canım ben de tuzlada oturuyorum bölgeye gidiyorum gispir küçük bir hastane olduğu için güvenememiştim ama doktoru öğrendiğim iyi oldu acil durumlarda faydası olureğer uzak demezsen tuzla gispir hastanesi Ferda Erbay'ı öneririm.. çok tatlı biridir.
canım geçmiş olsun, üzülme diyecem ama faydası olmaz biliyorum, önümüzdeki ay hep beraber hamiş olcaz inşallahhhKızlar akşam üzeri kanamam oldu ve eşimle birlikte doğru kadın doğuma gittik....degerimin 15.51 olduğunu gösterdim... kanamam başladı deyince büyük ihtimal ile kimyasal gebelik geçiriyorsun dedi...haftaya tekrar kan tahlili yaptırıp sonucu öğrenicem inş. artadabilir dedi deger fakat benim umudum yok pek.... önceden de dediğim gibi ben kalp atışlarını duymadığım sürece gebe olduğuma inanmayacağım :2: ateşimde yükse normalde ates ölçümlerinde akşam sabah ölçerdim 37.2 ye cıkmış... biraz kafa karıştırıcı bi durum.... pazartesiye nasıl sabredeceğim Allah bilir .... :18:
tebrikler canım darısı başımızalistede artık hamiş olarak yazarsanız sevınırım :)
gergin olma hayatım birşey çıkmayacaktır rahat olCanlar geçmişi çok takip edemedim... Haftasonu malum yoğun geçiyor... Yarın rahim filmi hsg çekilmeye gideceğim... Benim için dua edin kötü bişey çıkmaz inşallah... Çok korkuyorum... Canım yanacak mı diye korkmaktan geçtim bişey çıkacak diye korkuyorum( çok gerginim ((
eczaneden alabiliriz vitamin çünkü...hamilelere ve olmak isteyenlere genellikle folic plus ı öneriyorlar içinde kalsiyum ve d vit. takviyesi var 90 adet 17 tl doktor bana gebelikten önce günde 1 tane içsen yeter dediSon sorunu bende soruyorum ya folik asiti kendimiz alabiliyosak hangisini tavsiye edersiniz
canım belki de yumurtluyosundur daha batına 10 var, yumurtlama belirtileri de böle oluyor bu günleri iyi değerlendirkızlar günaydınnnn benimde adetime daha tam 10 gün var ama dün akşam inanılmaz bi sancı çektim kasıklarımda adet sancısı gibi ama sanki bi ağırlık aşağıya çekiyomuş gibi umutlanmakta istemiyorum bukadar erkende ilk defa sancı çektimm nedir sizcee
son sorunu bende soruyorum ya folik asiti kendimiz alabiliyosak hangisini tavsiye edersiniz
kızlar eczaneden alabilrsiniz çeşitli markalar var ben 3 aydan fazla oldu kullanıyorum doktor folbiol vermişti güne bi tane devam ediyorum ama markalar hakkında fikrim yokkızlar ya aklıma bişey takıldı, bende demir eksikliği ve kansızlık var ama doğru düzgün ilaç kullanmadım düzelmesi için ilaç içmeyi sevmiyorummm:26:. Bu folik asiti doktora yazdırmadan eczaneden alabiliyor muyuz? Doktora gitmeye üşeniyorumda. Herkes kullabiliyor mu bunu :) bu saatte napıyor bu kız derseniz nöbetteyim
canım benimde bat 20-22 arası bekliyoruz bakalım enson cumartesi test yaptım silik bile görmedim bakalım hayırlısı. Gece çok ağ sancı oldu geçti ama dediğin gibi mide bulantım var ama hafif yani etkilemiyo belkide psikolojiktir ama inşallah bebeiş habercisi olur. Bu arada teste hemen çıkmayanlar olurmuş benim bi arkadaş ile görğmcemde testte çıkmamış 5 gün gecikince kan vermiş kanda çıkmış yani belki bizdede öyledir. Akdeniz anemisi ile ilgili bilgim yok cnmkızlaar nasılsınızz.. Gebelik ovi falan yapan yokmu.. Sabah yaptım gebelik negatif ovide cokkk silik ikinci çizgi ..midemde bulanıyo arasıra acaba psikolojikmi..bel ağrılarım vardı gecti..sizde durumlar nasıl..erken mi başladımm acaba teste.. Aslında kanda belli olur dimi artık bat 22-23 ama korkuyoprum testin sonucunu görmeye varmı yaptıran...ya bide kaç kere sordum benden baska hiç akdeniz anemisi taşıyıcısı olan yokmu..warsa neler yapıyosunuz..tedaviniz nasıl..
Kızlar Merhaba!
Dun esim evde test oldugunu duyunca heyecanından hadi yapsana diye tutturdu. Dedimki yapmayim , negatif cikacak moralim bozulacak. Ya olsun bisey olmaz kirma beni deyince kalktim yaptim. Bat 30 agustos cikmayacagini biliyordum ama yine de icimden bir his boyle surpriz olabilir mi acaba diyordu.1 haftada nasil belli olacaksa Neyse gittim yaptim tabiki negatif. Küstüm kocişime hep senin yuzunden motivasyonum bozuldu dedim güldü bana haftaya bi daha bakariz diyo bi de
Yumurtlama zamanım 1 hafta onceydi tam ne zaman belli olur sizce? :44::44::44: Beklemek ne kadar zor yaaaaa
Kızlar Merhaba!
Dun esim evde test oldugunu duyunca heyecanından hadi yapsana diye tutturdu. Dedimki yapmayim , negatif cikacak moralim bozulacak. Ya olsun bisey olmaz kirma beni deyince kalktim yaptim. Bat 30 agustos cikmayacagini biliyordum ama yine de icimden bir his boyle surpriz olabilir mi acaba diyordu.1 haftada nasil belli olacaksa Neyse gittim yaptim tabiki negatif. Küstüm kocişime hep senin yuzunden motivasyonum bozuldu dedim güldü bana haftaya bi daha bakariz diyo bi de
Yumurtlama zamanım 1 hafta onceydi tam ne zaman belli olur sizce? :44::44::44: Beklemek ne kadar zor yaaaaa
hanımlaarrr iyi haftalar diliyorum canlarıımmm
inş bu hafta bol bol hamiş haberleri alırıızz ayyy
merhabalar kızlarr,
ben de bu ay hamiş olmayı dileyenlerdenim, ilk ayım gerçi
bakalım hayırlısı
YUSRAEREN .!.:kızlar eczaneden alabilrsiniz çeşitli markalar var ben 3 aydan fazla oldu kullanıyorum doktor folbiol vermişti güne bi tane devam ediyorum ama markalar hakkında fikrim yok canım benimde bat 20-22 arası bekliyoruz bakalım enson cumartesi test yaptım silik bile görmedim bakalım hayırlısı. Gece çok ağ sancı oldu geçti ama dediğin gibi mide bulantım var ama hafif yani etkilemiyo belkide psikolojiktir ama inşallah bebeiş habercisi olur. Bu arada teste hemen çıkmayanlar olurmuş benim bi arkadaş ile görğmcemde testte çıkmamış 5 gün gecikince kan vermiş kanda çıkmış yani belki bizdede öyledir. Akdeniz anemisi ile ilgili bilgim yok cnm
Hadi hayirlisi ins en kisa zaman hamis haberini verirsin canim :)))
daha 11 gun var canim cikmazdi ama insallah hamilesindir belkide esinin icine dogmusdurKızlar Merhaba!
canim hayirli ugurlu olsun muayinen insallah bebegin gelir mevlam yuzunu guldursuniyiyim canım sağol, ben tüp bebek tedavisine başladım. henüz iğnelerim devam ediyor. çarşamba günü muayenem var. bakalım meylam neyler.... bu topiğe eskisi kadar sık yazmasam da hepinizi takip etmeye çalışıyorum. sen neler napıyorsun?
insallah diledigin gibi olur canimmmmmmya lingen sen hamile de olabilirsin... hemen su koy verme dur bakalım... benim adetim bitti kızlar 8 gün sürdü. son 3 gün lekelenme çok zor söküldü bu ay sıcaklardan mı anlayamadım. akşam üstü sonuçları yazarım... yarında kendi doktoruma gidicem.. sonra da tatile umarım bebeğimle dönerim... yumurtlama dönemleri tatile denk geliyor :)
nartanesi canim nasilsin neler yaptin ovi testine basladinmi? ben 8 gunumde basliyicaam ayin 22 si filan Bismillahirrahmanir Rahim soyleyerek basliyicam insallah bu sefer herkes hamile kalir bendeDualarina amiiin diyorum sagol ahzina saglik. Yarin sabah doktor terminim var ama ben uyuyamiyorum yaa yumisler ne alemde ona bakilacak
Kızlar Merhaba!
kızlar günaydınnnn benimde adetime daha tam 10 gün var ama dün akşam inanılmaz bi sancı çektim kasıklarımda adet sancısı gibi ama sanki bi ağırlık aşağıya çekiyomuş gibi umutlanmakta istemiyorum bukadar erkende ilk defa sancı çektimm nedir sizcee
ayy canım benimde gebelik kocamaaan tekk çizgii.. Hani ovide çıkar dediler deneyeyim dedim oda silik çıktı..inşaallah yaşadıklarımız bebişlerin habercisidir..adeti bekliycem galiba..belkide adetten bi gün önce kan testi? Başka fikri olan? Yada ben şöle yapıcam diyen??
sağol güzelim yaa napiimmm çok şükür bi sıkıntı neym yok yarın kalp atışlarını duymaya gideceğiizz ya inş ayyy çok heyecanlıyımcancağızım nasılsın umarım iyidir hamişlik :)) bol bol dinlen uğurun bize geçsin :)
sağol güzelim yaa napiimmm çok şükür bi sıkıntı neym yok yarın kalp atışlarını duymaya gideceğiizz ya inş ayyy çok heyecanlıyım
inş darısı sizlerin başına canımcımlarımmm
Bende burada bekliyim bakalım :)
çok sıcak geldi :)
son üç adet 6 hziran-2 temmuz-30 temmuz herlde 27-28 ağustos yeni bat değil mi? :26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?