Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

Listedeyim çok teşekkür ederim :)
Bebis bekleyenlere saglikli bebis sifa bekleyenlere sifa ve tüm işlerimizde kolaylik versin Rabbim
Duamizi da ettik simdilik iyi geceler herkese :)

Dualarina amiiin diyorum sagol ahzina saglik. Yarin sabah doktor terminim var ama ben uyuyamiyorum yaa yumisler ne alemde ona bakilacak

kızlar ya aklıma bişey takıldı, bende demir eksikliği ve kansızlık var ama doğru düzgün ilaç kullanmadım düzelmesi için ilaç içmeyi sevmiyorummm:26:. bu folik asiti doktora yazdırmadan eczaneden alabiliyor muyuz? doktora gitmeye üşeniyorumda. herkes kullabiliyor mu bunu :) bu saatte napıyor bu kız derseniz nöbetteyim

Son sorunu bende soruyorum ya folik asiti kendimiz alabiliyosak hangisini tavsiye edersiniz

canım merhaba bende de kansızlık sınırda çıkmıştı. Doktorum siyah üzümü çekirdeği ile ye kayısı ye keçiboynuzu ye mutlaka yükselir demişti. folik asit para ile de alınıyor ve çok uygun fiyatlı ama yanında bu söylediklerimi de yiyebilirsen ye. İyi gelir.

Son sorunu bende soruyorum ya folik asiti kendimiz alabiliyosak hangisini tavsiye edersiniz

İlk gittiğim doktor bana Folbiol diye bir marka vermişti... bu forumda çok araştırdım bu marka hamile kalmadan önce kullanılıyormuş sanırım günde bir tane... ama eczaneye bir sor yine de alırken

canım benim ben de Laparoskopi olacam ben de korkuyorum ama bebisler icin herseye deger dualarim seninle allahin izniyle tertemiz cikacak sen pozitif düşün ve korkma güzel haberlerle gel inşallah

ya lingen sen hamile de olabilirsin... hemen su koy verme dur bakalım... benim adetim bitti kızlar 8 gün sürdü. son 3 gün lekelenme çok zor söküldü bu ay sıcaklardan mı anlayamadım. akşam üstü sonuçları yazarım... yarında kendi doktoruma gidicem.. sonra da tatile umarım bebeğimle dönerim... yumurtlama dönemleri tatile denk geliyor :)

amayaa canim nasilsin neler yaptin iyimisin merak etdim

iyiyim canım sağol, ben tüp bebek tedavisine başladım. henüz iğnelerim devam ediyor. çarşamba günü muayenem var. bakalım meylam neyler.... bu topiğe eskisi kadar sık yazmasam da hepinizi takip etmeye çalışıyorum. sen neler napıyorsun?

canım folik asiti eczaneden alabiliyorsun. hamilelik isteyen planlayan herkesin içmesi gerekir. üstelik hamile kalma ihtimalini arttırdığı söyleniyor.

amin amin amin allahım bu hafta herkese mutluluk getirsin harika bir hafta olsun bol bol hamiş haberleri ile çalkalansın forum :)) haydi kızlar günaydın :)

kızlar günaydınnnn benimde adetime daha tam 10 gün var ama dün akşam inanılmaz bi sancı çektim kasıklarımda adet sancısı gibi ama sanki bi ağırlık aşağıya çekiyomuş gibi umutlanmakta istemiyorum bukadar erkende ilk defa sancı çektimm nedir sizcee

canım folik asiti eczaneden alabiliyorsun. hamilelik isteyen planlayan herkesin içmesi gerekir. üstelik hamile kalma ihtimalini arttırdığı söyleniyor.

Canimmm cok tesekkur eederim bugun alip baslayayim. Bide ovulasyn testi sipars verdim. Bu ay onu deneyim. :)) bu ay kirmizilari gordum insallah senden guzel haber alirim cnmmm :))

Tesekkur ederm cnm keci boynuzunuda cok severim... Alip yiyim en iyisi bol bol. :)))

kızlaar nasılsınızz.. gebelik ovi falan yapan yokmu.. sabah yaptım gebelik negatif ovide cokkk silik ikinci çizgi ..midemde bulanıyo arasıra acaba psikolojikmi..bel ağrılarım vardı gecti..sizde durumlar nasıl..erken mi başladımm acaba teste.. aslında kanda belli olur dimi artık bat 22-23 ama korkuyoprum testin sonucunu görmeye varmı yaptıran...

ya bide kaç kere sordum benden baska hiç akdeniz anemisi taşıyıcısı olan yokmu..warsa neler yapıyosunuz..tedaviniz nasıl..

merhabalar kızlarr,

ben de bu ay hamiş olmayı dileyenlerdenim, ilk ayım gerçi

bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…