Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

merhaba benim bugun adet olmam gerekiyordu.deli gibi beş gündür göğüslerim ağrıyor(ki adetten önce hep ağrırlar).üç gündür ise şiddetli baş ağrım var.uyandığımda bile tekrar başlıyor.hiç kasıklarım ağrımadı.bu belrtilerden önce umudum ağustos ayına kaldı demiştim ama yazını okuyunca bir umuda kapıldım.sence test yaptırmalımıyım?ama çok korkuyorum kötü haber almaktan..

Kızlar benide yazın bat 1 agustos ilk defa bu ay denedik😵ne zaman buraya girsem hamile kalanların kasıkları cok agrırmıs yok gögüsleri şişermiş benim belirtiler saniyesinde başlıyor sonra birden geçiyor😂😂😂bende göğüslerimi mıncıklayıp cok sükür acıyor diyenlerdenim😀allah hepimize hayırlısını nasip etsin

evet canımm ilk bebiş olacak benimde hayırlısıyla inşallahhhhhhhh olursa

hoş geldin canım

bu yazılanlar ne acaba

merhaba ağustosçu arkadaşlar.ben de temmuzda sessiz sakin 36 gun bekleyenlerdenim.ilk kez gecikti adetim ve tam 10 gun.kan testleri idrar testleri negatif bi sorun yok,stres kelimelerini bolca duyduktan sonra nihayet yeni dongu basladi.simdi umutlar agustosa hadi bakalim ugurlu gelir insallllaaah nisan 2014 annesi oluruz :))))

Tombikk canım çok merak ediyorum yaa çıktı mı acaba sonucun bence öğleden sonra diyorlar ama gelmiştir aile hekimine :) inşallah vardır canım bu sabah bende mıncıkladım ama yok pek bişey yaa :)

canım msjına yeni cvp yazabildim çok üzüldüm senin adına Rabbim inşallah kimseye yaşatmasın böyle bi durumu
hayırlısıyla bu ay alırsın inşallah iyi haberi

canım ben de çok üzüldüm yasadıklarına.insallah beklediğin haberi en kısa zamnda alırsın.üzme canım kendini.

çok saolun canlarım allah razı olsn, rabbim kimseye göstermesin öyle acıyı, çok kaptırınca beklemediğin anda şok etkisi oluyor psikolojin resmen alt üst oluyor çok üzülmüştüm ama elden bişy gelmiyor rabbim en iyisini bilir deyip biraz daha düşünmemeye çalışıyorum artık, umudum yeni bebek için , inş istediğim anda hemen olur ve birdaha ölmez , sonuna kadar gelir yavrum kucağıma alabilirim inş. allahım kimsenin kucağını boş koymasın inş. yuvamızın neşelerini göndersin hepimize şu mübarek günlerin hürmetine .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…