- 6 Nisan 2016
- 82
- 36
- 8
- 32
Bu ay bende doktor ne derse onu yapcam bakalımkızlar bazı kürler bazen iyi oluyor elbette ama riskli şöyle bir açıklama yapayım size bende pko var buna rağmen hamile kaldım ve 3 düşük var gerçi ama sonuçta hamile kaldım düşük nedenleri başka.. yumurtaların büyümesinde ve ya çatlamasında sorun varsa bence iyi bir doktorla takibini yapmanızı tavsiye ederim.. benim adetlerim düzensizdi her gittiğim doktor matofın ya da glukofen kullanmamı söyledi her kullandığımda da faydasını gördüm. adetlerim düzene girdi yumurtalıklarım düzene girdi.. şuan gebelik düşünmeye başladığım için 1 ay önce hapa başladım ve tam günümde adet oldum normalde hiç günümde olmam 35-40-50-60 günde bir adet olurum o kadar düzensiz.. yumurta takibi doktorların çok basit yaptığı bir şey siz evde stresle bunlarla uğraşana kadar doktor size tam gününüzü söylüyor.
ozaman hemen gidip akşam başlıyorum, hayırlı olsun ozaman hepimize :) ben eşimede keçi boynuzu aldırdım, işi sağlama alalım dedim oda onu içsin hep bizmi çabaalayacağzTamam canım hayırlısı olsun. akıntin varsa sen de başla o zaman hem acayip sokturuyor ben dün başladım adetim bugün çok yoğun gelmeye başladı.
Başla canim corekotu çekilmiş olacak canim. Bir de bal kestane balı dediler ama bulamazsan çiçek balı da olur. Onu ben de yapıyorum canim keçiboynuzu eşim alıştı baya ise yarıyorozaman hemen gidip akşam başlıyorum, hayırlı olsun ozaman hepimize :) ben eşimede keçi boynuzu aldırdım, işi sağlama alalım dedim oda onu içsin hep bizmi çabaalayacağz
Benim adet düzenim de yumurtlama da sıkıntı yok canim da dusukten sonra bünyem değişti biraz onun için kullanacağım. Bir de her ay doktor kontrolume gidiyorum yumurtlama dönemlerinde. Dediğin gibi evde kendimizi strese sokmak daha da zorlaştırıyor işi
Amin canım insallah bize ve tüm isteyenlere nasip olur insallah aslında bizim sorunumuz kendimizle ne duysak kafaya takıyoruz açıkcası ben oyleyim vi sey duyuyorum her duydugumu yapmak istemiyorum yapmayıncada acaba yapmadım ondan mı olmadı diye kendi kendi mi yiyorum bi kendi oluruna bıraksak her sey olcakta yok illa her ay aynı psikoloji
Ne güzel bir haber rabbim kucağına almayı da nasip etsingaliba ağustos ayına hamile girdim darısı tüm isteyenlerin başına
amin inş canımNe güzel bir haber rabbim kucağına almayı da nasip etsin
Aynen canım bende kafam daraldıkça buraya geliyorum hiç degilse etrafdakiler gibi boş boş konnuşulmuyo burda hepimiz birbirimize destek oluyoruzmalesef canım biz kadınlar takıntıdan kurtulamıyoruz eskiden interntten herşeyi araştırıken hasta yaptım kendimi sadace burayı takip ediyorum şuan bir çok arkadaş aynı olduğumuz için burası kasmıyor :)
Aynen canım bende kafam daraldıkça buraya geliyorum hiç degilse etrafdakiler gibi boş boş konnuşulmuyo burda hepimiz birbirimize destek oluyoruz
Ayyy ne güzelll hayırlı olsun canım rabbim saglikli sıhhatli sekilde kucagina almayi nasip etsin insallah bizede dua et bol bol hamilelerin duaları kabul olurgaliba ağustos ayına hamile girdim darısı tüm isteyenlerin başına
İnsallah canım insallahhhhhhevet canım kesinlikle inşallah güzel haberlerimizi de veririz burdanhepimizinumuduayni
Kesinlikle canim aminnn inşallahkesinlikle en azından onlar canlı canlı ultrosyon da herşeyi vaktinde görüyor. tabi iyi bir doktor seçimi gerekiyor rabbim iyilerle karşılaştırsın
İnsallah canım bizde burdan hamileyim deriz bi gunevet canım kesinlikle inşallah güzel haberlerimizi de veririz burdanhepimizinumuduayni
Ayyy ne güzelll hayırlı olsun canım rabbim saglikli sıhhatli sekilde kucagina almayi nasip etsin insallah bizede dua et bol bol hamilelerin duaları kabul olur
İnsallah canım bende iki tane dusuk yasadim cok cok çok zor bisey Allah kimseye yasatmasın ne kadarlık hamilesinIns canim allahim isteyen herkese nasip etsin yanliz ben 6 ay once mol gebelik yasadim sevincini bile dogru durust yasayamiyorum ins tekrarlamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?