Ben nöbet tutmamak için rapor almıştım okul 4 katlı her hafta farklı kata veriyorlar zorlandigim için rapor aldım tutmuyor umkızlar siz nöbet tutuyor musunuz
Ben tutuyorum ama cuma günü rapor isteyeceğim doktordan.okulumuzda nöbet tutmak aslında çok kolay ama yine de sorumluluğundan kurtulmak istiyorum.kızlar siz nöbet tutuyor musunuz
Ben nöbet tutmamak için rapor almıştım okul 4 katlı her hafta farklı kata veriyorlar zorlandigim için rapor aldım tutmuyor um
Ben tutuyorum ama cuma günü rapor isteyeceğim doktordan.okulumuzda nöbet tutmak aslında çok kolay ama yine de sorumluluğundan kurtulmak istiyorum.
Özele gitmiyor musun canım?Sinirli olmaya hakkı yok.Basıyorsun paranı gidiyorsun. :)İnşallah verir,güleryüzlü ol,her işi çözer :))inşallah verir ben doktorumdan da korkuyorum bazen gittiğimde sinirli olabiliyor :)
İlçede oturduğum için devlete gidiyorum arada merkeze özele de gidiyorum ama daha seyrek. 2 hafta sonra devlete gideceğim verir inşallah o zaman. Vermezse de özelden alırım artıkÖzele gitmiyor musun canım?Sinirli olmaya hakkı yok.Basıyorsun paranı gidiyorsun. :)İnşallah verir,güleryüzlü ol,her işi çözer :))
Ben nöbet tutmamak için rapor almıştım okul 4 katlı her hafta farklı kata veriyorlar zorlandigim için rapor aldım tutmuyor um
Evet haklısın.ben okulda da zorlanıyorum artık ya sık sık rahatsızlaniyorum rapor alıyorum bu böyle olmaz dedi müdür veliler sıkıntı çıkarıyor dedi bi çaresine bak dedi ne çaresi varsa artık. Heyet raporu alaçam napim elimde mi sanki rahatsızlanMamak. Hamileyim sonuçta bir günüm diğerini tutmuyorBen 18 haftada aldım raporu özel hastaneden idarenin raporu kabul etmeme gibi hakkı yokki gerçi 24 haftada zaten tutmuyoruz ama yinede çok zorluyor nöbet insanı
Başka doktordan al hangi sehirdesininşallah verir ben doktorumdan da korkuyorum bazen gittiğimde sinirli olabiliyor :)
Nasıl bi çare o kendi eşleri olsa böyle mi düşünecekler boşver canım ya senin sağlığın bebişin daha önemli rapor a kimse karışamaz hakkı yok yapacağı bişeydeEvet haklısın.ben okulda da zorlanıyorum artık ya sık sık rahatsızlaniyorum rapor alıyorum bu böyle olmaz dedi müdür veliler sıkıntı çıkarıyor dedi bi çaresine bak dedi ne çaresi varsa artık. Heyet raporu alaçam napim elimde mi sanki rahatsızlanMamak. Hamileyim sonuçta bir günüm diğerini tutmuyor
Tokattayım kontrolümde söylerim verir heralde 23. haftada olacağım zaten.Başka doktordan al hangi sehirdesin
Canım zaten 24 haftada yasal olarak nöbet tutmuyoruz artıkTokattayım kontrolümde söylerim verir heralde 23. haftada olacağım zaten.
bizim müdür 24 haftalık olduğuna dair rapor da ister canım her halükarda rapor alacağım zatenCanım zaten 24 haftada yasal olarak nöbet tutmuyoruz artık
Gıcıklık ötesi başka bişey değil canım benim müdür de çok bozuldu rapora ama yapacak bişey yok ki sağlık bubizim müdür 24 haftalık olduğuna dair rapor da ister canım her halükarda rapor alacağım zaten
Aynen öyle, oysa okulda nöbet eylemi yapanlar var onlara sesi çıkamıyor. Bize gelince rapor ister. Sinir oluyorum çalışan personelini ezenlereGıcıklık ötesi başka bişey değil canım benim müdür de çok bozuldu rapora ama yapacak bişey yok ki sağlık bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?