- 9 Ağustos 2013
- 1.307
- 1.649
- 133
- 40
kızlar ya aklıma bişey takıldı, bende demir eksikliği ve kansızlık var ama doğru düzgün ilaç kullanmadım düzelmesi için ilaç içmeyi sevmiyorummm:26:. bu folik asiti doktora yazdırmadan eczaneden alabiliyor muyuz? doktora gitmeye üşeniyorumda. herkes kullabiliyor mu bunu :) bu saatte napıyor bu kız derseniz nöbetteyim
Son sorunu bende soruyorum ya folik asiti kendimiz alabiliyosak hangisini tavsiye edersiniz
kızlar ya aklıma bişey takıldı, bende demir eksikliği ve kansızlık var ama doğru düzgün ilaç kullanmadım düzelmesi için ilaç içmeyi sevmiyorummm:26:. bu folik asiti doktora yazdırmadan eczaneden alabiliyor muyuz? doktora gitmeye üşeniyorumda. herkes kullabiliyor mu bunu :) bu saatte napıyor bu kız derseniz nöbetteyim
Son sorunu bende soruyorum ya folik asiti kendimiz alabiliyosak hangisini tavsiye edersiniz
canım hayırlısı ile git gel inşallah rabbim yardımcın olsun o konularda bilgim yok ama umarım tertemiz çıkar sonuçların
canım benim ben de Laparoskopi olacam ben de korkuyorum ama bebisler icin herseye deger dualarim seninle allahin izniyle tertemiz cikacak sen pozitif düşün ve korkma güzel haberlerle gel inşallah
amayaa canim nasilsin neler yaptin iyimisin merak etdim
Esracım durumlar nasıl sende :)
canım folik asiti eczaneden alabiliyorsun. hamilelik isteyen planlayan herkesin içmesi gerekir. üstelik hamile kalma ihtimalini arttırdığı söyleniyor.
canım merhaba bende de kansızlık sınırda çıkmıştı. Doktorum siyah üzümü çekirdeği ile ye kayısı ye keçiboynuzu ye mutlaka yükselir demişti. folik asit para ile de alınıyor ve çok uygun fiyatlı ama yanında bu söylediklerimi de yiyebilirsen ye. İyi gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?