Canım ben bu ay çok streste yapmadım ya dengem şaştı ya bakalım doktora gideyim bi ne diyecek. Sen ne yaptın başladın mi ballı KüreCanım garip olmuş cidden doktora gitmek bencede iyi fikir, çok ciddi bişey yoktur sanmam ama olayın arkasında yine bizim gereksiz STRES lerimiz olabilir
Canım daha döllenme aşamasında olduğu için bir şey olacağını sanmıyorum döllendikten sonra sıkıntı olabilir. Millet ne ağır işler yapıyor bir şey olmuyor korkma Allah istemezse hiçbir şey olmaz . Ne kadar kaldı adetinekızlar sizinde mi bilginiz yok canlarım
Tebrikler cnm.Darısı basımıza inş.kızlar müjdeeeeeeeeeeeeeeee :) ağustosa hamile girdimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kızlar müjdeeeeeeeeeeeeeeee :) ağustosa hamile girdimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
öyle canım haklısın ama elimizden geleni yapıyoruz gerisini Allah'a bırakıyoruz o istedikten sonra elbet olur. Sen canını sıkma hiç. Doktora falan gittin mi
Tebriklerr canimm cok guzel haberkızlar müjdeeeeeeeeeeeeeeee :) ağustosa hamile girdimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kızlar müjdeeeeeeeeeeeeeeee :) ağustosa hamile girdimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
tebrik ederim darisi basimizaaaa ..wueeeeebelirtilerin nelerdi anlatabilirmjsin
O kadar gecikmissin hic idrar testi yapmadinmikızlar müjdeeeeeeeeeeeeeeee :) ağustosa hamile girdimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
haklısın canım ne biliyim korktum bi an işteCanım daha döllenme aşamasında olduğu için bir şey olacağını sanmıyorum döllendikten sonra sıkıntı olabilir. Millet ne ağır işler yapıyor bir şey olmuyor korkma Allah istemezse hiçbir şey olmaz . Ne kadar kaldı adetine
tebrikler ne güzel hamileler çoğalıyor darısı bizim başımıza inşallahkızlar müjdeeeeeeeeeeeeeeee :) ağustosa hamile girdimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Canim benimde pembeler gelir bir iki gun once sonra adet olurum ve adetimin ilk gunu cok sancili gecer bu ayda oyle oldu mesela herzamanki gibi. Gecen ay 4 gun onceden pembeler geldi ve her geldiginde sabah sanciyla uyandim ben 4. gunu adet oldum. Benim adetim 5 gun surer ilk gunu cok az geldi bi pedi doldurcak kadar ikinci gunu normal diger 3 gundede damla damla ve pembe akintiyla bitti. Acaba cocugu kafama taktigim icinmi oldu diye dusundum ama yok bu ayda kafamda cocuk vardi gayet normal adet oluyorum. Gecen aydan hala supeliyim ne olmus olabilir diye. Bir an once git doktora en iyisi o olur zaten doktor bilir ben hala kafami duvara vuruyom niye aptal gibi 16 gun bekledim o sanciyla hastalikla diyeKızlar ya bu ay çok tuhaf oldum ben. Adetim battan 4 gün önce geldi bir gün pembe peçeteye akıntı geldi,ikinci gün kahve damla gibi, dün çok yoğun geldi, bugün yine pembeye döndü ne bu şimdi anlamadım ya. yarın doktora gideceğim inşallah kötü bir şey yoktur hiç böyle olmazdı
Düşük çok zor canim anlıyorum seni benim de bir düştüğüm var tam buldum derken kaybetmek zor ama o da Allahim takdiri. Aynen öyle canim neyin hayırlı olduğunu sadece Allah bilir. Rabbim kolaylık versin inşallah sıkıntılarını gidersin. En kısa zamanda hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin inşallahcan sıkmamakta bazen elde olmuyor ama yapacak bir şey yok hepimizin sınavı başka oluyor. İnşallah hayırlı zamanda olsun..
kayınvalidem anlatmıştı babaannesi büyük oğlu için hep şöyle dermiş keşke olmasaydı15 sene çocuğu olmamış kocası terk etmiş köye bir çoban gelmiş aralarında 20 yaş var demişler yoldaş olursunuz çoban olan dedemiz ot bitmeyen yerde ot bittiği gördüm ben demiş ve çocukları olmuş ama babaanne seneler sonra olan oğlu için bunları söylüyor.. herşey de var bir hayır olmaması olmasından belki daha hayırlıdır. 3 düşük yaptım kolay değil çok zor ama sabır sabır sabır
Hayırlı olsun tatlimm Sağlıkla kucağına al inşallah :)kızlar müjdeeeeeeeeeeeeeeee :) ağustosa hamile girdimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
AMİN canım darısı olmayanların başına inşallahHayırlı olsun tatlimm Sağlıkla kucağına al inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?