Sen içini ferah tut canım insallah normal gebeliktir kan testini yapınca haber ver bide mol gebelik desigin boş gebelik mi oluyo ben yanlış mı biliyorumBir de normalde adetlerim cok duzenlidir iki gun gecti uzerinden cok belirgin cikti teste mol gebelikte de beta hcg yuksek oluyo ya o yuzden ogrendigimden beri sevinemedim bile
günaydınnn :)
Haber yok ama günüm geçmeye başladı
tabi düşükten sonra düzensiz de olabilir bişeyler söylemek için erken bekleyip görücem pek belirtimde yok bi haftadır baş dönmesi dışında
Valla bu ay olursa benim için süpriz olacak. Ne plan yaptık ne kür falan. Ben bile buna rağmen kafayı bozdum. Allah yardımcımız olsun ne diyeyimBu ay ilk defa yumurtlamayı Ada'm akıllı takip ettim ona göre çalışma yaptık, çörekotu bal tarçın kürü yaptım, kuru incir ceviz çiğ fındık yedim, ilişkiden sonra kalkmadım hep yattım... Ya kafana takmazsan olur diyolar ya hep, bu kadar uğraşı verip de Nasıl kafama takmayım şimdi ben onuaklımdan çıkaramıyorum valla meraktan çatlıycam şu fikri aklından çıkarabilen varsa bana da söylesin
Benim düşükten sonra aynı oldu canım ya ilki normal aynı düzenli geldi şimdiki 4-5 gün erken geldi ben anlamadım valla ya dengemiz bozuldu. İnşallah güzel haberler alırız senden de canımgünaydınnn :)
Haber yok ama günüm geçmeye başladı
tabi düşükten sonra düzensiz de olabilir bişeyler söylemek için erken bekleyip görücem pek belirtimde yok bi haftadır baş dönmesi dışında
Valla bu ay olursa benim için süpriz olacak. Ne plan yaptık ne kür falan. Ben bile buna rağmen kafayı bozdum. Allah yardımcımız olsun ne diyeyim
Benim düşükten sonra aynı oldu canım ya ilki normal aynı düzenli geldi şimdiki 4-5 gün erken geldi ben anlamadım valla ya dengemiz bozuldu. İnşallah güzel haberler alırız senden de canım
Olmuyor canım malesef bir gün çıksa diğer gün yine aklındaBu ay ilk defa yumurtlamayı Ada'm akıllı takip ettim ona göre çalışma yaptık, çörekotu bal tarçın kürü yaptım, kuru incir ceviz çiğ fındık yedim, ilişkiden sonra kalkmadım hep yattım... Ya kafana takmazsan olur diyolar ya hep, bu kadar uğraşı verip de Nasıl kafama takmayım şimdi ben onuaklımdan çıkaramıyorum valla meraktan çatlıycam şu fikri aklından çıkarabilen varsa bana da söylesin
Canım kestane balı olacak demişlerdi bana bir de. Köy ürünleri satılan yerler varsa oralara sor canım ya da aktarlara falan sor belki onlarda da vardır. Bulamazsan çiçek balı alabilirsin. Ben de bu kürü bulmadan bir kaç gün önce eşimin amcası göndermişti sürekli hasta oluyorum diye dedim Allahım bana işaret göndermiş demek kigünaydın kızlar hamişlere hayırlı olsun diyerek başlıyorumtabi darısı bizim başımıza. kızlar bu bal tarçın çörekotu küründe hakiki balı nerden bulcaz marketlerde satılanlara pek güven olmuyorya
Olmuyor canım malesef bir gün çıksa diğer gün yine aklındaİnşallah çabaların sonuç vermiştir ne kadar kaldı bat'a. Ben de çörekotu,bal,tarçın kürüyle soğan suyuna başladım yeni bakalım işe yarayacak mı
siz zaten düşünerek planlayarak girmişssiniz bu işe onun için sonrası bekleyiş oluyor. Asıl önemli olan en baştan plan yapmamakValla düşünmeyim düşünmeyim diyorum ama valla yok yanibu kadar çabayla olmazda da çok üzülürüm gerçekten ama olmazsa da pes etmek yok
İmşallah bu ay olmuştur canım Ama olmadıysa soğan suyunu bir dene istersen baya işe yarıyormuş. 5,5 Haftalıktı canım. Senin ne kadardıben 36. günde olmuştum. bu ay da ne olur bilemiyorum bekarkende düzensizdi ama sonra düzene girmişti.
bebeğin ne kadarlıktı düşük yaptığında canım?
8+2 haftada kalbi durmuş ama biz 12. hafta rutin kontrolde öğrenmiştikİmşallah bu ay olmuştur canım Ama olmadıysa soğan suyunu bir dene istersen baya işe yarıyormuş. 5,5 Haftalıktı canım. Senin ne kadardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?