Ağustos ayında doğum yapmış veya yapacak oşan Öğretmen anneler

13 ağustos görünüyor izin yokmuş haziranda gitmeyi belki o da ne işimize yarayacaksa

kızlar siz nöbet tutuyor musunuz

Ben nöbet tutmamak için rapor almıştım okul 4 katlı her hafta farklı kata veriyorlar zorlandigim için rapor aldım tutmuyor um

doktor kolay veriyor mu raporu, bizim okul da 4 katlı ve ben müdür yardımcısıyım. Tüm okulu dolaşıyorum her teneffüs ve artık zorlanıyorum. 16sında kontrolüm var ben de rapor isteyeceğim

Ben tutuyorum ama cuma günü rapor isteyeceğim doktordan.okulumuzda nöbet tutmak aslında çok kolay ama yine de sorumluluğundan kurtulmak istiyorum.

inşallah verir ben doktorumdan da korkuyorum bazen gittiğimde sinirli olabiliyor :)

Özele gitmiyor musun canım?Sinirli olmaya hakkı yok.Basıyorsun paranı gidiyorsun. :)İnşallah verir,güleryüzlü ol,her işi çözer :))
İlçede oturduğum için devlete gidiyorum arada merkeze özele de gidiyorum ama daha seyrek. 2 hafta sonra devlete gideceğim verir inşallah o zaman. Vermezse de özelden alırım artık

Ben nöbet tutmamak için rapor almıştım okul 4 katlı her hafta farklı kata veriyorlar zorlandigim için rapor aldım tutmuyor um

merhaba ben de aynı konudan muzdaribim nöbet bayağı zorluyor raporu ne deyip istediniz ve idare raporu kabul etmede sıkıntı çıkardı mı? verilen raporda içerik olarak neyden bahsediyor?

Müdür yardımcısına zorlandigim i söyledim rapor olursa değerlendirilir dedi.sonra gidip doktorumdan rapor aldım. Özelden olmuyor dedi müdür sonra tekrar eğitim arastirma hastanesine gittim vermek istemediler genç yeni mezun doktor korktu galiba. Sonra başka bi devlet hastanesi ne gittim doktor yazdı verdi şu kadar gebe olan hastamizin nöbet tutması sakıncalıdır diye.götürdüm bu defa da başhekim imzası da olması gerek dedi bi sıkıntı çıkabilir dedi sizi 1.kata verelim oturarak tutun dedi. Ben rahatsızim tutamam dedim başhekim e imzalattim sonunda kabul etti

Ilkokul benimki öğrenciler bilinçsizce kosuyorlar kaç kere düşme tehlikesi geçirdim. 4 katlı okul ben derse zor giriyorum in in çık gerçekten zor iyi oldu böyle

Ben 18 haftada aldım raporu özel hastaneden idarenin raporu kabul etmeme gibi hakkı yokki gerçi 24 haftada zaten tutmuyoruz ama yinede çok zorluyor nöbet insanı

Ben 18 haftada aldım raporu özel hastaneden idarenin raporu kabul etmeme gibi hakkı yokki gerçi 24 haftada zaten tutmuyoruz ama yinede çok zorluyor nöbet insanı
Evet haklısın.ben okulda da zorlanıyorum artık ya sık sık rahatsızlaniyorum rapor alıyorum bu böyle olmaz dedi müdür veliler sıkıntı çıkarıyor dedi bi çaresine bak dedi ne çaresi varsa artık. Heyet raporu alaçam napim elimde mi sanki rahatsızlanMamak. Hamileyim sonuçta bir günüm diğerini tutmuyor

Nasıl bi çare o kendi eşleri olsa böyle mi düşünecekler boşver canım ya senin sağlığın bebişin daha önemli rapor a kimse karışamaz hakkı yok yapacağı bişeyde

bizim müdür 24 haftalık olduğuna dair rapor da ister canım her halükarda rapor alacağım zaten
Gıcıklık ötesi başka bişey değil canım benim müdür de çok bozuldu rapora ama yapacak bişey yok ki sağlık bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…