Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

selam bebekler eve döndüm nasılsınızözledim sizi

eğer uzak demezsen tuzla gispir hastanesi Ferda Erbay'ı öneririm.. çok tatlı biridir.
canım ben de tuzlada oturuyorum bölgeye gidiyorum gispir küçük bir hastane olduğu için güvenememiştim ama doktoru öğrendiğim iyi oldu acil durumlarda faydası olur

canım geçmiş olsun, üzülme diyecem ama faydası olmaz biliyorum, önümüzdeki ay hep beraber hamiş olcaz inşallahhh

listede artık hamiş olarak yazarsanız sevınırım :)
tebrikler canım darısı başımıza

gergin olma hayatım birşey çıkmayacaktır rahat ol

Son sorunu bende soruyorum ya folik asiti kendimiz alabiliyosak hangisini tavsiye edersiniz
eczaneden alabiliriz vitamin çünkü...hamilelere ve olmak isteyenlere genellikle folic plus ı öneriyorlar içinde kalsiyum ve d vit. takviyesi var 90 adet 17 tl doktor bana gebelikten önce günde 1 tane içsen yeter dedi

canım belki de yumurtluyosundur daha batına 10 var, yumurtlama belirtileri de böle oluyor bu günleri iyi değerlendir

kızlar ben de adet oldum bu ay 16sıydı hiç gecikmedi kırmızım sağolsun:44:bugün doktora gideceğim geçen ay çağırmıştı bakalım neler diyecek belki klomen verir ayrıca listeden de çıkarıyorum kendimi ama topikden çıkmıyorum ne de olsa kankalarım burada hem yumurtlama dönemimde ağustosa geliyo sizleri seviyor sayıyor ve selamlıyorum canlar:109:

son sorunu bende soruyorum ya folik asiti kendimiz alabiliyosak hangisini tavsiye edersiniz
kızlar eczaneden alabilrsiniz çeşitli markalar var ben 3 aydan fazla oldu kullanıyorum doktor folbiol vermişti güne bi tane devam ediyorum ama markalar hakkında fikrim yok canım benimde bat 20-22 arası bekliyoruz bakalım enson cumartesi test yaptım silik bile görmedim bakalım hayırlısı. Gece çok ağ sancı oldu geçti ama dediğin gibi mide bulantım var ama hafif yani etkilemiyo belkide psikolojiktir ama inşallah bebeiş habercisi olur. Bu arada teste hemen çıkmayanlar olurmuş benim bi arkadaş ile görğmcemde testte çıkmamış 5 gün gecikince kan vermiş kanda çıkmış yani belki bizdede öyledir. Akdeniz anemisi ile ilgili bilgim yok cnm

Kızlar Merhaba!

Dun esim evde test oldugunu duyunca heyecanından hadi yapsana diye tutturdu. Dedimki yapmayim , negatif cikacak moralim bozulacak. Ya olsun bisey olmaz kirma beni deyince kalktim yaptim. Bat 30 agustos cikmayacagini biliyordum ama yine de icimden bir his boyle surpriz olabilir mi acaba diyordu. 1 haftada nasil belli olacaksa Neyse gittim yaptim tabiki negatif. Küstüm kocişime hep senin yuzunden motivasyonum bozuldu dedim güldü bana haftaya bi daha bakariz diyo bi de
Yumurtlama zamanım 1 hafta onceydi tam ne zaman belli olur sizce? :44::44::44: Beklemek ne kadar zor yaaaaa

Ben dahada kotusunu yaptim salak gibi yumurtlamadan 6 gun sonra kan testi yaptrmstm dogal olarak negatif cikti :))) esinin dedigi gibi bir hafta snnra yap canim hatta reglin gecsn idrar testin icin :))

canım 22 yada 23 de en erken tekrar yapar tahminimce cıkar sanıyorum ama gec dollenme vs varsa bilemedim :)
ama cok cok merak edıyorsan o tarıhte tekrarlayabilirsin :)

ayy canım benimde gebelik kocamaaan tekk çizgii.. hani ovide çıkar dediler deneyeyim dedim oda silik çıktı..inşaallah yaşadıklarımız bebişlerin habercisidir..adeti bekliycem galiba..belkide adetten bi gün önce kan testi? başka fikri olan? yada ben şöle yapıcam diyen??

Bende burada bekliyim bakalım :)

çok sıcak geldi :)

son üç adet 6 hziran-2 temmuz-30 temmuz herlde 27-28 ağustos yeni bat değil mi? :26::26::26:

daha 11 gun var canim cikmazdi ama insallah hamilesindir belkide esinin icine dogmusdur
canim hayirli ugurlu olsun muayinen insallah bebegin gelir mevlam yuzunu guldursun
ben bu ay yine ovi yapicam adetim dun bitdi doktora eylulde gidicez bu aydan cok umutluyim tanrim umudumu bosa cikarmasin insallah bakalim bazen cok uzuluyorum ama vardir Rabbimin bir bildigi
insallah diledigin gibi olur canimmmmmm
Dualarina amiiin diyorum sagol ahzina saglik. Yarin sabah doktor terminim var ama ben uyuyamiyorum yaa yumisler ne alemde ona bakilacak
nartanesi canim nasilsin neler yaptin ovi testine basladinmi? ben 8 gunumde basliyicaam ayin 22 si filan Bismillahirrahmanir Rahim soyleyerek basliyicam insallah bu sefer herkes hamile kalir bende

benim de aynen böyle oldu:) tabii sonuç negatif. benimki de 27 ağustos. beklemek gerçekten çok zor. çok sabırsızlanıyorum ben:))

aynı şeyler bende de oluyor. acaba kuruntu mu yapıyoruz. benim tarih 27 ağustos daha var ama sanki bi hareketlilik var. acaba psikolojik mi bizim yaşadığımız:)) tecrübeliler cvp verebilir mii

inşallah canım ben hiç ovi denemedim ama bence bekle adetin geçsin ya benim geçen ay ilk defa adetim gexikti heyecanla test yaptım tabi negatifi gördüm 2 gün sonra geldi kırmızılar 22 geçtikten sonra test yapacam inşallah gönlümüzden geçen olur canımmmm

Bende burada bekliyim bakalım :)

çok sıcak geldi :)

son üç adet 6 hziran-2 temmuz-30 temmuz herlde 27-28 ağustos yeni bat değil mi? :26::26::26:

hoşgeldin canım aramiza
ilkinde 26 gun ikincide 28 gün bu sefer kac olur bilemedim 25i de olqbilir 27si de

svnc83 _____________ HAMİŞŞŞŞŞŞ
hamil _______________ HAMİŞŞŞŞŞŞ
simca12 _____________HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
rose3507 ____________ HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
msa84______________ 7 ağustos
complicated ________ HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
kelebek1602 ________ HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
bedesten ___________ HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
seden06 ____________ 18 ağustos
eses76______________ 20 ağustos
meyra8______________ 20 ağustos
egecadısı __________ 20-21 ağustos
ad123 ______________ 21 ağustos
themiselin __________ 21 ağustos
YUSRAEREN ________ 22 ağustos
lingen ______________ 23 ağustos
kargulu ____________ 23 ağustos
hopefulll ___________ 23 ağustos
aryaarel____________24 ağustos
senakaan __________ 24 ağustos
haticefidan _________ 25 ağustos
sbry _______________ 25 ağustos
evamaria___________ 25 ağustos
emel2608 __________ 25 ağustos
gulfemm ___________ 25 ağustos
23nisangelini_______ 25 ağustos
zeynelim____________ 25 ağustos
nestam ___________ 27 ağustos
djarum ____________ 27 ağustos
yaramazpisi _______ 27-28 ağustos
esra34_53 _________ 28 ağustos
albiza ______________ 28 ağustos
kimyacı43 _________ 29 ağustos
ysmn_czm _________ 29 ağustos
melekfatma ________ 30 ağustos
PinarYavuz ________ 30 ağustos

kızlar daha öncede yazmıştım ama tekrarlayayım dedim bizim 3. ay ama ilk ay adete bi hafta kala başlamıştık onu saymıyorum ciddi anlamda başladığımız ay ilk defa adetim gecikti ve adet bittikten 3-4 gün sonra kahve lekeler oldu ben bunu bikaç kişiye sordum arkadaşlardan, bebek kendine yer arıyordur dediler bu konuyla ilgili fikriniz var mı??????????

arkdşlr lütfen yardım edın bana fikir verın çalşyrm bugun izinlym geçenlerde kan testi, yaptrdm 1.00 çıktı bir kç gun sonra 1.20 çıktı ve hala adet olmadım 3-4 gundur adet olckmşm gıbıyım ama hala adet olmadım. ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…