merhaba benim bugun adet olmam gerekiyordu.deli gibi beş gündür göğüslerim ağrıyor(ki adetten önce hep ağrırlar).üç gündür ise şiddetli baş ağrım var.uyandığımda bile tekrar başlıyor.hiç kasıklarım ağrımadı.bu belrtilerden önce umudum ağustos ayına kaldı demiştim ama yazını okuyunca bir umuda kapıldım.sence test yaptırmalımıyım?ama çok korkuyorum kötü haber almaktan..kıssss benim göğüslerim hala ağrımıyor gayet mıncıklanıyor çok normal illa ağrıyacak diye birşey yok:))) baş ağrısı bile belirti olabiliyor ki benim tek belirtim baş ağrısıydı bir de adet olacağım gün acaip sancı girdi kasığıma tam da bir davetteydim kolbastı oynuyordum:))) ohh dedim içimden iyi hoplayım ki iyice kan gelsin bitsin bu sancı dedim ama kan felan gelmedi hamileymişim:)))))
hayırlısıyla bi şişeydiler :)))
normal şartlarda bir bayan istemez böyle bişiy ama işte bebiş varsa işin ucunda şişsinler :)
bnm karnımmı yumurtalılarımmı bılemıyoum ağrıyo.adet olucam galiba ya
senın ilk bebişmi olucak pınar
ayyy yaaaaa
yarın kan testım nasıl cıkıcak acabaaa...
kızlarmne olur dua edinn bana hayırlı haberlerle geliyim
Kızlar benide yazın bat 1 agustos ilk defa bu ay denedikne zaman buraya girsem hamile kalanların kasıkları cok agrırmıs yok gögüsleri şişermiş benim belirtiler saniyesinde başlıyor sonra birden geçiyorbende göğüslerimi mıncıklayıp cok sükür acıyor diyenlerdenimallah hepimize hayırlısını nasip etsin
canımm sen kan testimi yaptırdınnnn ben kaçırmışım o kısmı galiba:18:
Hahahahhaynen yaaa benee yapiyorum onu ne alemiz kizlar yokluyorum memisleri aci var mi aci :)) ust kisimlardan hafif hafif aci var ama :)
evt cnm yaptırdım..öğleden sonra alıcam allahın izniyle
Bismillahirrahmanirrahim diyerek başlayalım kızlar! İnşallah ağustos ayında hepimizin bebişleri bizleri bekletmeden gelirler. Ben Çalışmalara bu ay başladım ve rabbim izin verirse ağustosta bebişimin müjdesini almak istiyorum. Allah tüm isteyenlerin göbişlerini bebişlerle doldursun inşallah.
Hadi bekliyorum kızlar, kimler var ağustosu bekleyen???:7
sbry _______________ 1 ağustos
svnc83 _____________ 1 ağustos
gulden79____________ 2 ağustos
pinarima ____________ 2 ağustos
kelebek1602 ________ 10-15 ağustos
karabiber89 _________ 15 ağustos
nefesal _____________ 16 ağustos
djarum _____________ 15 ağustos
melekfatma _________ 2 ağustos
eylulungulu _________ 8 ağustos
bu yazılanlar ne acaba
büyük bir merakla bekliyorum canım sonucunu hemen yaz bize. sende batını beklemeyenlerdensin. bende meraktan ölücem 2 ağustos gelmek bilmedi
sayfadaki arkadaşlarımızın bat tarihleri canım. yani adet olmamız gereken ama olmak istemediğimiz günlerimiz
ozaman benim 2 ağustos
canım msjına yeni cvp yazabildim çok üzüldüm senin adına Rabbim inşallah kimseye yaşatmasın böyle bi durumu
hayırlısıyla bu ay alırsın inşallah iyi haberi
canım ben de çok üzüldüm yasadıklarına.insallah beklediğin haberi en kısa zamnda alırsın.üzme canım kendini.
aynı günüz canım benimde 2 ağustos. varmı belirtilerin ?[/QUO
lekeler geliyor uyku hali halsizlik başımda dönüyor bunlar belitiler mi
aynı günüz canım benimde 2 ağustos. varmı belirtilerin ?
aynı günüz canım benimde 2 ağustos. varmı belirtilerin ?[/QUO
lekeler geliyor uyku hali halsizlik başımda dönüyor bunlar belitiler mi
evet bunlar hamilelik belirtileri.umarım öyleyizdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?