- 16 Mart 2013
- 1.196
- 115
- 363
kızlar yaptığım araştırmalara göre hamilelik için,ilişki öncesi ve sonrası vajinanızı yıkamayın ph dengesi bozuluyormuş ve ilişki sırasında erkek üstte olsun ve kalça altınıza yastık koyun deniyor. bence çok mantıklı..
Kızlar bende sabırsızlanıyorum ama bekleyeceğiz bu arada topicleri gezerken karbonat ile gebelik testi gördüm acaba doğru mu deneyenler varmış
slm kızlar ben geldım nasılsınız bakalım eses76 eskişehirlmisin canım sen
hayır canım adım esra :) istanbulluyum..
tanıstığıma memnun oldum eses görünce
bende memnun oldum canım. sağol..inşallah bu ay herşey hepimizin gönlünce olur..
hangi şehirdesin canım nerde çektireceksin bende çektireceğim de adet olmadım daha ona göre tarih verecekler
aslında bat ı 21 agustos ta bekliyorum ben çünkü yumurtlama günü üzerine tam 14. gün tekrar adet olunması gerekiyormuş. bu ay tam yumurtlama gününde ve devamında çalıştık..o yüzden biraz daha umutluyum ama hiçbir belirtim yok. ne sancı ne gaz nede lekelenme.. ben 17 sinde erken gebelik testi yapacagım :)) erken oldugunu biliyorum ama o günü bile sabırsızlıkla bekliyorum..
slm arkadaşlar
dün dr gittim..yum takibi yapardiye
kadın beni sevketti ünv.hastanesine
rahim filmi çekilecekmiş..yarın gittcem..aranızda cektiren varmı .tavsiyeniz varmı
rosem canim nasilsin hosgeldingecikdimi adetin test yaptinmi peki? gecikme oldumu hic sende?hadi hayirlisi canim
yapmadım umudum yok bu ay gecikme oluyor ama gecen ay 2 gün lekelenmem oldu sonra regl oldum 5 gün düzensiz yani hamiş değilim bence ...... o yüzden yapmadım test gerek duymuyorum ..
rosem canim nasilsin hosgeldingecikdimi adetin test yaptinmi peki? gecikme oldumu hic sende?hadi hayirlisi canim
yapmadım umudum yok bu ay gecikme oluyor ama gecen ay 2 gün lekelenmem oldu sonra regl oldum 5 gün düzensiz yani hamiş değilim bence ...... o yüzden yapmadım test gerek duymuyorum ..
rosemmmmmmmmm hamişimmmmmmmmmmm 4 haftalık degerim 418 çıktııııııııııııııııııııııı
canım Allah kısmet ederse haftaya çekileceğim...
rosemmmmmmmmm hamişimmmmmmmmmmm 4 haftalık degerim 418 çıktııııııııııııııııııııııı
ayyyyyyyyyyyyyyyy inannamıyouummmmmmmmmmmmm çok seindim canım beniiimmmm sana dedim ama ben :) çok sevindim inan kendim olmuş kadar .......... anlatsana nasıl oldu
ben hsg röngeni çektirdim çekilecek olanlaar a Allah yardım etsin benim çok canım acıdı sizleri korkutmak istemem asla .....rahmim küçük olduğu için çok canım yandı ne kadar arı kesici verirlersse verinler acıyor..
ayyyyyyyyyyyyyyyy inannamıyouummmmmmmmmmmmm çok seindim canım beniiimmmm sana dedim ama ben :) çok sevindim inan kendim olmuş kadar .......... anlatsana nasıl oldu
bende inanamiyom ya yaptığım testler falan negatifti bende dr gitim dün işte madem hamiş değilim neden hasa olmuyom diye işte kanı verdim bügün sonucu aldım dr hamilesin dedi 4 haftalık degerim 418 çıktı işte ben oada ne dicemi bilemedim bayılcaktım nerdeyse ve benim göüslerim agrıyo adet olcam derken hamişmişim meger ya
ben anestezili istiyorum doktorumdan haber bekliyorum işte nasıl isteyecek ona göre randevu alacağım...
bende inanamiyom ya yaptığım testler falan negatifti bende dr gitim dün işte madem hamiş değilim neden hasa olmuyom diye işte kanı verdim bügün sonucu aldım dr hamilesin dedi 4 haftalık degerim 418 çıktı işte ben oada ne dicemi bilemedim bayılcaktım nerdeyse ve benim göüslerim agrıyo adet olcam derken hamişmişim meger ya
418 degerlerim normal demi 4 haftalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?