bende inanamiyom ya yaptığım testler falan negatifti bende dr gitim dün işte madem hamiş değilim neden hasa olmuyom diye işte kanı verdim bügün sonucu aldım dr hamilesin dedi 4 haftalık degerim 418 çıktı işte ben oada ne dicemi bilemedim bayılcaktım nerdeyse ve benim göüslerim agrıyo adet olcam derken hamişmişim meger ya
çooooooooooookk sevindim cnım hakkında hayırlısı olsun inşallah ..........eli kolu ayağı düzgün güzel bir evladın olur inşallah .... tebrik ederim canım tekrar ......... hamiş kaldığın ay bir şey kullandın mı ???
418 degerlerim normal demi 4 haftalık
çok iyi canım benim arkadaşın 40 günlükken değeri bukaar dı .....oda 2 aylık olcak cuma günü kalp atışı için gidecekler..... çok iyi kafana takma sakın ......... darısı başıma:)
tbrıkler canım normal bence ya kızlar bende bisey soracam yumurtlama günümü hesaplayamıyorum hertarafta ayrı bisey dıyo ya
rosemmmmmmmmm hamişimmmmmmmmmmm 4 haftalık degerim 418 çıktııııııııııııııııııııııı
tebrik ederimmm... çok güzel bi haber allah sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin inş....
Tebrik ederim canım, siz ne zamandır istiyordunuz bebişinizi? Allah kucağınıza almayı nasib etsin inşallah!
rosemmmmmmmmm hamişimmmmmmmmmmm 4 haftalık degerim 418 çıktııııııııııııııııııııııı
canım tebrik ederim.... hayırlısı ile kucağına al inşallah
slm arkadaşlar
dün dr gittim..yum takibi yapardiye
kadın beni sevketti ünv.hastanesine
rahim filmi çekilecekmiş..yarın gittcem..aranızda cektiren varmı .tavsiyeniz varmı
cok duydum ama inanmıyorum benim kirpikler hep karisik zatenKızlar bugün duyduğum birşey var bana çok ilginç geldi sizin fikrinizi merak ettim
Bi arkadaşım hamileliğin gözlerden ve kirpiklerden anlaşılabildiğini söyledi :)
dediğine göre kirpikler karışık olurmuş gözler de buğulu :)
var mı böyle bişey duyan bilen merak ettim
cok duydum ama inanmıyorum benim kirpikler hep karisik zaten
Ay ben de rimel vardı şimdi yıkayıp baktım :)benımde hep karışık ya :))) pek inandırıcı gibi değil..
Ay ben de rimel vardı şimdi yıkayıp baktım :)
karışıkmıymış baktın mı tatlım
Valla pek anlamadım ki normalde nasıldı bilmiyorum kenarları accık karışık gibi hihi :)
bi bilene sormak lazım
Bunlar işin eğlencesi tabii vakit geçiyo işte napalım
tbrıkler canım normal bence ya kızlar bende bisey soracam yumurtlama günümü hesaplayamıyorum hertarafta ayrı bisey dıyo ya
her ay yumurtlama aynı tarih olmaz canım farklı farklı zamnlarda olabiliyor uvul testi kullanıyor musun
ay koptum resmen yaaa
ay zaman geçmiyor ya :)) bu imza olayını nasıl yapıosunuz ya yok evlenelı 1 ay oldu falan ::) uğraşacak bişeyler bulmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?