Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

slm kızlar ben geldım nasılsınız bakalım eses76 eskişehirlmisin canım sen

Kızlar bende sabırsızlanıyorum ama bekleyeceğiz bu arada topicleri gezerken karbonat ile gebelik testi gördüm acaba doğru mu deneyenler varmış

bende baya okudum ama çok yanıltıcı bence..gereksiz yere heveslendirebilir..varsayalım köpürdü.. yine gidip kan testi veya idrar testi alıcaz dimi ama..:) hem erkeklere yaptırıp yine köpürdüğünü yazanlar da var :)

Kızlar 2 gün daha bekleyip yapıyorum gebelik testini. Gerçi yumurtlama günü ilişkim olmadı ama umut işte. Dualarınızda bana da yer verin hayırlı ve sağlıklı bir evlat istiyorum inşallahh (Bu arada hiç gebelik belirtim yok Sadece göğüslerim şişti ve sızlıyor sayılırımı bilmem)

selam kızlar

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz hepiniz

tatilden donenler sizler nasılsınız

benim de bata cok var amaaaannn bosvermek en iyisi

beklemicem

slm arkadaşlar
dün dr gittim..yum takibi yapardiye
kadın beni sevketti ünv.hastanesine
rahim filmi çekilecekmiş..yarın gittcem..aranızda cektiren varmı .tavsiyeniz varmı

bende 19 unda test yapmayı düşünüyorum .hatta aldım bile ultra hassas testlerde evde bekliyo şimdi :)))))

canım Allah kısmet ederse haftaya çekileceğim...

ben hsg röngeni çektirdim çekilecek olanlaar a Allah yardım etsin benim çok canım acıdı sizleri korkutmak istemem asla .....rahmim küçük olduğu için çok canım yandı ne kadar arı kesici verirlersse verinler acıyor..

ben anestezili istiyorum doktorumdan haber bekliyorum işte nasıl isteyecek ona göre randevu alacağım...

ben anestezili istiyorum doktorumdan haber bekliyorum işte nasıl isteyecek ona göre randevu alacağım...

doğum sancısından bir farı yok bence ........bencede anestezili yaptır tüperin tıkalıysa dahauzun suruyor ....işini garntiye alll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…