Tesekkur ederm cnm yarn sorarım eczaneye :))) ıns vardrTest kutularim cekmecemde kalmis attim sanmistim ..... certain ve freely marka canim....
Allah yar ve yardimcin olsun canim cok uzuldum insallah guzel haberler aliriz sendenKızlar akşam üzeri kanamam oldu ve eşimle birlikte doğru kadın doğuma gittik....degerimin 15.51 olduğunu gösterdim... kanamam başladı deyince büyük ihtimal ile kimyasal gebelik geçiriyorsun dedi...haftaya tekrar kan tahlili yaptırıp sonucu öğrenicem inş. artadabilir dedi deger fakat benim umudum yok pek.... önceden de dediğim gibi ben kalp atışlarını duymadığım sürece gebe olduğuma inanmayacağım :2: ateşimde yükse normalde ates ölçümlerinde akşam sabah ölçerdim 37.2 ye cıkmış... biraz kafa karıştırıcı bi durum.... pazartesiye nasıl sabredeceğim Allah bilir .... :18:
hosgeldin canim insallah bu ay olursun hamile diger aylara ihtiyac kalmazMeraba bende yeni katildim:) agustos 25 regl tarihim. Hic bi belirti yok ama:) umitliyim:) durmak yok yola devam:) agustos olmadi eylul:) oda olmadi ekim. Allahm tez zamanda bebislere kavusmyi nasb etsin
Ins sercem ... fakat benim hamile olduguma inancim kalmadi....:-( neyse buda iyiye isaretmis... en azindan hamile kalabiliyorum sikintimiz yok gibi... hayirlisi Rabbim den ...Allah yar ve yardimcin olsun canim cok uzuldum insallah guzel haberler aliriz senden
evet dogru soyluyorsun buda isaret bence... ben hic evlendiyimden buyana birkez olsun silik cizgi ve ya gun gecmesi gormedim problemim olmamasina bakmayarak kismet belki Tanrim simdi verir berk elden verir(bizde boyle derler)Rabbim kimsenin kucagini bos koymasin ben cok ozlem duyuyorum bebeyim yok diye insallah olucaktir herkesinkiIns sercem ... fakat benim hamile olduguma inancim kalmadi....:-( neyse buda iyiye isaretmis... en azindan hamile kalabiliyorum sikintimiz yok gibi... hayirlisi Rabbim den ...
Kızlar akşam üzeri kanamam oldu ve eşimle birlikte doğru kadın doğuma gittik....degerimin 15.51 olduğunu gösterdim... kanamam başladı deyince büyük ihtimal ile kimyasal gebelik geçiriyorsun dedi...haftaya tekrar kan tahlili yaptırıp sonucu öğrenicem inş. artadabilir dedi deger fakat benim umudum yok pek.... önceden de dediğim gibi ben kalp atışlarını duymadığım sürece gebe olduğuma inanmayacağım :2: ateşimde yükse normalde ates ölçümlerinde akşam sabah ölçerdim 37.2 ye cıkmış... biraz kafa karıştırıcı bi durum.... pazartesiye nasıl sabredeceğim Allah bilir .... :18:
kuzum sevgim canim bende nasil olayim esim bozdu morelimi ben hadi eylulde tup bebek yaptiralim diyorum yok diyor baska birsey demiyor 1yil 3 aydir ben bebek istiyorum Rabbim belki bu yonden denersem verir diyorum iste nebiliyim esim razi gelmiyoSercem canim sen napiyosun bu arada keyifler nasil
kuzum sevgim canim bende nasil olayim esim bozdu morelimi ben hadi eylulde tup bebek yaptiralim diyorum yok diyor baska birsey demiyor 1yil 3 aydir ben bebek istiyorum Rabbim belki bu yonden denersem verir diyorum iste nebiliyim esim razi gelmiyo
ben eyer para icin yok diyorsan ben tum altinlarimdan gecmeye raziyim diyorum yine yok diyo paramizda var Rabbime bin sukur sikintimiz yok ama esimi razi getiremiyorum iste
gitdim canim problem yok dediler ama olmuyor her deasinda husran yasiyorum boylede yipraniyorum bazen Rabbimden zorlami alicam diyorum kendime yalnis dusunduymu anliyorum bazende belki Rabbim boyle kader yazmistir diyorum iste karisdi beynim yine eylulde yine gidicez doktora bakalim hayirlisi belki ozamana kadar gelir bebegim annesinin kucagina babasinin kollarinaCanım sen doktora falan gitmismiydin eger bi probleminiz yoksa biraz daha bekleyebilirsin belki cunku tüp bebekde psikolojk olarak yipratir seni birsz dahami deneeniz diyorum. Gerçi be daha yolun basinda oldugum icin söylemek kolay gelio ama bilmiyorumki
gitdim canim problem yok dediler ama olmuyor her deasinda husran yasiyorum boylede yipraniyorum bazen Rabbimden zorlami alicam diyorum kendime yalnis dusunduymu anliyorum bazende belki Rabbim boyle kader yazmistir diyorum iste karisdi beynim yine eylulde yine gidicez doktora bakalim hayirlisi belki ozamana kadar gelir bebegim annesinin kucagina babasinin kollarina
iliskide bende lekeler adet yaklasinca olur ama ne yalan soyliyim ben hic adet duzensizligi yasamadim hep erken geldi vaktinde yani egerki adet gecikiyorsa herseyden supelenirim ilk bebekden Allah yardimcin olsun bilen vardir elbet bu sorunun cevabini insallah tez zamanda kavusursun bebegineBizde istiyoruz ... ama adet düzensizligim oludugu için zor olucak galiba ... ve sizden bi konu hakkında birşeyler sorucaktım ... son ilişkimzden snra kahverengi akıntılar gelmeye başladı bi kaç defa test yaptım negatif bir defada kan testi negatifdi ... ve geçende bir kan pıhtısı geldi sizce neden olabbilir bilgisi olan varmı bu konu hakkında sizce adet düzenszlıgım yüzünden geç döllenme m oluo o yuzden mi testler negatf çıkıyo...yardımcı olabilirmisinz
aslinda 1 yil kimseye uzun bir sure gibi gelmiyo herkes canim olucak nolucak diyor ama o biryili geciren benim nasil uzulduyum agladigim hasret kaldigim gunler yasadim ve halende yasiyorum insallah tez gelir bebegimCok zordur canim eminin inan kendimden cok istiyorum senin gibi uzun sure bekleyenlerin bebislerine kavusmalarini.. insallah hicbsye gerek kalmadan eylulde guleriz hrp beraber ama icini ferah tut moralini bozma canim benim
iliskide bende lekeler adet yaklasinca olur ama ne yalan soyliyim ben hic adet duzensizligi yasamadim hep erken geldi vaktinde yani egerki adet gecikiyorsa herseyden supelenirim ilk bebekden Allah yardimcin olsun bilen vardir elbet bu sorunun cevabini insallah tez zamanda kavusursun bebegine
aslinda 1 yil kimseye uzun bir sure gibi gelmiyo herkes canim olucak nolucak diyor ama o biryili geciren benim nasil uzulduyum agladigim hasret kaldigim gunler yasadim ve halende yasiyorum insallah tez gelir bebegim
neyse gece gece bulanima girmiyim en iyisi guler yuzlu anne adayi olalim dimmmmmmmmmmmi
Bizde istiyoruz ... ama adet düzensizligim oludugu için zor olucak galiba ... ve sizden bi konu hakkında birşeyler sorucaktım ... son ilişkimzden snra kahverengi akıntılar gelmeye başladı bi kaç defa test yaptım negatif bir defada kan testi negatifdi ... ve geçende bir kan pıhtısı geldi sizce neden olabbilir bilgisi olan varmı bu konu hakkında sizce adet düzenszlıgım yüzünden geç döllenme m oluo o yuzden mi testler negatf çıkıyo...yardımcı olabilirmisinz
cuteheart .!.:hopefulll .!.:saol gülüm ama dayanamıyor insan inşaallah hepimize hamilelik nasip olur..
tup bebek tedavisinde hep transferden 10 gun sonra kanda betahcg bakarlar
bir de yumyumdan max. 10 gun sonra dollenen yumurta rahme yerlesir ve betahcg salgilamaya baslar ve dolayisiyla da kan teatinde tespit edilebilir. aklinda olsun cnm.
saol canım Allah razı olsun bilmiyordum bana adetin ne zaman gecikince o zaman gel dediler..Allahım isteyen herkesinn göbüşlerini kucaklarını doldursun inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?