Ağustos ayında doğum yapmış veya yapacak oşan Öğretmen anneler

OTE="prenseskaren, post: 42439616, member: 702604"]Özel den msj attım canım bakarsan iyi olur[/QUOTE]
Sch

06tosbaga, post: 42609198, member: 248940"]Mesaji okuyamiyorum ozel mesaj nasil okuniyor kk da yeniyim daha

Sayfanın en başında 06tosbaga yazan yerin ustune tikla üst sagda senin sayfa cikicak orda özel msj yaziyo

arkadaşlar ben yarın işe başlıyorum işe başlayanlarınız ya da heyet alanlarınız oldu mu?

arkadaşlar ben yarın işe başlıyorum işe başlayanlarınız ya da heyet alanlarınız oldu mu?
Rapor almadiniz mi alamadiniz mi? Benim de bu ayın 20sinde bitiyor. Bu dönemi raporlarla kapatıp 2. Dönemde de ücretsiz izin almayı düşünüyorum.

rapor alacak yer bulamadım iki hafta normal aile hekimi kadın doğumcumdan felan alarak kapattım sonra da başladım ücretsiz izin alacak durumum yoktu maalesef

Konu 2015 in konusu. Şimdi sizin bebişler büyümüştür tabi kızlar. Bugün tam olarak öğrendim doğumun ne zaman olacağını . 8 ağustos gibi tabi sezeryan ya da erken doğum olmazsa. Izinler aktarılamıyor deniliyor doğum sonrasına. Birinci dönemi kapatmak istiyordum ama nasip . Rapor ya da heyetle inşallah olur. 2.dönem de ücretsiz izne ayrılırım diye düşünüyorum. Siz neler yaptınız. Bilgilendirirseniz beni mutlu olurum

Kızlar bende düşünme aşamasındayım sizce hamile kalmak için en ideal ay hangisi 28 yaşındayım sizce düşünmeli miyim karar veremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…