu ay kullanmak istemiyorum hastaneye gidip geliyorum sorun çıkarsa ona göre ilaç kullanıcam ya o yüzden bu ay kullanmak istemiyorumtamam canım sağ olasın ben de kullanayım o zaman. Sen de bir araştır istersen bal,tarçın,çörekotu karışımını çok hamile kalan var bu yollla. Tabi ki önce Allah'tan her şey biz de elimizden geleni yapıp Allah'a tevekkül edeceğiz gerisi onun takdiri inşallah hepimize nasip olur bu güzel duygu hayırlısıyla
canım inşallah birdahaki aya sıkma canınıKızlar negatif sonuç.Nasip demek gelecek günü var daha
benim hala adetim gelemedi leke de kaldım, bir gelse 2.gün başlayayım diyorum her türlü kür karışım dua :)Black87 başladın mı sen kürü yapmaya. bir de bu kürün bitimine başlayım diyorum soğan kürüne yumurta çatlamasına yardımcı oluyormuş diye okudum bir kaç gün kullansam o döneme yeter
Amin canım insallah bize ve tüm isteyenlere nasip olur insallah aslında bizim sorunumuz kendimizle ne duysak kafaya takıyoruz açıkcası ben oyleyim vi sey duyuyorum her duydugumu yapmak istemiyorum yapmayıncada acaba yapmadım ondan mı olmadı diye kendi kendi mi yiyorum bi kendi oluruna bıraksak her sey olcakta yok illa her ay aynı psikolojibenimde aynı canım 3 düşükte aklımda olmadığı zamanlarda olmuştu kısmet değilmiş devamı gelmedi. inşallah hayırlı zamanda olur..
ha bu arada soğanın söktürücü etkisi var,geç başlaman sakıncalı olabilir belki tutunmaya çalışan bir bebiş olur o açıdan soğa kürünü de erken yapmalıyız bence yumurtlamadan önceBlack87 başladın mı sen kürü yapmaya. bir de bu kürün bitimine başlayım diyorum soğan kürüne yumurta çatlamasına yardımcı oluyormuş diye okudum bir kaç gün kullansam o döneme yeter
Aynen sogan kürünü yumurtlama dönemine kadar kullanıyosun yumurtlama dönemi bırakıyosun eger hamileyken kullanırsan düşük olma ihtimali oluyo söylemeyi unuttum çok çok pardonha bu arada soğanın söktürücü etkisi var,geç başlaman sakıncalı olabilir belki tutunmaya çalışan bir bebiş olur o açıdan soğa kürünü de erken yapmalıyız bence yumurtlamadan önce
Aynen sogan kürünü yumurtlama dönemine kadar kullanıyosun yumurtlama dönemi bırakıyosun eger hamileyken kullanırsan düşük olma ihtimali oluyo söylemeyi unuttum çok çok pardon
Hayırlısı olsun o zaman biraz dinlen canim doktorunu dinleAynen canım ben bu ay kullanmak istemiyorum hastaneye gidip geliyorum sorun çıkarsa ona göre ilaç kullanıcam ya o yüzden bu ay kullanmak istemiyorum
Test yaptirmismiydin canim bugün iyi değilim de unutuyorum hep :):)benim hala adetim gelemedi leke de kaldım, bir gelse 2.gün başlayayım diyorum her türlü kür karışım dua :)
Aynen sogan kürünü yumurtlama dönemine kadar kullanıyosun yumurtlama dönemi bırakıyosun eger hamileyken kullanırsan düşük olma ihtimali oluyo söylemeyi unuttum çok çok pardon
Haklısın canim onu da düşündüm bilemedim işte. En iyisi bugün başlamak ona da ikisini birlikte yapayım sonrası Allahim takdiriha bu arada soğanın söktürücü etkisi var,geç başlaman sakıncalı olabilir belki tutunmaya çalışan bir bebiş olur o açıdan soğa kürünü de erken yapmalıyız bence yumurtlamadan önce
yaptrdım cam bugün sonuçlandı kan testi birşey çıkmamıştı :)Test yaptirmismiydin canim bugün iyi değilim de unutuyorum hep :):)
Benim adet düzenim de yumurtlama da sıkıntı yok canim da dusukten sonra bünyem değişti biraz onun için kullanacağım. Bir de her ay doktor kontrolume gidiyorum yumurtlama dönemlerinde. Dediğin gibi evde kendimizi strese sokmak daha da zorlaştırıyor işikızlar bazı kürler bazen iyi oluyor elbette ama riskli şöyle bir açıklama yapayım size bende pko var buna rağmen hamile kaldım ve 3 düşük var gerçi ama sonuçta hamile kaldım düşük nedenleri başka.. yumurtaların büyümesinde ve ya çatlamasında sorun varsa bence iyi bir doktorla takibini yapmanızı tavsiye ederim.. benim adetlerim düzensizdi her gittiğim doktor matofın ya da glukofen kullanmamı söyledi her kullandığımda da faydasını gördüm. adetlerim düzene girdi yumurtalıklarım düzene girdi.. şuan gebelik düşünmeye başladığım için 1 ay önce hapa başladım ve tam günümde adet oldum normalde hiç günümde olmam 35-40-50-60 günde bir adet olurum o kadar düzensiz.. yumurta takibi doktorların çok basit yaptığı bir şey siz evde stresle bunlarla uğraşana kadar doktor size tam gününüzü söylüyor.
Tamam canım hayırlısı olsun. akıntin varsa sen de başla o zaman hem acayip sokturuyor ben dün başladım adetim bugün çok yoğun gelmeye başladı.yaptrdım cam bugün sonuçlandı kan testi birşey çıkmamıştı :)
Aynen canım bende 5 gunu basladim adetimin yumurtlama donemi biraktimben adetim bittikten 7 gun sonra baslamistim sogan kuru
ben adetim bittikten 7 gun sonra baslamistim sogan kurune
Aynen canım oyle yapcamHayırlısı olsun o zaman biraz dinlen canim doktorunu dinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?