Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

cnm. cok cok cok erken yapmissin testi. daha 10 gun kala regline testin bos cikmasi cok dogal. baya acele etmissin.

iyi bari sevindim:) umarım olmuştur bu ay. kendimi psikolojik olarak çok hazırladım. bir sürü araştırma yaptım.hamilelik ve doğum ile ilgili hemen hemen herşeyi biliyorum:)) sanırım bu konuda aceleci davrandım.

evet cnm. baya heyecanlisin. ama iyiye ne kadar hazirsan kotuye de hazirlaki kendini sonun da yikilmayasin.

bu arada yumurrtlama tarihin ne zamandi? nasil belirledin?

evet cnm. baya heyecanlisin. ama iyiye ne kadar hazirsan kotuye de hazirlaki kendini sonun da yikilmayasin.

bu arada yumurrtlama tarihin ne zamandi? nasil belirledin?

haklısın. olumsuza da hazırlamalıyım kendimi. henüz ilk ay zaten. internetten araştırdım. ilk ay hamile kalma olasılığı %20 imiş. hayırlısı artık bakalım rabbim ne zaman nasib edecek. Ben telefonuma uygulama indirdim adet takibi. O gösteriyordu. 13 ağustos.

tahmin etmistim. insallah sadece ona uyup da gebe kalmaya calismadin. magdem 30 gunde adet oluyrsun adetten itibaren 10-20. gunler arasini mutlaka degerlendirmen gerekiyrdu. cunku her ay ayni tarihte yumurtlama olmaz cnm. bir ay 14 u diger ay 17 si olabilir. umarim gebesindir diyelim.

bu arada ben de ilk deneme ayinda gebe kaldim. 8 haftalikken kaybettim. 3 ay sonra tekrar denedim ve yine ilk ay gebe kaldim 8 haftalikken yine kaybettim. yani demek istedigim ilk ayda olma olasiligi da yuksek. ama ben her ikisinde de dedigim gibi onemli aralikta gun asiri calistim. ortalama 27 gun adet oldugum 9-18 i arasinda calistim.

yaa üzüldüm canım senin adına. Umarım olur yine. dert etmemek lazım bu tür şeyleri sonra strese dönüyor. Rabbim tez zamanda sağlıklısını nasip etsin. Bu arada tabii 13 ü beklemedim sadece. hafif ağrım olmuştu 12 sinde. muhtemelen 12 idi. çünkü ben hissediyorum. bakalım artık. olmazsa da bekle bizi eylül:))

canım ya benım 13. agustosdu yumurtlamam aynı gıdıyoruz yanı bızde yenı bıraktık korunmayı hadı hayrlısı ıns hamıssızdır

Canlar geçmişi çok takip edemedim... Haftasonu malum yoğun geçiyor... Yarın rahim filmi hsg çekilmeye gideceğim... Benim için dua edin kötü bişey çıkmaz inşallah... Çok korkuyorum... Canım yanacak mı diye korkmaktan geçtim bişey çıkacak diye korkuyorum( çok gerginim ((

canım hayırlısı ile git gel inşallah rabbim yardımcın olsun o konularda bilgim yok ama umarım tertemiz çıkar sonuçların

Benim yaşadıgımda o siyaha yakın akıntılar ... ve açıkcası korkuyorum ... günde max 2 defa o lekelnme oluyor ... ve başıma ilk defa geldi o yüzden tedirgin oldumm

Canim ekleyebilmem icin batini yazman lazim cunku daha once yazdiysanda görmedim

Listenize en de dahil olabilir miyimm bat 24 ağustos
O güne kadar umudum olur belki :)
Adet belirtisi mu gebelik mi bliemedim amma bi sürü de mide bulantısı var ben de
Bi de ateş ölçmeye devam ediyorum her sabah daha düşmedi bakalım adet olcak mıyım

svnc83 _____________ HAMİŞŞŞŞŞŞ
hamil _______________ HAMİŞŞŞŞŞŞ
simca12 _____________HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
rose3507 ____________ HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
msa84______________ 7 ağustos
complicated ________ HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
kelebek1602 ________ HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
bedesten ___________ HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
handrake_____________16 ağustos
nefesal _____________ 16 ağustos
sosyal_sorumsuz____ 16 ağustos
seden06 ____________ 18 ağustos
eses76______________ 20 ağustos
meyra8______________ 20 ağustos
egecadısı __________ 20-21 ağustos
ad123 ______________ 21 ağustos
themiselin __________ 21 ağustos
YUSRAEREN ________ 22 ağustos
lingen ______________ 23 ağustos
kargulu ____________ 23 ağustos
hopefulll ___________ 23 ağustos
aryaarel____________24 ağustos
senakaan __________ 24 ağustos
haticefidan _________ 25 ağustos
sbry _______________ 25 ağustos
evamaria___________ 25 ağustos
emel2608 __________ 25 ağustos
gulfemm ___________ 25 ağustos
23nisangelini_______ 25 ağustos
zeynelim____________ 25 ağustos
nestam ___________ 27 ağustos
djarum ____________ 27 ağustos
esra34_53 _________ 28 ağustos
albiza ______________ 28 ağustos
kimyacı43 _________ 29 ağustos
ysmn_czm _________ 29 ağustos
melekfatma ________ 30 ağustos
PinarYavuz ________ 30 ağustos

canım benim ben de Laparoskopi olacam ben de korkuyorum ama bebisler icin herseye deger dualarim seninle allahin izniyle tertemiz cikacak sen pozitif düşün ve korkma güzel haberlerle gel inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…