Agustos ayina hamile girmek isteyenler?

Ne kadar uğraşırsan uğraş çıkmıyor canım anlıyorum Soğan suyunu arada içiyorum zaten canım çok değil öyle aklıma geldikçe. Ballı Kürü dikkat ediyorum

ayy hadi inşallah herşeyde bi hayır vardır belikide vesile olcak

bu ayda olmamis bazen umudumda bitiyor olmucak heralde hic diye dusunuyorum. üstelik hiç heveslenmiyim bile diye adetim 3 gün önceden koştu geldi

bu ayda olmamis bazen umudumda bitiyor olmucak heralde hic diye dusunuyorum. üstelik hiç heveslenmiyim bile diye adetim 3 gün önceden koştu geldi
Canım üzülme benim de öyle oldu. vardır her şeyde bir hayır vakti zamanı var daha demek ki. Biz biraz sabırsız davranıyoruz. Rabbim zamanı gelince hepimize nasip edecek inşallah

kızlar bende tam günümde hastalandım bugün:) bu ay ayın 8inde ve 24ünde korunmasız ilişkimiz olmuştu belki bi umut demiştim ama bu ay inşallah başlıyoz çalışmalara bu ay olur olmazsa sonraki ay Allahım en hayırlısını nasip etsin moralleri bozmayalım stres yapmayalım

merhaba kızlar adetim 6 gün gecikti bugün 7. günüm. tüm hamilelik belirtilerini yaşıyorum mide bulantısı dışında. dün kan tahlili yaptırdım. umarım hamileyimdir. ağustos ayına deli gibi hamile girmek isteyenlerden biriyim :) birşey sorucam 6 gün gecikmede kan testinde çıkar mı tabi varsa..

çıkar tabi canım, ilişkiden yaklaşık 10 gün sonra bile çıkarmış seninki baya gecikmiş inşallah hamilesindir

kızlar geçen hafta iki defa test yaptım. iki gün ara ile . hcg 0,56 ve 0,100 çıktı. en son 22 haziranda adet gördüm. tahlilerin üstünden bir hafta geçti ve tekrardan kan verdim. hcg artmışssa belli olur değil mi birde ne kadar artar. Birde diğer hormonlar içinde tahlil verdim.

çıkar canım. benim adetimden 9 gün öncesi çıkmıştı kanda ki seninki 6 gün gecikmiş. İnşallah vardır hayırlısyla. Ne zaman çıkacak sonuç

çıkar canım. benim adetimden 9 gün öncesi çıkmıştı kanda ki seninki 6 gün gecikmiş. İnşallah vardır hayırlısyla. Ne zaman çıkacak sonuç
sonuç çıkmış gidip alacağım birazdan. iş yerinde olduğum için çıkamıyorum müdürü bekliyorum :) çok heycanlandım

benim gibi olan var mı aranızda bebek bekleyen deneyen ve olmayan..

Kızlar ya bu ay çok tuhaf oldum ben. Adetim battan 4 gün önce geldi bir gün pembe peçeteye akıntı geldi,ikinci gün kahve damla gibi, dün çok yoğun geldi, bugün yine pembeye döndü ne bu şimdi anlamadım ya. yarın doktora gideceğim inşallah kötü bir şey yoktur hiç böyle olmazdı

inşallah cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…