Ağustos ayında doğum yapmış veya yapacak oşan Öğretmen anneler

Seminer

haftası ne zor geçecek kızz boş boş oturup sohbet ediyoruz.Ama biz eşimle tatile erken başlamak adına seminerin ikinbci haftasına kalmak istemiyoruz.Raporu çakıp kaçacağız :)
Calisabilir raporundan sonra her rapor dogum izninden dūşūyor diye biliyorum bi araştir istersen canim

Ben calisablr raporumu aldm.seminerle birlikte uc hafta ekleticem dogum sonrasina.
Seminer donemi ekleniyor yani

Daha önce de kendim için yazmıştım. Okulumuzda bir öğretmen arkadaş 27 temmuzda doğum yaptı. Doğum öncesi 5 haftayı eklediler. Doğum sonrası ağustos ayı yandı tabi ama öncesini eklediler. Sanırım il il değişiyo bu işler. Konya Ereğli de ekliyolar velhasıl. Benim önceki doğumumda da yaz tatiline gelen izinleri eklediler. Haksızlık gerçekten il il ayrı uygulamalar olması.

izinler yanıyor malesef.izmirli olupta hastaneye karar verenler var mı?ailem izmirde istanbulda çalışıyorum ama izmirde doğum yapıcam daha hastane belli değil

Benim okul müdürüm sen raporunu al,eğer ekletebilirsek ekletiriz dedi.Bakalım raporu alıp okula gönderdim.

valenes İzmir bucada Tınaztepe hastanesi var özel, ben Aylin Hanıma gidiyorum. Çok iyi bir doktor. Kesinlikle tavsiye ederim.

valenes İzmir bucada Tınaztepe hastanesi var özel, ben Aylin Hanıma gidiyorum. Çok iyi bir doktor. Kesinlikle tavsiye ederim.
Evet 2kere randevu aldık 2keresinde de göremediğimiz doktor.kendini çok beğenmiş birisi bence bir de para kaygısı çok heralde.randevu ya 1saat geçti almadı,diğer gidişimizde de bizi sezaryan a gircem diye erken çağırmıştı o yüzden erkenden gittik kadın bile bile bize beklesinler diyip gitti.ben de egepol de doğum yapmaya karar vermiş bulunmaktayım.allah hepiniZe hayırlı doğumlar versin inşallah.

Şansına "valenes, post: 41679708, member: 688188"]Evet 2kere randevu aldık 2keresinde de göremediğimiz doktor.kendini çok beğenmiş birisi bence bir de para kaygısı çok heralde.randevu ya 1saat geçti almadı,diğer gidişimizde de bizi sezaryan a gircem diye erken çağırmıştı o yüzden erkenden gittik kadın bile bile bize beklesinler diyip gitti.ben de egepol de doğum yapmaya karar vermiş bulunmaktayım.allah hepiniZe hayırlı doğumlar versin inşallah.[/QUOTE]
Sansina kötü geçmiş iki randevu da... Ben başından beri ona devam ediyorum. Çok ilgili. Bazen randevuda çok bekleniyor ama yoğunlukta dolayı doğumlara girdiğinden.. Zaten secmissin sen hastaneni, hayirli doğumlar nasip olsun hepimize..

Kızlar ne yaptınız doğum iznini.benim raporda 18 kasımda iş başı yazıyor.doğum 7 ağustos.okula verdik bakalım ne yapacaklar

22 haziranda çalışabilir raporu aldım.28 temmuzda çslışamaz aldık.okula verdik.bişey demediler.doğumdan sonra rapor almak içşn gittiğinzde 5 hafta çakılabilşr raporu 8 hafta doğum sonrasını birde nırmal doğum 19 ağustos gozukuyordu 7 ağustosta dopum oldu.12 gunde oradan eklendi.kasım 18 e kadar raporlu gozuktum.okula goturduk mudur tamm dedi bişey demedi

8 haftalik değil mi izin ek rapor mu aldiniz? Bende öğretmenim ama böyle hesaplamadim..
Bende 7 ekim olarak hesapladm canım doğum izni bitişini arkadaş açıklama yapmış ama anlamadım,çalışamaz raporu almak işe yarar mı zaten öğretmen olduğumuz için izinliyiz yaz tatilinde

Bende 7 ekim olarak hesapladm canım doğum izni bitişini arkadaş açıklama yapmış ama anlamadım,çalışamaz raporu almak işe yarar mı zaten öğretmen olduğumuz için izinliyiz yaz tatilinde
Bende doğum öncesi izinler eklenmiştir diye vermedim çalışabilir raporunu.. Ya hata yâptilar yada yönetmelik mi değişti bilemedim... Bende bugün doğum yaptım okula götürünce belli olacak bakalım..

Arkadaşlar çalışabilir raporunu seminer doneminde aldığım için işleme koydular.hatta müdürüm demişti ki bana çalışamaz raporu ve doğum raporu lazım.bende hastaneden raporu alırken 657 devlet memuruyum dedim.bende beklemiyordum bu kadarını.korkumda var zaten okullar açılınca il milli eğitimden sorun çıkacak diye.ama benim bir arkadaşımda 10 ağustosda doğum yaptı. Oda 8 +5 duzenlemiş hastane raporu

sal, post: 41552530, member: 644890"]Benim okul müdürüm sen raporunu al,eğer ekletebilirsek ekletiriz dedi.Bakalım raporu alıp okula gönderdim.[/QUOTE]
Heyet raporualmak

Benimde doğum öncesi iznim dogum sonrasına eklendi. Hastaneden aldığım raporda erken doğum nedeniyle doğum öncesi 5 haftalık izni d.sonrasına eklenmistir yazildi, 13 haftalık izinli oldum..

Benimde doğum öncesi iznim dogum sonrasına eklendi. Hastaneden aldığım raporda erken doğum nedeniyle doğum öncesi 5 haftalık izni d.sonrasına eklenmistir yazildi, 13 haftalık izinli oldum..
Hangi ilde çalışıyosn canım ben denizlide çalışıyorm doğum öncesi ve doğum sonrası iznimi aktarmadılar zaten tatil olduğu için

Uf ya saçma sapan uygulamalar bnm de yanıo doğum öncesi.seminer zamanı da 37.haftam.yani doğum sonrası iki ay anca eklenio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…