uzulme canim bende eylule kaldim testim neqatiff artik 17 geliceyine eminim kismet
Kızlar bu sabah adet oldum 24. Günde erkenden geldi adetim.
eyrki olsaydi silikde olsa cikardi canim demekki yokmus..ben bekliyorum ama beynim beklemiyor surekli acaba hamilemisin diye soruyor bende al sana sorunun cevabi dedim yook 17 olucam biliyorum yarida biraktigim ilacimi filan icerim ovi testi kullanirim yine zaten doktorada gidicem bakalim esim agustos sonuna diyor belki eylulede ceker dr gimemizsercem kız bekle biraz hemen yapmasaydın...
kısmet canım dediğin gibi olumlu düşün senselam kızlar bata kaldı 2 gun dünde demiştim ben buraya 17 ağustos dmişim ama meğer temmuz 31 çekiyomuş dolayısıyle benım bat 16 ağustos, belirti falan yok tek fark sivilcelerim çıkmadı,pazartesiden beri şiddetli adet sancısı çekiyorum benim kırmızıların yolda olduna emınım ama kısmet beklemedeyiz
yok lingencim ben biliyomherkese selammm
ay hic yeni hamis haberi yok ya çatır çatır dökülüyoz valla
sercem kiz delimisin ne biloyon olsaydi cikardi belki gec dollenmedir deli kiz sabret azicik
herkese selammm
ay hic yeni hamis haberi yok ya çatır çatır dökülüyoz valla
sercem kiz delimisin ne biloyon olsaydi cikardi belki gec dollenmedir deli kiz sabret azicik
kısmet canım dediğin gibi olumlu düşün sen
anlıyorum canım seni ama olumsuz dusunursek zaten olumsu olur ki:26:yok lingencim ben biliyomfalcilara tas cikaririm ya ben inan goruyorum gelicek kirmizilar (6 hiss adet yaklasinca gucleniyo) tabi hepsi saka Allahin bana 1 dakika sonra ne nasib edeceyini bilemem bir tek Allah bilir,, bekliyorum ama olcagima 99% eminim
bak bu huyunu hic bilmiyordum sercemin ay utandircak o bebik seni utandircak inşallah görürsün sensercemin huyu... bitti şimdi kesin hamile değil... İnşallah utandırır o bebeğin seni karnındadır... inatçı keçi :)))))))
ha şöyleevet valla o kadar alıştımki 1 senedir aynı sahneleri yaşamaya artık üzülmüyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...ule-kalan-hamis-adaylari-kopun-gelin.html:34:kızlar eylül topiğinin linkini atsanıza bulamadım da malum yeni bat ımızı yazalım
bak bu huyunu hic bilmiyordum sercemin ay utandircak o bebik seni utandircak inşallah görürsün sen
ha şöyle
bak gör sen yakinda hamis olursun
sercemin huyu... bitti şimdi kesin hamile değil... İnşallah utandırır o bebeğin seni karnındadır... inatçı keçi :)))))))
anlıyorum canım seni ama olumsuz dusunursek zaten olumsu olur ki:26:
tamam kendimizi kaptirmayalim ama olumsuz da olmayalım bence
ay kizlar ya cok guldurdunuz benibak bu huyunu hic bilmiyordum sercemin ay utandircak o bebik seni utandircak inşallah görürsün sen
ha şöyle
bak gör sen yakinda hamis olursun
canım benim ilk 20lerdeydi sonra 14 lere düştüve kaybettim ama seninki azda olsa yükselmiş bir umut vardır
stres yapma ne zaman 3.yaptıracaksın
canım 20-22arası bat bilmiyorum ki belkide psikolojiktirCanım bat a ne kadar kaldı insan psikolojik olarak üretiyo bazen böyle
CANIM O DURUM BENDEDE OLDU BU AY İNŞALLAH aLLAH HEPİMİZİN GÖNLÜNDEKİNİ VERİR BİTANEMcanim nasilsin insallah hamilesindir benim adete 3-4 gun kaldi yarin test yapicam kocaman neqatifi goreceyime eminim cunki ben adete yakin esimle iliskiye girdikde hep akintim pembe rengde gelir iliskiden sonra gelen akinti anlarsin yaaa
testide sadece rahatlamak icin yapicamsenin guzelmi guzel haberlerini bekliyoruz hadi bakalim Allah bu ay sevindirsin seni
canım ben silik bile görmedin test yaptır bence. bata ne kadar var benim çok var kendime yenik düşsem bugün yaparım testiDayanamadım test yaptım çok silik çizgi çıktı ne yapacağımı bilemiyorum kendi kendimimi heyecanlandırdım yoksa? Mantıklı düşünemiyorum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?