- 13 Ağustos 2013
- 4.638
- 3.857
- 448
Canim benim moral bozmak yok dur bi hele tmm düşebilir belki ama artadabilir o yuzden moralini yüksek tutki bebişin birakmasin seni
Sercem canim cok uzuldum senin adina... fakat umudunu yitirme ....Rabbim hayirlisiyla tez zamanda kucagina melegini almayi nasip eder ins...fazla kafana da takma canim nbu sitede cok okudum ummadiklari ay genelde hamilelik haberleri alan oldukca fazla....En kisa zamanda seninde hamilelik haberlerini kutlamak umidi ile ...gitdim canim problem yok dediler ama olmuyor her deasinda husran yasiyorum boylede yipraniyorum bazen Rabbimden zorlami alicam diyorum kendime yalnis dusunduymu anliyorum bazende belki Rabbim boyle kader yazmistir diyorum iste karisdi beynim yine eylulde yine gidicez doktora bakalim hayirlisi belki ozamana kadar gelir bebegim annesinin kucagina babasinin kollarina
Yok be sewwgi pihtili kanamam basladi yogun bir sekilde .... boyle olup degeri artan imkansizdir diye dusunuyorum.... erkenmis demek ki.... yasim 22... nasip diyelim.... karswslerim annem hamileyim diye biliyo.. kaynanam haber verdi... bunsan sonra ins. Hamile kalirsam kaynanaya bile haber vermek yoktelden girdigim icin bebegin tahmini dogum tarihinide silemiyorum simdilik.... 23 nisan a denk geliyordu guzel bi bbayram hhediyesi olabilirdi fakat olmadi....en azindan karnimda hissetmiyordum bebegimi oyle olup dusuk olasaydi daha yikici olurdu bnm icin....simdi de aci veriyor ya neyse :-( kismet eylul ayina.. ♥♥♥
canım benim çok üzüldüm Rabbim bundan sonra güzel haberler almanın nasip etsin
Yok be sewwgi pihtili kanamam basladi yogun bir sekilde .... boyle olup degeri artan imkansizdir diye dusunuyorum.... erkenmis demek ki.... yasim 22... nasip diyelim.... karswslerim annem hamileyim diye biliyo.. kaynanam haber verdi... bunsan sonra ins. Hamile kalirsam kaynanaya bile haber vermek yoktelden girdigim icin bebegin tahmini dogum tarihinide silemiyorum simdilik.... 23 nisan a denk geliyordu guzel bi bbayram hhediyesi olabilirdi fakat olmadi....en azindan karnimda hissetmiyordum bebegimi oyle olup dusuk olasaydi daha yikici olurdu bnm icin....simdi de aci veriyor ya neyse :-( kismet eylul ayina.. ♥♥♥
günaydın canlar güne mutsuz başladık Allah bundan yüzümüzü güldürsün. sabah kalktım test yaptım nerdeyse bi saat bekledim silik bile çıkmadı bu ayda olmadı ne diyelim kismet. ama moralim çok bozuk bugün kaynana ile gorumceye gideceğiz akrabalarida olacak çocuk soracaklar imalı imalı imalı konuşacaklar istiyorum desem olmuyor kısır istemiyorum diyorum genelde sonra olmayacak göreceksin sen yanacaksin diyo kaynana böyle sanki söylerken laflariyla beni öldürecek ters ters konuşuyor bakalım bugün nasıl geçecek bi akıl verin çocuk sorarlarsa ne diyeyim :'(
günaydın canlar güne mutsuz başladık Allah bundan yüzümüzü güldürsün. sabah kalktım test yaptım nerdeyse bi saat bekledim silik bile çıkmadı bu ayda olmadı ne diyelim kismet. ama moralim çok bozuk bugün kaynana ile gorumceye gideceğiz akrabalarida olacak çocuk soracaklar imalı imalı imalı konuşacaklar istiyorum desem olmuyor kısır istemiyorum diyorum genelde sonra olmayacak göreceksin sen yanacaksin diyo kaynana böyle sanki söylerken laflariyla beni öldürecek ters ters konuşuyor bakalım bugün nasıl geçecek bi akıl verin çocuk sorarlarsa ne diyeyim :'(
Fakat fazla kanamam var normal ader goruyorum gibi... hala umut olabilir mi yani ? Atesimde hala yuksek anlam veremiyorum gerci ama :-(üzüldüm canım ama herşey bence henüz bitmiş değil. bugün de kan testi yaptırsan bi baksan belki değerin artmıştır.
Ins canim insSağlık olsun azerikizi91 sen iyi ol da yeniden gelir bebişler göbişine...Sağlıklı sıhhatli inş...
Ins canim insesim kendini baya kaptirmisti... dakka basi meaajlar ariyordu dun kanama baslayinca cok uzulduk... hala arada bi soruyo devam ediyo mu durdu mu diye hala umudu var esimin
canım ben kaçırmış olabilirim baştan yazarmısın en son değerin 16 civarı çıkmıştı. testin de de silik çizgi vardı. ve kanaman başladı ..sonra neler oldu??
anlatayım canım.
Bat tarihim 14 agustos idi. Normalde hic gecikmem olmazdi. Gerci ben adet gününden önce idrar testi yaptım. ikinci çizgi oldukça silikti daha sonra adet gününde de idrar testi yaptım ozaman ikinci çizgi daha belirginleşmişti bir gün sonra ise kan tahlili yaptırdım değer 15 nokta 51 idi. öğrendim günün akşamında ise kanamam başladıkadın doğuma gittik eşimle birlikte ve kimyasal gebelik olabileceğini söyledi.değer de artış olabileceğini de söyledi haftaya tekrar kan tahlili yaptırin dedi...
anlatayım canım.
Bat tarih14 agustos idi. Normalde hic gecikmem olmazdi. Gerci ben adet gününden önce idrar testi yaptım. ikinci çizgi oldukça silikti daha sonra adet gününde de idrar testi yaptım ozaman ikinci çizgi daha belirginleşmişti bir gün sonra ise kan tahlili yaptırdım değer 15 nokta 51 idi. öğrendim günün akşamında ise kanamam başladıkadın doğuma gittik eşimle birlikte ve kimyasal gebelik olabileceğini söyledi.değer de artış olabileceğini de söyledi haftaya tekrar kan tahlili yaptırin dedi...
Canim normalde umudumyitirmistim yalan yok... ama kusku dustu simdi icimeben bir an evvel gidip test yaptirsam iyi olacak icim rahatlar en azindan cok sagol
anlatayım canım.
Bat tarihim 14 agustos idi. Normalde hic gecikmem olmazdi. Gerci ben adet gününden önce idrar testi yaptım. ikinci çizgi oldukça silikti daha sonra adet gününde de idrar testi yaptım ozaman ikinci çizgi daha belirginleşmişti bir gün sonra ise kan tahlili yaptırdım değer 15 nokta 51 idi. öğrendim günün akşamında ise kanamam başladıkadın doğuma gittik eşimle birlikte ve kimyasal gebelik olabileceğini söyledi.değer de artış olabileceğini de söyledi haftaya tekrar kan tahlili yaptırin dedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?