Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

tabiki uzulursun kuzum. ama yilmak yok.
devam edecegiz gelene kadar bebisler.

cnm. beni de eylule atabilirsin. coktan adet oldum da bitti bile. erken yumurtladigim icin erken adet oldum.

devam edecegiz gelene kadar bebisler.

cnm. beni de eylule atabilirsin. coktan adet oldum da bitti bile. erken yumurtladigim icin erken adet oldum.

inşallah bu kez bebeğimize kavuşuruz canım, eylül ayı için sewwgi topik açmış oraya yazarız artık bizide ekler listeye
Ben gerçi batımı bilmiyorum kimyasal gebelik yaşadığım için adet uzun sürdü biraz hayırlısı artık

devam edecegiz gelene kadar bebisler..
aynen canım ya daha dün muhtemel doğacağı tarihi yansıtmıştım... az öncelerde ise pc ye girip sildim....
insan üzülüyor aslında ben arrtık 3 hafta sonra girip gelişmeleri öyle takip edeceğim.... buradaki imzada hamile bayanların bebek resimlerini gördüçe üzülüyorum.... bende koymuştum fakat kaldırmak zorunda kaldım.... Rabbim olanlarınkini sağ salim kucaklarına alabilelerini nasip etsin inş. darısıda en kısa zamanda bizlerin karnına inş. sağlıcakla kalın 3 hafta sonra görüşmek üzere....

aynı kaderi yaşıyoruz canım..... eylül ayında Rabbim güldürür bizleri inş.
durmak yok yola devammmmm... seninde eylül ayında mutlu haberlerini alırız inş.

aminnnn.
baktim ama bir turlu bulamadim eylul topigini.
bilen linki bize bir kopyalasa hayrina

hayırlı olsun cnm. anlatsana ne zaman öğrendin nasıl oldu eşine nasıl söyledin fln.

öncelikle tebrık eden arkadaşlara teşekkur ederim. adet gunumde 3 gun sonra ıdrar yaptım sılık cızgı cıktı ertesı gun kan tahlılıne gıttım sonuc pozitif henuz eşime soyleyemedım şehır dısında 2 gun daha beklıcem ama cook sabırsızlanıyorum :)

yok umudum yitirmedim gibi ama tez olsun istiyorum iste deli gibi sanki ben istiyince hemen olucakmis gibi neyese Rabbim vericek tez zamanda insallah buna inaniyorum
yusereren bedesten test yapmis adetden 1 gun once neqatif cikmis sonra 3 gun gecikmis adeti yine yapmis veeeeeeeeeee pozitiffff gormus sende oyle ola bilir
canim uzulme insallah bu sefer sagsalim gelecek insallah bebegin
listede artık hamiş olarak yazarsanız sevınırım :)
canim tebrik ederim masallah sagsalim kucagina almayi nasib etsin insallah neler yaptin ovi testi filan yapmismiydin :26:

teşekkür edereım lıngen :) çok güzel bı duygu
bedesten canim sende bir yildir istiyormussun forumdaki cevaplarini okudum caltama iynesimi oldun yoksa dogal yollami bende 1 yildir istiyorum o yuzden bukadar soru sordum cevab verirsen cok sevinirim simdiden tesekkurler

bedesten canim sende bir yildir istiyormussun forumdaki cevaplarini okudum caltama iynesimi oldun yoksa dogal yollami bende 1 yildir istiyorum o yuzden bukadar soru sordum cevab verirsen cok sevinirim simdiden tesekkurler

benımde 1 yıldır bısde bebk sahıbı olmak istıyorduk .ne bende ne de eşimde hiç bir sorun yoktu. en son doktor çağırdı çatlatma iğnesı yapıcaktı temmuz ayında iş yoğunluğu derken gıdemedım. yaptıramadım doktorda ole deyınce bende ümidi kestım kafa rahatlığı cok önemlı kolay değil bunu yapmak ama :) umarım sende bı ana önce hamış kalırsın. sızde bı problem var mı peki doktora gıttınız mı

sercem1 ovi testi yapmadım. kafa rahatlığı önemli bırde dua etmek
sagol arkadasim valla icimi rahatlatdin bende doktora gitdim esim de hic bir sorun yok dediler bir daha gitmeyi dusunuyorum hatda yumurta takibi yaptirsammi diyorum acaba:26: evet canim kafa rahatligi onemli ama olmuyor herdefasinda bu ay bos vericem diyorum bosa cikiyor kismet insallah tez zamanda gelir bebegim cevabin icin coooooooooooooooooooooook sagol canim

hayırlı olsun canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza :) dua et bizlerede

kızlar bendede heycan dorukta adetımın 20 21 ci gunumdeyım yanı kaldı 7-8 gun meraktan catlıyorum keske ıdrar testı bellı etse sımdıden bazen gelıyolar bana yınede yapayım testı dıyorum ama yok yapmıcam gecen ay kan testı vermıstım negatıf cıkmıstı cok moralım bozulmusdu sımdı acaba yıne adetıme 4-5 gun kala yapsam bellı olrmu olmaz dıye dusunuorum ya nıcın bız boyle sabırsızıs. dun okadar basım döndüki dusuyodum az kaldı ara ara devam edıyo bas donmesı, bide dunden berı cok mıdem bulanıyo ama hepde bıseyler yemek ıstıyorum bıseyler arıyorum yemek ıcın ama yedıgımıde begenmıyorum ne bılım kuruntu yapmak ıstemıyorum hayal kırıklıgı cok kotu bısey yapsammı acaba testı?

aynı kaderi yaşıyoruz canım..... eylül ayında Rabbim güldürür bizleri inş.
durmak yok yola devammmmm... seninde eylül ayında mutlu haberlerini alırız inş.

evet canım senin adınada üzüldüm ama kısmet değilmiş, sağlıklı değilmiş ne yapalım çok erken kaybetmek belki de daha iyidir herşey Allahtan inşallah eylül ayı uğurlu gelir hepimize ve bir sürprizle karşılaşırız

bat daşlarım (22-23 ağustos) nerdesiniz napıyosunuz.. yoğun bi ay ve cok üzücü bi hafta geçirdim bahsetmiştim pıhtılaşma sorunum var..ümitle bekliyorum ben..duayla.. çok ağladım inşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.. bende baş dönmesi yok.. memişleri yokluyorum hiç yoğunluk kabarma falanda yok sizlerde varmı belirti falan..sadece bazen bişi yiyince midem bulanıyor ama psikolojikmi bilemedim..testi ne zaman yapsakki.. ovi yapsak çıkarmıki..

kızlar size tavsiyem sakın erkenden test yapmayın, ben yaptımda ne oldu kimyasal gebelikmiş dört gün sonra düştü. test yapmasam haberim olmayacaktı ve geç adet oldum sanacaktım, boş yere ümitlenip üzüldüm sonra. ben bu ay bir hafta geçsin öyle yapacam test nasıl olsa varsa vardır yoksada yoktur hergün bunu düşünmemek lazım

arkadaslar. bosuna belirti aramayin lutfen. sonuc negatif olunca daha cok uzuluyoruz. hem gebelikle adet belirtileri de aynidir. cok nadir belirtiler fatklilik gosteriyor. onun icin rahat olun. ovulasyon testinde de cevap almak icin yine adete 2-3 gun kalmasi gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…