Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

ayy allahım inşalh ya çok isytrm allah ısteyen hezkeze nasip etsın inşallah benmde bayrmın 1.gunu 1.00 çıktı ve hala adet olmadım dun yptgm testde çizgi varla yok arası ikinci çizğiyi yanı çok zor bi dercede gördum umrm vardır

Ben varım :) Beni de ekler misinn?

vayy be şaşırtıcı biz de daha hamiş olmadan midem bulanıyo kasıklarım ağrıyo falan diyoruz ama napalım annem ya hepimiz bebiş istiyoruz o kadar olur demi

zaten adet öncesi belirtili toplasam şimdiye 12 kere hamile kalmış olmam lazımdı son 3 aydır kesınlıkel belirti aramıyorum çünkü her seferınde psikolojık oldugunu ınandırdım kendıme

canım yerınde olsam tekrar kan testı yaptırırdım geç döllenme olabilir değilsede doktora gorun adet gecıkemsının sebebını ogren inşallah en guzel haberi alırsın

tekrar yptrdm bngn yarın alcm sonçlrmı cnm

Valla bu okuduklarımdan sonra bize söylenen "rahat bırakın olur." cümlesinin doğruluğunu bir kez daha anladım. ama olmuyor, ol mu yor. şimdiiii gelelim benim sorunuma. çıkamadım işin içinden. Zaten bunun için de listeye adımı ekleyemedim. çalışmalara haziranda başladım. öncesinde d.kontrol hapı kullandım. hap kullanmadan önce 21 günde gelen adetim geçen ay 36 günde geldi. eyvallah vücut kendine yeni geliyor diye ses etmedim. doktora gittim, smear yapıldı. normal. eee bu ay adetimin 23. gününde gelen kahverengi akıntı ne? yerleşme mi yumurtlama kanaması mı? biz ya yerleşmeyse diye bebek varsa ve düşük tehlikesi varsa diye çalışmadık. testte negatif. naaapiiiiym ben şimdi? Doktora gideyim mi? :18: :18:

canım doktora git hemen çünkü bende 4 sene dogumkontrol hapı kullandım hapı kullanamdan once 28 gunde olurdum hapla zaten 28 de bir oldum hapı bıraktıktan sonra 36 güne çıktı 2 ay sonra 33 e düştü sonra 30 a dayanamadım doktora gıttım PCOS oldugunu yani yumurtalarım gelişemediği için ufak kistler oluşmuş gebe kalmama bıraz zaman alabılırmıs zamanı hızlandırmak adına klomen verdı dktor yumurta geliştirici 6 ay kullan olmazsa gel dedi ilk 3 ay 28 gunde bır oldum son 2 aydır da 32 gunde bir oluyorum bu son ayımdı klomenle cumaya batım zaten ,
çok yazdım kusura bakma ama normal dısı bırsey hıssettıysen doktora gıt hemen umarm bı sıkıntı yoktur ama varsa da ufak tefek pürüzler yüzünden vakit kaybetmezsin en azından ayrıca d.kontrol hapını bıraktıktan sonra vucut kendıne zor gelıyomus onu anladım ama bunyeye gore degısır benım arkadasımda bırakır bırakmaz hamıle kaldı umarıms ende şanslılardan olursun

Çook teşekkür ederim canım. demek ki benim doktorum yeterince ilgilenmemiş. inofolic verdi ama klomen ya da başka bir ilaçtan bahsetmedi. demek ki başka bi doktora daha gitsem iyi olacak. çoook sağ ol baharcım. umarım en hayırlı zamanda gelir bebeklerimiz...

canlar bencede doktor konusunda kafanızda soru işareti olursa hemen başka bir doktora gözükün... doktor ile zaman kaybetmek çok kötü bişey bir sürü tanıdığım var böyle... benim olayımı da biliyorsunuzdur okuduysanız biri hemen ameliyat etcez dedi tamam desem ertesi gün ameliyat olmuştum... doktora güvenmek çok önemli...

canım yumrurtlama problemın yoksa vermemesi normal ama kendınde bır anormallık hıssedıyosan adet duzenınde bu gıbı durumlarda 2. bi görüş almak en doğrusu en gzuel haberler biizm olsun inşallah, aslında bi sorun varsa da zamanını beklememeiz için bahaneler oldugunu düşünüyorum ben çok mu polyanayım bilemedim ama kısmet işte

ooo bide sililk çizgi var.. süper canım :) inşallah vardır sen bidaha bi hafta bekle bence.. sonra test yap ama senden ricam lütfen teste gün sayma. inan ki varsa bile kaybedersin bebegini tutunamadan adetle gider.. SAKİNNNNN :))

haklısın canım. hani derler ya Allah ne onları başımızdan eksik ne de onlara muhtaç etsin diye. aynen öyle. aynı doğrultuda konuştuğumuz birini bulana kadar deniyoruz.

canım kan testi yaptırdınmı ? kimyasal vb yaşıyor olabilirsin bence yaptır ve gör ona göre doktor kontrolüne git derim ben
hamile olduğumu hiiç samıyorum ama adet niye gecikti,ben ankara dışında oturuyorum çalışan biriyim kontrol günlerim ayarlamakta sıkıntı oluyo o yüzdden belkii

svnc83 _____________ HAMİŞŞŞŞŞŞ
hamil _______________ HAMİŞŞŞŞŞŞ
simca12 _____________HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
msa84______________ 7 ağustos
complicated ________ HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
kelebek1602 ________ 10-15 ağustos
merveduman _______ 12 ağustos
bendimahi __________ 12 ağustos
bedesten ___________ 13- 14 ağustos
carla38______________ 14 ağustos
kays_ _______________ 14 ağustos
karabiber89 _________ 15 ağustos
djarum _____________ 15 ağustos
mhrbnbcr __________ 15 ağustos
handrake_____________16 ağustos
nefesal _____________ 16 ağustos
sosyal_sorumsuz____ 16 ağustos
aysenur.gee_________ 16-18 ağustos
tazebahar __________ 17 ağustos
Nurmur87___________17 ağustos
sercem1 ____________ 18 ağustos
seden06 ____________ 18 ağustos
eses76______________ 20 ağustos
meyra8______________ 20 ağustos
egecadısı __________ 20-21 ağustos
YUSRAEREN ________ 22 ağustos
lingen ______________ 23 ağustos
kargulu ____________ 23 ağustos
hopefulll ___________ 23 ağustos
aryaarel____________24 ağustos
sbry _______________ 25 ağustos
evamaria___________ 25 ağustos
emel2608 __________ 25 ağustos
gulfemm ___________ 25 ağustos
23nisangelini_______ 25 ağustos
zeynelim____________ 25 ağustos
nestam ___________ 27 ağustos
esra34_53 _________ 28 ağustos
albiza ______________ 28 ağustos
kimyacı43 _________ 29 ağustos
melekfatma ________ 30 ağustos

Son düzenleme:

en iyisini yapıyoruz vallahi. ah tüh deyip umutsuzluğa kapılsak daha mı iyi? Gitmek istediğim bi doktor var. onun randevusunu haziranda almıştım taaaa 31 Ağustos'a. Başka bi doktora da güvenmiyorum şimdilik. Onu bekleyeyim bari 15 gün kaldı nasılsa. Her şeyin başı kısmet dediğin gbi

benim bat 25 ama yok 2 kere klomen kullandım olmadı bu ay ılac kullanmadan hıc olmaz pko ılletı ıste yumurtlatmıorrr

benim bat 25 ama yok 2 kere klomen kullandım olmadı bu ay ılac kullanmadan hıc olmaz pko ılletı ıste yumurtlatmıorrr

dün benim doktorum ne anlattı.. bayanın birine 9 ay klomen uygulamış sonuç yok.. aşılamaya geçeceklermiş kadın tatile çıkayım geleyim başlayalım demiş.. bi aylık ara vermişler.. dönmüş tedavi yapılacak doktor ne görsün !!!!!!! bayan ÜÇÜZ hamile Ya süper bişey içini rahat tut derim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…