Agustos ayina hamile girmek isteyenler?

Canım benim hiç böyle olmazdı ya hep gününde karnıma önce sancı girer sonra gelirdi. Bunda hem önce geldi hem hiç sancım yok. Ben agrisindan duramazdım. Tam sokulemedi gününden önce geldiği için sanırım ben de pişman olmamak için gitmek istiyorum ya. Hormonlar değişiyor normal de olabilir biz işte bebek istediğimiz için bir sürü şey düşünüyoruz

haklısın canım ne biliyim korktum bi an işte adetim 17 ağustos falan o civarlarda
Daha var canim korkma sen dua et bir şey olmaz inşallah hem yumurtlama dönemin yeni olduğu için döllenme bir 10 gün sonraya oluyor zaten iyi düşün iyi olsun

Kizlar bugun adet gunum dun bir lekelenmem olmustu hala gelen giden yok test yaptim negatif cikti.bosu bosuna umitleniyorum sanirim

Canım ben bu ay çok streste yapmadım ya dengem şaştı ya bakalım doktora gideyim bi ne diyecek. Sen ne yaptın başladın mi ballı Küre
tabiki en iyi doktor bilir canım, inşallah bı sıkıntı çıkmaz, ben soğana başladım akşamdan beri ama ballı küre başlayamadı malzemeleri almaya vaktim olmadı, inşallah bugün iş çıkısı bakacagım, sen yapabiliyormusun ikisinide?Buarada sogandan mı bilmiyorum adetm bugün geldi sonunda ama normalde çok ağrılı gelir bugün hiç ağrı yok çok şükür

esse00 hamile kalabilmek için bişeyler yaptınmı canım bizimle paylaşırmısın? buarada çok tebrik ederim inş sağlıkla kavuşursun yavruna

Inşallah canim sağ olasin. Ben ikisini de ypiyorum soğanı da içtim akşam sökmesi lazım normalde ben de ters tepti herhalde azaldı bir de ikisini birlikte kullanmayın diyorlar o yüzden ben sadece akşam yaptım hergün yapmayı düşünmüyorum soğanı ama ballı kürü kaçırmıyorum

var bir terslik bizde ama hayırlısı bende soğana ağırlık vercem canım balı çok önemsemiyorum, umarım ay sonu ikimizinde tutar ikimizde hamiş başlarız eylüle :))

Bende isterem elma yanaklardan , bende isterem kiraz dudaklardan İbodan konuya giriş yaptım Allah isteyen herkese güzel güzel bebişler nasib etsin...bu ay ilk bebeğime hamile kalmak istiyorum duygularım karmakarısık nasil bir his bilmiyorum ama çooookk istiyorum

Can'ım reglin geçmeden test yapma sonra bir ümit kalıyor boşuna boşa düzensiz oluyormussun zaten 1hafta sabret biliyorum çok zor ama en iyi
Aynen canim kesinlikle daha once cok sukur tedavisiz hamile kalmistim fakat bebegim gelismedigi icin 2 aralikta kurtaj olmustum. Birde o zaman hamile oldugumu goguslerimin sizlamasi ile anlamistm bu belirtiler her hamilelikte olur mu ? Daha once oldu diye bu seferde illa olurmu acaba ?

Canım sogan kürü içtikten sonra akıntı oldu mu gri ve beyazımsı bi akıntı olmuştu bende

Kizlar bat 8ağustos, ne adet ne hamilelik belirtisi, hicc bisey yok bende.bugun o ucuz testlerden yptim maalesef yine tek cizgi tsni hadi moralimi bozmiyim belki idrarda çıkmamıştır diyorum da,bu gece 8,9saatlik otobüs yolculugu yapicam eger hamilelij varsa bi sıkıntı olur mu, ne biliyim düşük riski vs yani.bilginiz var mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…