Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

imza da tamam şimdi neylw ugrassak acaba

bilmiyorum ki ne yapalım. ya bu adetın ortalarındaki günlerde kasıklara giren sancılar yumurtlama olduğunu mu gösterir. yumurtlarken bu şekilde ağrılar batmalar ateşin çıkması falan oluyor mu. benım adetın 21. gününde sancılar oldu. 23. gününde falan kesildi. anlamadım ki. :)):18::18:

kızlar yine coşturmuşsunuz yaa yeni arkadaşlar hoşgeldiniz hamişler allah analı babalı büyütür inş ben de hemen küpriklerime bakayım geceye kadar yokum hepinizi öpüyorum

aynen hepsi yumurtlama belirtisi canim adet döngü n 35 gün oluyo o zaman
doğru mu

Canlar doktorum aradı Radyotom fındıkzade burayı önerdi dijital makina kesinlikle anesteziye gerek yok dedi... Ben yarın arayıp Pazartesi'ne randevu alacağım fiyatı 380 tl ymiş... Pazartesi'nden sonra bütün sorularınıza cevap verebilirim :)) aslında biraz korkuyorum da ama napım...

bende duydum...hamile kalan çokmuş
çünkü röntgen için verilen ilaç rahmi binevi yıkıyomuş..
msa84 ALLAHIM hepimize sanada banada yardım etsin

ben de bu ay adet oursam adetten sonraki hafta Laparoskopi olcam ben de size yazarim ne nasil oluyor diye

tamam canım senin haberlerini bekliyorum ,ayyy heyecanlandım hadi bakalım,ben devlette çektireceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…