Calisabilir raporundan sonra her rapor dogum izninden dūşūyor diye biliyorum bi araştir istersen canimSeminer
haftası ne zor geçecek kızz boş boş oturup sohbet ediyoruz.Ama biz eşimle tatile erken başlamak adına seminerin ikinbci haftasına kalmak istemiyoruz.Raporu çakıp kaçacağız :)
Evet 2kere randevu aldık 2keresinde de göremediğimiz doktor.kendini çok beğenmiş birisi bence bir de para kaygısı çok heralde.randevu ya 1saat geçti almadı,diğer gidişimizde de bizi sezaryan a gircem diye erken çağırmıştı o yüzden erkenden gittik kadın bile bile bize beklesinler diyip gitti.ben de egepol de doğum yapmaya karar vermiş bulunmaktayım.allah hepiniZe hayırlı doğumlar versin inşallah.valenes İzmir bucada Tınaztepe hastanesi var özel, ben Aylin Hanıma gidiyorum. Çok iyi bir doktor. Kesinlikle tavsiye ederim.
8 haftalik değil mi izin ek rapor mu aldiniz? Bende öğretmenim ama böyle hesaplamadim..Kızlar ne yaptınız doğum iznini.benim raporda 18 kasımda iş başı yazıyor.doğum 7 ağustos.okula verdik bakalım ne yapacaklar
Bende 7 ekim olarak hesapladm canım doğum izni bitişini arkadaş açıklama yapmış ama anlamadım,çalışamaz raporu almak işe yarar mı zaten öğretmen olduğumuz için izinliyiz yaz tatilinde8 haftalik değil mi izin ek rapor mu aldiniz? Bende öğretmenim ama böyle hesaplamadim..
Bende doğum öncesi izinler eklenmiştir diye vermedim çalışabilir raporunu.. Ya hata yâptilar yada yönetmelik mi değişti bilemedim... Bende bugün doğum yaptım okula götürünce belli olacak bakalım..Bende 7 ekim olarak hesapladm canım doğum izni bitişini arkadaş açıklama yapmış ama anlamadım,çalışamaz raporu almak işe yarar mı zaten öğretmen olduğumuz için izinliyiz yaz tatilinde
Heyet raporualmak[/QUOTE]sal, post: 41552530, member: 644890"]Benim okul müdürüm sen raporunu al,eğer ekletebilirsek ekletiriz dedi.Bakalım raporu alıp okula gönderdim.
Rapor konusunda yardimci olabilirim[/QUOTE]Heyet raporualmak
Hangi ilde çalışıyosn canım ben denizlide çalışıyorm doğum öncesi ve doğum sonrası iznimi aktarmadılar zaten tatil olduğu içinBenimde doğum öncesi iznim dogum sonrasına eklendi. Hastaneden aldığım raporda erken doğum nedeniyle doğum öncesi 5 haftalık izni d.sonrasına eklenmistir yazildi, 13 haftalık izinli oldum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?