- 31 Mayıs 2016
- 760
- 871
- 103
Ne kadar uğraşırsan uğraş çıkmıyor canım anlıyorumBata Bi on gün falan var, yalnız ben Bi sitede okumuştum iki kür aynı anda uygulanmaz diyordu . Bi araştır istersen Allah korusun ters bişeye sebep olmasın.
Valla yatıyorum aklımda işe geliyorum aklımda vakit geçsin diye örgü örerim genelde onda bile aklımda
ayy hadi inşallah herşeyde bi hayır vardır belikide vesile olcakCanım kestane balı olacak demişlerdi bana bir de. Köy ürünleri satılan yerler varsa oralara sor canım ya da aktarlara falan sor belki onlarda da vardır. Bulamazsan çiçek balı alabilirsin. Ben de bu kürü bulmadan bir kaç gün önce eşimin amcası göndermişti sürekli hasta oluyorum diye dedim Allahım bana işaret göndermiş demek ki
Ay kıyamam canım ya. Ne yapalım hayırlısı böyleymiş. Rabbim tekrar nasip eder ikimize de isteyen herkese de inşallah sağlıklı sıhhatli güzel yavrular8+2 haftada kalbi durmuş ama biz 12. hafta rutin kontrolde öğrenmiştik
İnşallah canım inşallahayy hadi inşallah herşeyde bi hayır vardır belikide vesile olcak
Canım üzülme benim de öyle oldu. vardır her şeyde bir hayır vakti zamanı var daha demek ki. Biz biraz sabırsız davranıyoruz. Rabbim zamanı gelince hepimize nasip edecek inşallahbu ayda olmamis bazen umudumda bitiyor olmucak heralde hic diye dusunuyorum. üstelik hiç heveslenmiyim bile diye adetim 3 gün önceden koştu geldi
çıkar tabi canım, ilişkiden yaklaşık 10 gün sonra bile çıkarmış seninki baya gecikmiş inşallah hamilesindirmerhaba kızlar adetim 6 gün gecikti bugün 7. günüm. tüm hamilelik belirtilerini yaşıyorum mide bulantısı dışında. dün kan tahlili yaptırdım. umarım hamileyimdir. ağustos ayına deli gibi hamile girmek isteyenlerden biriyim :) birşey sorucam 6 gün gecikmede kan testinde çıkar mı tabi varsa..
inşallah cnm iki senelik evliyim artık olsun istiyorumçıkar tabi canım, ilişkiden yaklaşık 10 gün sonra bile çıkarmış seninki baya gecikmiş inşallah hamilesindir
çıkar canım. benim adetimden 9 gün öncesi çıkmıştı kanda ki seninki 6 gün gecikmiş. İnşallah vardır hayırlısyla. Ne zaman çıkacak sonuçmerhaba kızlar adetim 6 gün gecikti bugün 7. günüm. tüm hamilelik belirtilerini yaşıyorum mide bulantısı dışında. dün kan tahlili yaptırdım. umarım hamileyimdir. ağustos ayına deli gibi hamile girmek isteyenlerden biriyim :) birşey sorucam 6 gün gecikmede kan testinde çıkar mı tabi varsa..
bekliyoruz her ay ama sonuç hüsran.inşallah cnm iki senelik evliyim artık olsun istiyorum
sonuç çıkmış gidip alacağım birazdan. iş yerinde olduğum için çıkamıyorum müdürü bekliyorum :) çok heycanlandımçıkar canım. benim adetimden 9 gün öncesi çıkmıştı kanda ki seninki 6 gün gecikmiş. İnşallah vardır hayırlısyla. Ne zaman çıkacak sonuç
inşallahçıkar tabi canım, ilişkiden yaklaşık 10 gün sonra bile çıkarmış seninki baya gecikmiş inşallah hamilesindir
ay hadi hayırlısı canım güzel haberler bekliyoruz heycanlasonuç çıkmış gidip alacağım birazdan. iş yerinde olduğum için çıkamıyorum müdürü bekliyorum :) çok heycanlandım
ay hadi hayırlısı canım güzel haberler bekliyoruz heycanla
inşallah cnmKızlar ya bu ay çok tuhaf oldum ben. Adetim battan 4 gün önce geldi bir gün pembe peçeteye akıntı geldi,ikinci gün kahve damla gibi, dün çok yoğun geldi, bugün yine pembeye döndü ne bu şimdi anlamadım ya. yarın doktora gideceğim inşallah kötü bir şey yoktur hiç böyle olmazdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?