Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

Canim benim moral bozmak yok dur bi hele tmm düşebilir belki ama artadabilir o yuzden moralini yüksek tutki bebişin birakmasin seni

Yok be sewwgi pihtili kanamam basladi yogun bir sekilde .... boyle olup degeri artan imkansizdir diye dusunuyorum.... erkenmis demek ki.... yasim 22... nasip diyelim.... karswslerim annem hamileyim diye biliyo.. kaynanam haber verdi... bunsan sonra ins. Hamile kalirsam kaynanaya bile haber vermek yok telden girdigim icin bebegin tahmini dogum tarihinide silemiyorum simdilik.... 23 nisan a denk geliyordu guzel bi bbayram hhediyesi olabilirdi fakat olmadi....en azindan karnimda hissetmiyordum bebegimi oyle olup dusuk olasaydi daha yikici olurdu bnm icin....simdi de aci veriyor ya neyse :-( kismet eylul ayina.. ♥♥♥

Sercem canim cok uzuldum senin adina... fakat umudunu yitirme ....Rabbim hayirlisiyla tez zamanda kucagina melegini almayi nasip eder ins...fazla kafana da takma canim nbu sitede cok okudum ummadiklari ay genelde hamilelik haberleri alan oldukca fazla....En kisa zamanda seninde hamilelik haberlerini kutlamak umidi ile ...

canım benim çok üzüldüm Rabbim bundan sonra güzel haberler almanın nasip etsin

günaydın canlar güne mutsuz başladık Allah bundan yüzümüzü güldürsün. sabah kalktım test yaptım nerdeyse bi saat bekledim silik bile çıkmadı bu ayda olmadı ne diyelim kismet. ama moralim çok bozuk bugün kaynana ile gorumceye gideceğiz akrabalarida olacak çocuk soracaklar imalı imalı imalı konuşacaklar istiyorum desem olmuyor kısır istemiyorum diyorum genelde sonra olmayacak göreceksin sen yanacaksin diyo kaynana böyle sanki söylerken laflariyla beni öldürecek ters ters konuşuyor bakalım bugün nasıl geçecek bi akıl verin çocuk sorarlarsa ne diyeyim :'(

Son düzenleme:

canim bende bu ay olsun çok istemistim çünkü biz 29 ekimde nişanladı 19 mayista evledik 23 nisan da da bebegimiz olsa ne güzel olurdu ama kismetten otesi yok

Son düzenleme:

Sağlık olsun azerikizi91 sen iyi ol da yeniden gelir bebişler göbişine...Sağlıklı sıhhatli inş...

merhaba canım sorduklarında bekliyoruz inşallah de..bugünü de atlatmış olursun..adet tarihini de hesaplıyor değillerdir heralde..
bende psikopat gibi kalktım gözüm yarı kapalı test yaptım :) ama yine tek çizgi ama adetime 3 gün var ümitlerim henüz tükenmedi :)

üzüldüm canım ama herşey bence henüz bitmiş değil. bugün de kan testi yaptırsan bi baksan belki değerin artmıştır.

Oyle tabi ki kismet bu isler.... nasip olacagi zaman ne kadar sorun olursa olsun meleklerimi o engelleri asip oyle gelecektir.. ben eminim.... ben daha yenilerde cocuk istiyorum... bekleyip gorecegiz bakalim... ♡

bide cnm senin daha adetine vr diye biliyorum yanılıyor muyum? listede 22 ağustos yazıyor. bu kadar erken çıkmaz ki zaten

üzüldüm canım ama herşey bence henüz bitmiş değil. bugün de kan testi yaptırsan bi baksan belki değerin artmıştır.
Fakat fazla kanamam var normal ader goruyorum gibi... hala umut olabilir mi yani ? Atesimde hala yuksek anlam veremiyorum gerci ama :-(
36.0 olmam geeekirken 37.0 larda....

Ins canim ins esim kendini baya kaptirmisti... dakka basi meaajlar ariyordu dun kanama baslayinca cok uzulduk... hala arada bi soruyo devam ediyo mu durdu mu diye hala umudu var esimin

canım ben kaçırmış olabilirim baştan yazarmısın en son değerin 16 civarı çıkmıştı. testin de de silik çizgi vardı. ve kanaman başladı ..sonra neler oldu??

canım ben kaçırmış olabilirim baştan yazarmısın en son değerin 16 civarı çıkmıştı. testin de de silik çizgi vardı. ve kanaman başladı ..sonra neler oldu??

anlatayım canım.
Bat tarihim 14 agustos idi. Normalde hic gecikmem olmazdi. Gerci ben adet gününden önce idrar testi yaptım. ikinci çizgi oldukça silikti daha sonra adet gününde de idrar testi yaptım ozaman ikinci çizgi daha belirginleşmişti bir gün sonra ise kan tahlili yaptırdım değer 15 nokta 51 idi. öğrendim günün akşamında ise kanamam başladıkadın doğuma gittik eşimle birlikte ve kimyasal gebelik olabileceğini söyledi.değer de artış olabileceğini de söyledi haftaya tekrar kan tahlili yaptırin dedi...

haftaya değil ben yerinde olsam hemen bugün öğlene kadar yaptırırdım. ..eğer 30-40 civarı ise gebelik devam ediyordur. hatta test sonuçlarını da dr 'a gösterirsin. aylarca adet görüp hamile olduğunu anlamayan tanıdıklarım bile var. hemde adetleri normal zamanki gibi kanamalı olmuş. bende ilaç mümessilliği yaptım ve kadın doğum ilaçları tanıtıyordum pek çok kez rastladım bu durumlara. ama tabi cidden düşmüş de olabilir tek yolu tekrar kan tahlili. değerinin artıp artmadığı önemli..

Canim normalde umudumyitirmistim yalan yok... ama kusku dustu simdi icime ben bir an evvel gidip test yaptirsam iyi olacak icim rahatlar en azindan cok sagol

Canim normalde umudumyitirmistim yalan yok... ama kusku dustu simdi icime ben bir an evvel gidip test yaptirsam iyi olacak icim rahatlar en azindan cok sagol

aynen öyle eğer değer düşmüşse nasip değilmiş sağlıksızdı demekki vücut attı en azından hamile kalabiliyorum dersin. ve hafta sonu kendini toparlarsın.
ama eğer değerlerin arttı ise de ooohhhh haftasonu bayram yaparsın..

allahtan hayırlısını dile.
bildiğim bişey varki o da değişik sebeplerden oluşan sağlıksız döllenmelerde vücut bunu algılayıp seni korumak adına atmaya başlıyor.

Haklisin canim bir sorum daha olacakti acaba evdeki idrar testini yapsam ikinci cizginjn son yaptigimdan dahada belurginlesmesi gerek degil mi ondan emin olduktan sonra mi kan tahlili yaptirsam ne dersin ? Hastaneye gitmem gerekecek yoksa.. evde cikarsa gidip yaptirsam nasil olur kan testini ?

canım sen büyük ihtimalle kimyasal gebelik yaşamışsın benim başımada geldi,kan tahlili yaptırdım değerim 558 di ama diğer gün kanamam başladı,ilk defa sancılı bir adet geçirdim sessiz düşük diyorlarmış,doktora gittim kimyasal gebelik olmuş dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…