aaa bir baktım olmuş :))
imza da tamam şimdi neylw ugrassak acaba
kızlar yine coşturmuşsunuz yaayeni arkadaşlar hoşgeldiniz hamişler allah analı babalı büyütür inş ben de hemen küpriklerime bakayım geceye kadar yokum hepinizi öpüyorum
bende inanamiyom ya yaptığım testler falan negatifti bende dr gitim dün işte madem hamiş değilim neden hasa olmuyom diye işte kanı verdim bügün sonucu aldım dr hamilesin dedi 4 haftalık degerim 418 çıktı işte ben oada ne dicemi bilemedim bayılcaktım nerdeyse ve benim göüslerim agrıyo adet olcam derken hamişmişim meger ya
çok sevindim canım bizde inşallah ay sonu çift çizgiyi görürüz
aynen hepsi yumurtlama belirtisi canim adet döngü n 35 gün oluyo o zamanbilmiyorum ki ne yapalım.ya bu adetın ortalarındaki günlerde kasıklara giren sancılar yumurtlama olduğunu mu gösterir. yumurtlarken bu şekilde ağrılar batmalar ateşin çıkması falan oluyor mu. benım adetın 21. gününde sancılar oldu. 23. gününde falan kesildi. anlamadım ki. :)):18::18:
bende duydum...hamile kalan çokmuşben adet olmayı bekliyorum olunca çektireceğim inşaallah,tavsiyeye gelince kendimi olabildiğince rahat bırakmayı düşünüyorum,eğer aksi kasılırsam 2. kez aynı işlemi uyguluyorlarmış,adetin 7. günü yada son günü çektiriyorlarmış,ayrıca bu işlemden sonra hamile olan kişi sayısı fazlaymış bende bunları düşününce daha rahat hazırlıyorum kendimi,
bende duydum...hamile kalan çokmuş
çünkü röntgen için verilen ilaç rahmi binevi yıkıyomuş..
msa84 ALLAHIM hepimize sanada banada yardım etsin
Canlar doktorum aradı Radyotom fındıkzade burayı önerdi dijital makina kesinlikle anesteziye gerek yok dedi... Ben yarın arayıp Pazartesi'ne randevu alacağım fiyatı 380 tl ymiş... Pazartesi'nden sonra bütün sorularınıza cevap verebilirim :)) aslında biraz korkuyorum da ama napım...
ben de bu ay adet oursam adetten sonraki hafta Laparoskopi olcam ben de size yazarim ne nasil oluyor diye
ah keşke be kuzum yaaaaasırayamı girdik acaba ekip öbür aya herkes ollleeeeeeeyyyyy nidaları ile hamileliğini ilan ediyormuş ne güzel olur yaaaaaaa
aynen hepsi yumurtlama belirtisi canim adet döngü n 35 gün oluyo o zaman
doğru mu
yumurtlama günün gösteriyor regl tarihini:)evet canım hep 30 gunu geçmiştir. ya 32 ya 35 yada 37 :)
ya sukurler olsun hamil hamileymissin cok sevindim darisi bizlerin basina coooooooooooooooooooook tebrik ederim anali babali mutlu huzurlu buyusun evladinrosemmmmmmmmm hamişimmmmmmmmmmm 4 haftalık degerim 418 çıktııııııııııııııııııııııı
rose canim darisi senin basina canim insallah sen de boyle supriz karsilasirsin adetin gecikdi sende dr dan hamilesiniz kelimesini duyarsin bu ay insallahrosem canim nasilsin hosgeldingecikdimi adetin test yaptinmi peki? gecikme oldumu hic sende?hadi hayirlisi canim
yapmadım umudum yok bu ay gecikme oluyor ama gecen ay 2 gün lekelenmem oldu sonra regl oldum 5 gün düzensiz yani hamiş değilim bence ...... o yüzden yapmadım test gerek duymuyorum ..
ya sukurler olsun hamil hamileymissin cok sevindim darisi bizlerin basina coooooooooooooooooooook tebrik ederim anali babali mutlu huzurlu buyusun evladin
rose canim darisi senin basina canim insallah sen de boyle supriz karsilasirsin adetin gecikdi sende dr dan hamilesiniz kelimesini duyarsin bu ay insallah
inşallh canım ama umudum yok hiç hemde sadece gecikme eminim ....... haftaya gideceğim bakalım
yumurtlama günün gösteriyor regl tarihini:)
hayırlısı inşallah güzel haber alırsın bu ay
haftaya umutlarin cicek acsin insallah sende guzel haberlele gelirsinya sukurler olsun hamil hamileymissin cok sevindim darisi bizlerin basina coooooooooooooooooooook tebrik ederim anali babali mutlu huzurlu buyusun evladin
inşallh canım ama umudum yok hiç hemde sadece gecikme eminim ....... haftaya gideceğim bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?