Ağustos ayında doğum yapmış veya yapacak oşan Öğretmen anneler

benim doğum ağustos ortası gibi görünüyor. Doğum öncesi de gidiyor doğum sonrasından da gidiyor. Ama Müdür Yetkili olduğum için Temmuz sonuna kadar çalışırsam çok küçük bi ihtimal bir kaç hafta daha kullanabilme ihtimalim var. Ama onu kafaya takmıyorum şuan. Mecburen heyet raporu alıcam ilk dönemi kapatıcam. Sağ salim doğsun da bebek..

Ben de müdür yardımcılığı yapıyorum, yaz tatilim yok. Son 3 haftaya kadar çalışacağım, doğum izni ve yıllık iznimi kullandıktan sonra heyet raporu almayı düşünüyorum dönemi kapatsam yeter.

Senin sıkıntı olmaz sen kullanırsın ama Müdür Yetkililik daha farklı bakalım nasıl olacak.

Aynen öyle, oysa okulda nöbet eylemi yapanlar var onlara sesi çıkamıyor. Bize gelince rapor ister. Sinir oluyorum çalışan personelini ezenlere
Aynen kuzum onların acısını bizden çıkarıyorlar bende özellikle ikinci katı istemedim zor dedim gitmiş beni ikinci kata vermiş senmisin gittim 18 haftada rapor aldım verdim suratını görmeliydin

Aynen kuzum onların acısını bizden çıkarıyorlar bende özellikle ikinci katı istemedim zor dedim gitmiş beni ikinci kata vermiş senmisin gittim 18 haftada rapor aldım verdim suratını görmeliydin
Ohh en iyisini yapmışsın vallahi, ayağını denk alsın artık :)

Nobeti kacinci hafta itibariyle tutmuyoruz kizlar?bir de bi yazi gerekli mi bunun icin?

Kizlar dogum öncesi izin muhtemel dogum tarihine gore mi yoksa doktor mesela sezeryansa verdigi tarihe gore mi hesaplaniyor?
Bilgisi okan var mı?

Dün özlüğe gittim. Durumumu anlattım. Müdür yetkili oluğum için yaz tatilinde bırakmazsam görevi doğum öncesi iznimi aktarabileceğimi söylediler. Havalara uçtum tabi ben. Hatta bu sabah hesapladım Aralık ayının ortasına kadar doğum iznimi kullanmış olucam. Yılbaşına kadar kendi raporlarımı, sonrasında da alabildiğim kadar heyet raporu derken belki 2. dönemi bile kapatabilicem. Allah o günleri gösterir de inşallah hayırlısıyla.

Kizlar dogum öncesi izin muhtemel dogum tarihine gore mi yoksa doktor mesela sezeryansa verdigi tarihe gore mi hesaplaniyor?
Bilgisi okan var mı?

doğum tarihine göre oluyor sezeryan olsada doğumun sat ta ne yazıyorsa o oluyor ve erken doğumda kalan haftan ekleniyor 2hafta önce doğum olursa 2hafta doğum sonrana ekleniyor benim bilgim bu yönde :)

Dogum iznine cikan var mi arkadaslar ben.karar vrrremedim 2 hafta var okullara sonra da seminer haftasi zor gecer mi bilemedim siz neler yaptiniz

Dogum iznine cikan var mi arkadaslar ben.karar vrrremedim 2 hafta var okullara sonra da seminer haftasi zor gecer mi bilemedim siz neler yaptiniz
Canım normalde 32 bitince ayrılıyoruz sanırım seminere denk geliyor seminerde çok yorulmayız sanırım o iki haftayı sonraya aktarmak mümkün mü acaba onu sormak lazım seminer niye zor geçsin ki ders yok çocuklar yok

Seminer
haftası ne zor geçecek kızz boş boş oturup sohbet ediyoruz.Ama biz eşimle tatile erken başlamak adına seminerin ikinbci haftasına kalmak istemiyoruz.Raporu çakıp kaçacağız :)

Bende görev durumuna göre karar vericem. Kurs kurs çıkarsa :)
Hala şu doğum izni içime dert benim arkadaşlar.böyle Saçma şey olur mu.. Izin hakkımız var ama istedıgımız zaman kullanma hakkımız yok

Simdi.doktordan geldim.yazdi.8.haftalik.iznimi.sezeryan yapacagi icin yat.dinlen evde dedi sonra cok yorulacaksin zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…