Agustos ayina hamile girmek isteyenler?

Bu ay bende doktor ne derse onu yapcam bakalım

Tamam canım hayırlısı olsun. akıntin varsa sen de başla o zaman hem acayip sokturuyor ben dün başladım adetim bugün çok yoğun gelmeye başladı.
ozaman hemen gidip akşam başlıyorum, hayırlı olsun ozaman hepimize :) ben eşimede keçi boynuzu aldırdım, işi sağlama alalım dedim oda onu içsin hep bizmi çabaalayacağz

ozaman hemen gidip akşam başlıyorum, hayırlı olsun ozaman hepimize :) ben eşimede keçi boynuzu aldırdım, işi sağlama alalım dedim oda onu içsin hep bizmi çabaalayacağz
Başla canim corekotu çekilmiş olacak canim. Bir de bal kestane balı dediler ama bulamazsan çiçek balı da olur. Onu ben de yapıyorum canim keçiboynuzu eşim alıştı baya ise yarıyor

kesinlikle en azından onlar canlı canlı ultrosyon da herşeyi vaktinde görüyor. tabi iyi bir doktor seçimi gerekiyor rabbim iyilerle karşılaştırsın

malesef canım biz kadınlar takıntıdan kurtulamıyoruz eskiden interntten herşeyi araştırıken hasta yaptım kendimi sadace burayı takip ediyorum şuan bir çok arkadaş aynı olduğumuz için burası kasmıyor :)

Aynen canım bende kafam daraldıkça buraya geliyorum hiç degilse etrafdakiler gibi boş boş konnuşulmuyo burda hepimiz birbirimize destek oluyoruz

Kizlar meraba benimde bat 28bklm bende hamiş olarak girebilcekmiyim çalismalar hizla devam ediyor ins bende hamiş kalarim

Ins canim allahim isteyen herkese nasip etsin yanliz ben 6 ay once mol gebelik yasadim sevincini bile dogru durust yasayamiyorum ins tekrarlamaz
Ayyy ne güzelll hayırlı olsun canım rabbim saglikli sıhhatli sekilde kucagina almayi nasip etsin insallah bizede dua et bol bol hamilelerin duaları kabul olur

Bir de normalde adetlerim cok duzenlidir iki gun gecti uzerinden cok belirgin cikti teste mol gebelikte de beta hcg yuksek oluyo ya o yuzden ogrendigimden beri sevinemedim bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…