cnm. cok cok cok erken yapmissin testi. daha 10 gun kala regline testin bos cikmasi cok dogal. baya acele etmissin.
iyi bari sevindim:) umarım olmuştur bu ay. kendimi psikolojik olarak çok hazırladım. bir sürü araştırma yaptım.hamilelik ve doğum ile ilgili hemen hemen herşeyi biliyorum:)) sanırım bu konuda aceleci davrandım.
evet cnm. baya heyecanlisin. ama iyiye ne kadar hazirsan kotuye de hazirlaki kendini sonun da yikilmayasin.
bu arada yumurrtlama tarihin ne zamandi? nasil belirledin?
haklısın. olumsuza da hazırlamalıyım kendimi. henüz ilk ay zaten. internetten araştırdım. ilk ay hamile kalma olasılığı %20 imiş. hayırlısı artık bakalım rabbim ne zaman nasib edecek. Ben telefonuma uygulama indirdim adet takibi. O gösteriyordu. 13 ağustos.
tahmin etmistim. insallah sadece ona uyup da gebe kalmaya calismadin. magdem 30 gunde adet oluyrsun adetten itibaren 10-20. gunler arasini mutlaka degerlendirmen gerekiyrdu. cunku her ay ayni tarihte yumurtlama olmaz cnm. bir ay 14 u diger ay 17 si olabilir. umarim gebesindir diyelim.
bu arada ben de ilk deneme ayinda gebe kaldim. 8 haftalikken kaybettim. 3 ay sonra tekrar denedim ve yine ilk ay gebe kaldim 8 haftalikken yine kaybettim. yani demek istedigim ilk ayda olma olasiligi da yuksek. ama ben her ikisinde de dedigim gibi onemli aralikta gun asiri calistim. ortalama 27 gun adet oldugum 9-18 i arasinda calistim.
canım ya benım 13. agustosdu yumurtlamam aynı gıdıyoruz yanı bızde yenı bıraktık korunmayı hadı hayrlısı ıns hamıssızdırhaklısın. olumsuza da hazırlamalıyım kendimi. henüz ilk ay zaten. internetten araştırdım. ilk ay hamile kalma olasılığı %20 imiş. hayırlısı artık bakalım rabbim ne zaman nasib edecek. Ben telefonuma uygulama indirdim adet takibi. O gösteriyordu. 13 ağustos.
Yaaaa inanamıyorum halen bende hamişimmmmmm bendeeeee Şükürler olsun darısı isteyen herkese
amayaa canim nasilsin neler yaptin iyimisin merak etdimtebrikler tatlım, darısı başıma inşallah
guzelim sewwgiye özel mesaj at görmemiştircanım ya benım 13. agustosdu yumurtlamam aynı gıdıyoruz yanı bızde yenı bıraktık korunmayı hadı hayrlısı ıns hamıssızdır
kızlar bneı nıye lısteye eklemıyorsunuz okadar takıp edıyorum ama yaa =( bende bu gebe olmayı bekleyenlerdenım
Canim ekleyebilmem icin batini yazman lazim cunku daha once yazdiysanda görmedim
Canlar geçmişi çok takip edemedim... Haftasonu malum yoğun geçiyor... Yarın rahim filmi hsg çekilmeye gideceğim... Benim için dua edin kötü bişey çıkmaz inşallah... Çok korkuyorum... Canım yanacak mı diye korkmaktan geçtim bişey çıkacak diye korkuyorum( çok gerginim ((
merhaba canım bende ılk adetımden berı düzensızlık yasayan bırıyım bır oğlum var 1.5 yasında rabbime şükürler olsun. senın soruna gelınce bende ılk adetımden berı düzensızlık yasıyorum pko olduğum ıcın.bazı kadınların yumurtlama dönemlerınde bu sekılde kanamalar yasadıgını nette okumuştum sende bu döneme denk geldıysen buyüzden olmuş olabılır.ben hiç bu sekılde bısey yasamadım yerleşme kanaması normal kanamadan farklı olur sıyaha yakın ve kıvamıda normal kana benzer bır kan gıbı olmaz
ama umarım hamılesındr.ben ıkıncı ıcın çabalıyorum 6aydr.
rabbım ılk önce hıc olmayanlara versın tez zamanda kımseyı bu sekılde sınamasın ınsallah sızlerede sabır versın ınsallah
Canim ekleyebilmem icin batini yazman lazim cunku daha once yazdiysanda görmedim
canım benim ben de Laparoskopi olacam ben de korkuyorum ama bebisler icin herseye deger dualarim seninle allahin izniyle tertemiz cikacak sen pozitif düşün ve korkma güzel haberlerle gel inşallahCanlar geçmişi çok takip edemedim... Haftasonu malum yoğun geçiyor... Yarın rahim filmi hsg çekilmeye gideceğim... Benim için dua edin kötü bişey çıkmaz inşallah... Çok korkuyorum... Canım yanacak mı diye korkmaktan geçtim bişey çıkacak diye korkuyorum( çok gerginim ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?