Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

istanbul bagcılarda yaşayan varmı? ben perşembe günü araştırma hastanesinde randeu aldım acaba ordaki doktorlar ilgilenir mi, nasıl ilgi alakaları?

Ben yinw de emin olmak adina bi idrar testi daha deniyim derim ... atesim sabahta yuksekti 36.9 36.0 olmasi gerekti.... yoksa bende umutsuzdum fakat bu atesin dusmemesi ickinlendiriyor insani

Ben yinw de emin olmak adina bi idrar testi daha deniyim derim ... atesim sabahta yuksekti 36.9 36.0 olmasi gerekti.... yoksa bende umutsuzdum fakat bu atesin dusmemesi ickinlendiriyor insani

valla idrar testi muhtemelen yine çift çizgi çıkar. ama bak tabi ne olacakki. belki çok koyu çıkar bu sefer

Son testtim asiri koyu degildi cunku.... simdi yapacagimdan koyu cikarsa o zaman dogruuu hastaneeye kan vermeye.... yok cikmaz ise saglik olsun gwlecek aya ins.

bide cnm senin daha adetine vr diye biliyorum yanılıyor muyum? listede 22 ağustos yazıyor. bu kadar erken çıkmaz ki zaten

canım benim bat 20-22 agustos arası gecen ay ilk defa adetim gecikti yoksa hep 28 gündemi olurdum gecen ay 30 gün oldu bende kesin olsun diye 22 dedim.

canım benim bat 20-22 agustos arası gecen ay ilk defa adetim gecikti yoksa hep 28 gündemi olurdum gecen ay 30 gün oldu bende kesin olsun diye 22 dedim.

Ama yine baya var.. ümidini kaybetme. benimde 20 ağustos testler negatif ama kırmızıları görmeden belli olmayacak..

Belkide sonuctan korkuyorumdur :-( kayinpeder bizde o gitsin banyomun tavanini yapiyor ... gider gitmez yapacagim ins.

Fakat fazla kanamam var normal ader goruyorum gibi... hala umut olabilir mi yani ? Atesimde hala yuksek anlam veremiyorum gerci ama :-(
36.0 olmam geeekirken 37.0 larda....

cnm. vucudun da betahcg hala oldugu icin atesin dusmez. yuksek cikar.
ben kurtaj oldum. kurtajdan sonra beta degerim 300 du ve hala da atesim yuksekti. 1 ay sonra adet olunca atesim dusutu. vucutta betahcg hemen sifirlanmaz. ama sanmiyrm senin gebeliginin devam ettigine. affet bunubdedigim icin. diger topike de yazmistim sana.

Hayirlisi biri oyle diyo biri boyle ikilemde kaldim ben testi yapip garantileyim.. olmadi kan testi kesin sonuc ;-)

canım çok geçmiş olsun üzülme hayırlısı buymus demekki zamani değilmis

listede artık hamiş olarak yazarsanız sevınırım :)
cok sevindim canım allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin

Yaptim kizlar ilk yaptigim test gibi asiri silik cikti cok dikkatli bakinca belli oluyo.. % 99 kimyasal diyordum... % 1 de olsa umut iste.. % 100 kimyasal.... kan tahlili yaptirmama gerek bile yok.... opuyorum sizleri destekleriniz icin minnettarim... umutlari bitirip moral bozmaksizin yola devam diyelim

Bende duphastonla hamile kaldim.daha dogrusu ilac biteli 9.gunum.idrarda silik cikti.kanda baktirdim hcg 200.pazartesi bi daha yaptiricam.bakalim gebeligim kesin mi?

Bende duphastonla hamile kaldim.daha dogrusu ilac biteli 9.gunum.idrarda silik cikti.kanda baktirdim hcg 200.pazartesi bi daha yaptiricam.bakalim gebeligim kesin mi?
Ins canim . Sevindirici haberlerini aliriz.... simdiden tebrik ediyorum seni ♡ Allah (c.c.) anali babali buyutmeyi nasip etsin

Topiğe hiç giremedim kızlar nasılsınız hamişleri ekledim listeye, varmı artıran başka hamiş varmı ? Ben yeni umutlarla eylül ayını bekliyorum bu ay çok üzüldüm inşallah önümüzdeki ay böyle olurum :)) İnşallah hepimizin göbişi bebişlerle dolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…