Agustos ayina hamile girmek isteyenler?

Canım üzülme benim de öyle oldu. vardır her şeyde bir hayır vakti zamanı var daha demek ki. Biz biraz sabırsız davranıyoruz. Rabbim zamanı gelince hepimize nasip edecek inşallah
orası oyle guzelımde beklemek umut asırı yoruyor artık benı 13 ay oldu tık yok hala bazısı hemen ılk geceden kalıyo onları gordukce ıcım gıdıyor resmen

orası oyle guzelımde beklemek umut asırı yoruyor artık benı 13 ay oldu tık yok hala bazısı hemen ılk geceden kalıyo onları gordukce ıcım gıdıyor resmen
öyle canım haklısın ama elimizden geleni yapıyoruz gerisini Allah'a bırakıyoruz o istedikten sonra elbet olur. Sen canını sıkma hiç. Doktora falan gittin mi

Canım garip olmuş cidden doktora gitmek bencede iyi fikir, çok ciddi bişey yoktur sanmam ama olayın arkasında yine bizim gereksiz STRES lerimiz olabilir

kizlar adete 8 gun kaldi ama rahmin ust duvar tarafinda bi gariplik var bide ayaklarim usuyo akintjm da yoktu simdi tekrar basladi ama cok azzz

esimde surekli artik bu ay tutsun diye dua ediyo bide millete sasiriyorum nasil hemen tutuuoda bizde olmuyo deyip duruyo. ne bilim kizlar allahim hepimizjn yuzune baksjn. millet istemez allah bol kesede verir biz isteriz ama isteee

Çıkar tabi canım ne zaman alcan sonuçları.ne zamn alıcaksın

canım burdaki çoğu ben dahil deneyen bekleyen olmayan :) buarada sonuçlarını merakla bekliyoruz kan testinin hemen yaz
öğle tatiline denk geldim kızlar heycanla gittim izin alıp sağlık ocağı kapanmış şimdi müdürün tekrar izin vermesini bekliyorum

esimde surekli artik bu ay tutsun diye dua ediyo bide millete sasiriyorum nasil hemen tutuuoda bizde olmuyo deyip duruyo. ne bilim kizlar allahim hepimizjn yuzune baksjn. millet istemez allah bol kesede verir biz isteriz ama isteee
aynı dertten bende muzdaripim. eşimle her ay bekliyoruz

bu arada brnim gecen ay dollendi ama rahme tutunmadi adetleattim ama
onu nasıl anlıyosun canım ya benim adetlerim düzensiz hani diyorum hamile kaldıysam bile kimyasal falan geçirdiysem düşük yaptıysam hiç haberim yok

onu nasıl anlıyosun canım ya benim adetlerim düzensiz hani diyorum hamile kaldıysam bile kimyasal falan geçirdiysem düşük yaptıysam hiç haberim yok

vucudumdaki butun farkli olaylari anlayabiliyorum bide 6. his diyelim bide doktor dollendi dedi bide yillarin tecrubelilerine danistim ki en yakin arkadasim kadin doktoru adetteki parcadan da yola cikinca ama esime dedim o da kabul etmedi bu ay da dollenip tutar ins. bilmiyorum ama ayaklarim usuyo 2 gundur ki genelde adete 1 gun kala usurlerdi ve garip gareketlilik var rahimde ve yumurtalikta hissedebiliyeum insaallah bu ayki xalismalar bosa gitmedi. cunku yumurtlama gunlerini hep degerlendirdik. 3 aylik evliyim ama ikimizde deli gibi istiyoruz

bide benim adetim hic sssmaz tam 28 gununde gelir

saol canım cevabın için inşallah mübarek cuma gününde gönlünden geçen şey olur inşallah hamilesindir. ben de yeni atlattım yumurtlama günlerini ama bilmiyorum ne olcak napcak göğüslerim hassas gibi sanki benimde ara ara da kasıklarımda batma oluyor başkada birşey yok rabbim herkese nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…