Agustos ayina hamile girmek isteyenler?

Kizlar benim bat yarin bugun peceteye pembelik geldi 6 saat once.adet oluyorum sandim ama gelmedi adet sancim vardi biraz o da kesildi simdi sadece belim agriyor.yerlesme kanamasi olabilir mi acaba

Kızlar normalde bugun regl olmam lazimdi fakat olmadim umarim hamileyimdir pko oldugu icin zaten duzensiz reglim ama bu kez insallah bebisim vardir ve o yuzden olmuyorumdur

Can'ım reglin geçmeden test yapma sonra bir ümit kalıyor boşuna boşa düzensiz oluyormussun zaten 1hafta sabret biliyorum çok zor ama en iyi

Bir de normalde adetlerim cok duzenlidir iki gun gecti uzerinden cok belirgin cikti teste mol gebelikte de beta hcg yuksek oluyo ya o yuzden ogrendigimden beri sevinemedim bile
Sen içini ferah tut canım insallah normal gebeliktir kan testini yapınca haber ver bide mol gebelik desigin boş gebelik mi oluyo ben yanlış mı biliyorum

Günaydın kızlarrr Nasılsınız bakalım güzel haberler alanlar var mı

günaydınnn :)
Haber yok ama günüm geçmeye başladı
tabi düşükten sonra düzensiz de olabilir bişeyler söylemek için erken bekleyip görücem pek belirtimde yok bi haftadır baş dönmesi dışında

günaydın canım bende baş dönmesi ve goguslerde sislik var :) kızlar ben bu kasık ağrısını çözemedim, bu bildiğimiz regl ağrısı gibi mi farklı bisey mi? bana bi anlatsanıza

Bu ay ilk defa yumurtlamayı Ada'm akıllı takip ettim ona göre çalışma yaptık, çörekotu bal tarçın kürü yaptım, kuru incir ceviz çiğ fındık yedim, ilişkiden sonra kalkmadım hep yattım... Ya kafana takmazsan olur diyolar ya hep, bu kadar uğraşı verip de Nasıl kafama takmayım şimdi ben onu aklımdan çıkaramıyorum valla meraktan çatlıycam şu fikri aklından çıkarabilen varsa bana da söylesin

günaydın kızlar hamişlere hayırlı olsun diyerek başlıyorum tabi darısı bizim başımıza. kızlar bu bal tarçın çörekotu küründe hakiki balı nerden bulcaz marketlerde satılanlara pek güven olmuyorya

Valla bu ay olursa benim için süpriz olacak. Ne plan yaptık ne kür falan. Ben bile buna rağmen kafayı bozdum. Allah yardımcımız olsun ne diyeyim

Benim düşükten sonra aynı oldu canım ya ilki normal aynı düzenli geldi şimdiki 4-5 gün erken geldi ben anlamadım valla ya dengemiz bozuldu. İnşallah güzel haberler alırız senden de canım

Valla bu ay olursa benim için süpriz olacak. Ne plan yaptık ne kür falan. Ben bile buna rağmen kafayı bozdum. Allah yardımcımız olsun ne diyeyim

Valla düşünmeyim düşünmeyim diyorum ama valla yok yani bu kadar çabayla olmazda da çok üzülürüm gerçekten ama olmazsa da pes etmek yok

Benim düşükten sonra aynı oldu canım ya ilki normal aynı düzenli geldi şimdiki 4-5 gün erken geldi ben anlamadım valla ya dengemiz bozuldu. İnşallah güzel haberler alırız senden de canım

ben 36. günde olmuştum. bu ay da ne olur bilemiyorum bekarkende düzensizdi ama sonra düzene girmişti.
bebeğin ne kadarlıktı düşük yaptığında canım?

Olmuyor canım malesef bir gün çıksa diğer gün yine aklında İnşallah çabaların sonuç vermiştir ne kadar kaldı bat'a. Ben de çörekotu,bal,tarçın kürüyle soğan suyuna başladım yeni bakalım işe yarayacak mı

Canım kestane balı olacak demişlerdi bana bir de. Köy ürünleri satılan yerler varsa oralara sor canım ya da aktarlara falan sor belki onlarda da vardır. Bulamazsan çiçek balı alabilirsin. Ben de bu kürü bulmadan bir kaç gün önce eşimin amcası göndermişti sürekli hasta oluyorum diye dedim Allahım bana işaret göndermiş demek ki

Bata Bi on gün falan var, yalnız ben Bi sitede okumuştum iki kür aynı anda uygulanmaz diyordu . Bi araştır istersen Allah korusun ters bişeye sebep olmasın.

Valla yatıyorum aklımda işe geliyorum aklımda vakit geçsin diye örgü örerim genelde onda bile aklımda

Valla düşünmeyim düşünmeyim diyorum ama valla yok yani bu kadar çabayla olmazda da çok üzülürüm gerçekten ama olmazsa da pes etmek yok
siz zaten düşünerek planlayarak girmişssiniz bu işe onun için sonrası bekleyiş oluyor. Asıl önemli olan en baştan plan yapmamak
doktora gittiğğimde bana hiç bişey planlama yumurlama günlerini hesaplama rutininiz neyse öyle devam edin dedi hatta şu gün aşırı mevzusunu sordum şart değil isterseniz üst üste de olur sadece sperm sayısında azalma olur ama bu çok da engel değil dedi. 6 ay içinde uygun güne mutlaka denk getirirsiniz dedi

ben 36. günde olmuştum. bu ay da ne olur bilemiyorum bekarkende düzensizdi ama sonra düzene girmişti.
bebeğin ne kadarlıktı düşük yaptığında canım?
İmşallah bu ay olmuştur canım Ama olmadıysa soğan suyunu bir dene istersen baya işe yarıyormuş. 5,5 Haftalıktı canım. Senin ne kadardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…