- 3 Haziran 2016
- 715
- 986
- 103
- 42
orası oyle guzelımde beklemek umut asırı yoruyor artık benı 13 ay oldu tık yok hala bazısı hemen ılk geceden kalıyo onları gordukce ıcım gıdıyor resmenCanım üzülme benim de öyle oldu. vardır her şeyde bir hayır vakti zamanı var daha demek ki. Biz biraz sabırsız davranıyoruz. Rabbim zamanı gelince hepimize nasip edecek inşallah
öyle canım haklısın ama elimizden geleni yapıyoruz gerisini Allah'a bırakıyoruz o istedikten sonra elbet olur. Sen canını sıkma hiç. Doktora falan gittin miorası oyle guzelımde beklemek umut asırı yoruyor artık benı 13 ay oldu tık yok hala bazısı hemen ılk geceden kalıyo onları gordukce ıcım gıdıyor resmen
Ne güzel bir haber rabbim kucağına almayı da nasip etsin
Canım garip olmuş cidden doktora gitmek bencede iyi fikir, çok ciddi bişey yoktur sanmam ama olayın arkasında yine bizim gereksiz STRES lerimiz olabilirKızlar ya bu ay çok tuhaf oldum ben. Adetim battan 4 gün önce geldi bir gün pembe peçeteye akıntı geldi,ikinci gün kahve damla gibi, dün çok yoğun geldi, bugün yine pembeye döndü ne bu şimdi anlamadım ya. yarın doktora gideceğim inşallah kötü bir şey yoktur hiç böyle olmazdı
canım burdaki çoğu ben dahil deneyen bekleyen olmayan :) buarada sonuçlarını merakla bekliyoruz kan testinin hemen yazbenim gibi olan var mı aranızda bebek bekleyen deneyen ve olmayan..
Çıkar tabi canım ne zaman alcan sonuçları.ne zamn alıcaksınmerhaba kızlar adetim 6 gün gecikti bugün 7. günüm. tüm hamilelik belirtilerini yaşıyorum mide bulantısı dışında. dün kan tahlili yaptırdım. umarım hamileyimdir. ağustos ayına deli gibi hamile girmek isteyenlerden biriyim :) birşey sorucam 6 gün gecikmede kan testinde çıkar mı tabi varsa..
öğle tatiline denk geldim kızlar heycanla gittim izin alıp sağlık ocağı kapanmış şimdi müdürün tekrar izin vermesini bekliyorumcanım burdaki çoğu ben dahil deneyen bekleyen olmayan :) buarada sonuçlarını merakla bekliyoruz kan testinin hemen yaz
sen kaç yıllık evlisinöğle tatiline denk geldim kızlar heycanla gittim izin alıp sağlık ocağı kapanmış şimdi müdürün tekrar izin vermesini bekliyorum
aynı dertten bende muzdaripim. eşimle her ay bekliyoruzesimde surekli artik bu ay tutsun diye dua ediyo bide millete sasiriyorum nasil hemen tutuuoda bizde olmuyo deyip duruyo. ne bilim kizlar allahim hepimizjn yuzune baksjn. millet istemez allah bol kesede verir biz isteriz ama isteee
onu nasıl anlıyosun canım ya benim adetlerim düzensiz hani diyorum hamile kaldıysam bile kimyasal falan geçirdiysem düşük yaptıysam hiç haberim yokbu arada brnim gecen ay dollendi ama rahme tutunmadi adetleattim ama
ben 2 yıllk evliym 2 aydır deniyoruz ama bugün adet oldum benimde diğer aya kaldı umarım senin test olumlu çıkar canmsen kaç yıllık evlisin
aynı dertten bende muzdaripim. eşimle her ay bekliyoruz
onu nasıl anlıyosun canım ya benim adetlerim düzensiz hani diyorum hamile kaldıysam bile kimyasal falan geçirdiysem düşük yaptıysam hiç haberim yok
bide benim adetim hic sssmaz tam 28 gununde gelirvucudumdaki butun farkli olaylari anlayabiliyorum bide 6. his diyelim bide doktor dollendi dedi bide yillarin tecrubelilerine danistim ki en yakin arkadasim kadin doktoru adetteki parcadan da yola cikinca ama esime dedim o da kabul etmedi bu ay da dollenip tutar ins. bilmiyorum ama ayaklarim usuyo 2 gundur ki genelde adete 1 gun kala usurlerdi ve garip gareketlilik var rahimde ve yumurtalikta hissedebiliyeum insaallah bu ayki xalismalar bosa gitmedi. cunku yumurtlama gunlerini hep degerlendirdik. 3 aylik evliyim ama ikimizde deli gibi istiyoruz
saol canım cevabın için inşallah mübarek cuma gününde gönlünden geçen şey olur inşallah hamilesindir. ben de yeni atlattım yumurtlama günlerini ama bilmiyorum ne olcak napcak göğüslerim hassas gibi sanki benimde ara ara da kasıklarımda batma oluyor başkada birşey yok rabbim herkese nasip etsin inşallahvucudumdaki butun farkli olaylari anlayabiliyorum bide 6. his diyelim bide doktor dollendi dedi bide yillarin tecrubelilerine danistim ki en yakin arkadasim kadin doktoru adetteki parcadan da yola cikinca ama esime dedim o da kabul etmedi bu ay da dollenip tutar ins. bilmiyorum ama ayaklarim usuyo 2 gundur ki genelde adete 1 gun kala usurlerdi ve garip gareketlilik var rahimde ve yumurtalikta hissedebiliyeum insaallah bu ayki xalismalar bosa gitmedi. cunku yumurtlama gunlerini hep degerlendirdik. 3 aylik evliyim ama ikimizde deli gibi istiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?