yine ben.. kızlar biliyosunuz ben eylüle kaldım.. 2gün gecikmeyle gelen reglim 3.günü bitti!!!! ama sorun şu ki 26 yaşındayım bunca zaman hep 7 gün sürdü reglim... noluyo ne bitiyo bunu yaşayanınız var mı.. biri akıl versin bana
Canım eğer test yaptırdıysan ve negatifse büyük ihtimal stresten ve sıcaktan kısa sürüyo,için rahatlasın ıstersen bir test daha yap ama 3 gün sürmesi de anormal sayılmıyo normalde
bizim bir arkadas var incimiz catlama iynesi olmusdu ve adet olmusdu qariplik varmis 3 gun reng olmus ve 3 nen sonra tam olarak kesilmis kuzeni israr etmis qaliba test yapmis koskocaman pozitif cikmisyine ben.. kızlar biliyosunuz ben eylüle kaldım.. 2gün gecikmeyle gelen reglim 3.günü bitti!!!! ama sorun şu ki 26 yaşındayım bunca zaman hep 7 gün sürdü reglim... noluyo ne bitiyo bunu yaşayanınız var mı.. biri akıl versin bana
bizim bir arkadas var incimiz catlama iynesi olmusdu ve adet olmusdu qariplik varmis 3 gun reng olmus ve 3 nen sonra tam olarak kesilmis kuzeni israr etmis qaliba test yapmis koskocaman pozitif cikmisyani ustune gormusdu Rabbim nazarlardan saklasin simdi hamile cok sukur insallah sende hamilesindir
canım inan bende bişey var demiyorum ama o kadar saçmaki.. dedim ya ilk adetimden bu yana hiç böyle bişey olmadı..mesela dün doktora gittim tatile çıkmadan görüneyim diye doktor bana dedi ki.. bak 16mm yumurtan var :)) vücudun artık bebek istiyo galiba 7/24 yumurtluyo dedi..adetin biter bitmez bile gebe kalabilirsin dedi.. offf aklım nasıl karışık bu hiç normal degil..
merhabalar kızlar bugün hamiş haberleri almak dileğiyle bir güncelleme de benden
svnc83 _____________ HAMİŞŞŞŞŞŞ
hamil _______________ HAMİŞŞŞŞŞŞ
yOosuN _____________ 3 ağustos
gamze21 ___________ 3 ağustos
sari_seker_38 ______ 4 ağustos
sihirliada __________ 5 ağustos
veritass ____________ 6 ağustos
simca12 _____________HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
fatmaipek ___________ 7 ağustos
msa84______________ 7 ağustos
fatiyan ______________ 8 ağustos
eylulungulu _________ 8 ağustos
ada_ege ____________ 8 ağustos
nylmz ______________ 9 ağustos
deliayten ____________ 9-10 ağustos
karaincim ___________ 10 ağustos
beykannesli _________ 10 ağustos
flam ________________ 10 ağustos
complicated _________ 10-15 ağustos
kelebek1602 ________ 10-15 ağustos
merveduman _______ 12 ağustos
bendimahi __________ 12 ağustos
bedesten ___________ 13- 14 ağustos
carla38______________ 14 ağustos
kays_ _______________ 14 ağustos
karabiber89 _________ 15 ağustos
djarum _____________ 15 ağustos
mhrbnbcr __________ 15 ağustos
handrake_____________16 ağustos
nefesal _____________ 16 ağustos
sosyal_sorumsuz____ 16 ağustos
aysenur.gee_________ 16-18 ağustos
tazebahar __________ 17 ağustos
Nurmur87___________17 ağustos
sercem1 ____________ 18 ağustos
seden06 ____________ 18 ağustos
eses76______________ 20 ağustos
egecadısı __________ 20-21 ağustos
YUSRAEREN ________ 22 ağustos
lingen ______________ 23 ağustos
kargulu ____________ 23 ağustos
hopefulll ___________ 23 ağustos
aryaarel____________24 ağustos
sbry _______________ 25 ağustos
evamaria___________ 25 ağustos
emel2608 __________ 25 ağustos
gulfemm ___________ 25 ağustos
23nisangelini_______ 25 ağustos
nestam ___________ 27 ağustos
esra34_53 _________ 28 ağustos
albiza ______________ 28 ağustos
kimyacı43 _________ 29 ağustos
melekfatma ________ 30 ağustos
ayyy bak iyice karıştı kafam ne mutlu ona :) canım başını şişirmeden bişey daha sorayım.. ben adete 5 gün kala kan testi yaptırdım negatifti.. bu durumda olmaz dimi..o arkadaşın test falan yapmadı dimi??
adetliyken nasıl 16 mm yumurta olur aaa çok enteresan bence tekrar hemen doktora gıt ve bugunleri degerlendir eger bittiyse adetin hadi inşallah guzel haberlerin gelir bizede baksana sureklı yumurtluyosun maşallahya da bi test yap hemen negatif çıkarsa da bugun ıtıbarıyle calısmalara hız kazandır
agzından bal damlıyoçok sagol .. kocacım şuan agır grip ben ona iyi bakayım yarına kadar iyileştireyim :))
ooo hemen vitamin depola c vitamini bol bol yarına bişeyciği kalmaz, kasıkların ağrıyıpta şeffaf uzayan akıntı geldiği gün ve sonrasını sıkı değerlendir bence sen çok yakın zamanda bebğine kavuşcaksın allahın izniyle
denizcim yok test yapmamis hatirladigim kadariyla adetden 10 gun sonra test yapmis evde pozitif cikmisdi sonra kan test ne gitmisdi tazdbahar dogru soyluyor dr gorun insallah hamileligin en yeni gunlerini yasiyorsundur dualarimiz seninleagzından bal damlıyoçok sagol .. kocacım şuan agır grip ben ona iyi bakayım yarına kadar iyileştireyim :))
kk da okumuştum regline 3 gün kala bhgc 0.001 çıkmış bat 7 gün geçmiş hamile olduğunu öğrenmiş biri bence bir test yaptırmalısın, he eğer sonuç negatif çıkarsa da üzülme bak ne güzel yumurtluyorsun masallahayyy bak iyice karıştı kafam ne mutlu ona :) canım başını şişirmeden bişey daha sorayım.. ben adete 5 gün kala kan testi yaptırdım negatifti.. bu durumda olmaz dimi..o arkadaşın test falan yapmadı dimi??
kk da okumuştum regline 3 gün kala bhgc 0.001 çıkmış bat 7 gün geçmiş hamile olduğunu öğrenmiş biri bence bir test yaptırmalısın, he eğer sonuç negatif çıkarsa da üzülme bak ne güzel yumurtluyorsun masallahhemen çalışma yaparsın
inşallah canım benim.. hepimiz en kısa zamanda duyarız inşalllah bebişlerimizin haberlerini
amin canım inşallah bizim için en hayırlı guzel zamanda en doğru zamanda alalım haberleri, önceden en yakın zamanda derdim ama insanlar plan yapınca kader gülermiş o hesap artık en doğru zaman ne zamansa o zaman dıyorum
haklısın canım ama nefis işte Rabbim yine de çok bekletmesin bizi :))
Merhaba hanımlar. Aşağıdaki yazı Hürriyet'ten Pınar Reyhan'a ait.
''Veee yine hamileyim!
Nasıl oldu bilmiyoruz...
Düşünüyoruz, bulamıyoruz...
Doğumdan iki ay sonra kontrolde bir şey yoktu, emzirme sonrası buluşalım diye konuştuk doktorumla... O zaman simir testini de yapacaktık, korunma için ciddi bir uygulama da... Geçen cumartesi, ayın 20sinde...
Hem alışveriş yapmak hem de uzun süredir soluyamadığım Nişantaşı havası için attım kendimi sokaklara. Bir kuş gibi hafiftim. En sevdiğim kırtasiyeden sarı kurşun kalemlerimi aldım, oğlumun bayıldığı renkli kağıtları ve Banucuğumun bir süredir beni bekleyen doğum hediyesini de çantama attım.
Kuaföre girdim, saçlarımı boyattım. Mujiden ofisteki masama minicik bir ahşap çam ağacı da aldım. Karnım çok acıkmıştı, doktor sonrası Kırıntıya girerim, bir etli mantarlı dürüm yerim dedim. Amerikan Hastanesinin karşı köşesindeki o minik büfe vardır ya, onun üstünde benim doktorumun ofisi. Girerken içeri canım döner de çekti. şimdi buradan da yesem olur dedim. Sonra iç çekerek kapıdan içeri girdim...
Prof. Dr. Rıza Madazlıya gittim...
Buluştuk odada. Espriler yapıyoruz, gülüyoruz. Simir testi yapılıyor, ben Hocam, Bora bana sabah şimdi gidermişsin ve Rıza Abi sana kızım hamilesin, ne bu dermiş dedi diye anlatıyorum sabah yaşadıklarımı. Sonra şaka gerçek oluyor.
Doktorum Kızım bebek burada diyor, ben yok diyorum. O Yavrum burada işte diyor, ben Yoook ya, yeme beni diyorum. Kızım niye dalga geçeyim, baksana oynuyor, olmuş bu diyor, ben Hadeee, o benden önceki hastanın videosudur, siz eğleniyorsunuz benimle diyorum. Artık adam dayanamıyor, Pınar seni kurcalıyoruz kızım, baksana burada diyor ve ben kendimi kaybediyorum...
Gördüm!
ıçimde bir bebek vardı, dans ediyordu, dönüyordu. Asıl burası şok: Hem de 13 hafta 1 günlük gözüküyordu...
ışin özü...
şu anda bebeğim 14 haftalık, yani tam 3,5 aylık!
Hiçbir yan etki olmadan, hiçbir şey hissetmeden, hiç anlaşılmadan, migrenim azdı diye ne ağrı kesiciler içtim. Hasta oldum ne antibiyotikler yuttum, sistit oldum küveti kaynar sular ile doldurup içine uzun uzun oturdum. Minik bebişim Kaila Sim için merdivenlerden üçer dörder çıkarak koştum, Emocuğumu kucağıma, sırtıma aldım taşıdım, spor yaptım, dev topuklularla gezdim...
Bana mısın demedi bebeğim!
Varlığını hiç çaktırmadı, sinsice bekledi benim yeni miniğim!
şaka gibi ama...
Üçüncü kez anne oluyorum ben aslında...
Tüm bu olay sonrası sakinleşince Rıza Hocam şöyle dedi: ışte Pınar, örnek olsun bu herkese... ışte böyle bir olay hamilelik, ne yapsan bazı şeylere engel olamıyorsun...
O gün o kapıdan bir kuş gibi koşarak girmiştim, çıkarken ağırlaşmış, devleşmiştim. Yavaş yürüyordum, ağır taşımıyordum ve çark ettim. Yemin ederim her şey aslında psikolojikmiş, artık bunu bilir bunu söylerim...
Pınar ben...
Çoook şaşkın ama 6 aylık kısa dönem hamilelik yüzünden de sevinçli, 7,5 yaşındaki Emre Berentin, 5 ay 26 günlük Kaila Simin ve göbüşteki 14 haftalık minişin annesi!''
Yani hiç farketmeden de 3.5 aya gelinebiliyormuş :)
arakadşlar ıyı gunler nasılsızn sıze sorum olucak ben bayramın 1.gunu kan testi yaptrdım ve sonuç 1 çıktı ve hala adet olmadım dunde ıdrar testı yaptım ikinci çizğiyi çooookk zor gördum yanı çok dıkktlı bakynca görulmuyo bugun yıne kan verdım acaba ne olıucak ya( başına böyle bişy glen vrmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?