Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

kızlar merhaba ben bugün doktora gittim 12 günlük gecikme sonucu kan testi yeptırdım ve 1,20 yani negatifüzgünüm,olmayınca olmuyo artık bırakıyorum hala adet de olmadım,psikolojik bu hfta izne ayrılıyorum uzun zaman giremeyeceğim kendinize iyi bakın sizleri çok sevdim herşey için teşekkürler,,

Üzülme desemde boşuna biliyorum ama en azindan kendini yipratma Allahim ne nasip ederse o zmn gelecek bebislerimiz belki dusunmezsen daha rahat hamile kalırsın, biz burdayiz sıkıldıkça gel öptüm canim

KIZLAR MERHABA HAFTA SONU HİÇ GİRMEYE FIRSATIM OLMADI DAHA DOĞRUSU YAZMAYA AMA TAKİPTEYİM.bUGÜN TEST YAPTIM DAYANAMADIM İDRAR TESTİNDE İKİNCİ ÇİZGİ 5 DK İÇİNDE ÇIKTI.çOK KOYU DEĞİL AMA VARDI İŞTE BİLMİYORUM AMA HALA HAMİLE OLMADIĞIMI DÜŞÜNÜYORUM.ACABA hcg DEĞERİM YÜKSELDİ Mİ Kİ? ÇARŞAMBAYA KADAR BEKLEYİP ÖYLE KAN TESTİ VERECEM HALA ADET SANCIM VAR ÇÜNKÜ..HER AN GELECEKMİŞ GİBİ KASIĞIM BELİM AĞRIYOR.BİLMİYORUM YA DUA EDİN KIZLARRR

hamile olunca da adet olacakmış gibi belirti yaşanıyormuş. çok merak ettim bende inşallah hamilesindir canım. eğer öyleysen bugün de kan tahlilinde çıkar canım. dua ediyorum.

kimyasal gebelik gibi geldi bana. ama inşallah değildir. birkaç gün sonra tekrar baktır canım.

benim de aynen böyle oldu:) tabii sonuç negatif. benimki de 27 ağustos. beklemek gerçekten çok zor. çok sabırsızlanıyorum ben:))

Aynen öyle.. Başım ağrısa acaba bu bir belirti mi diyorum

daha 11 gun var canim cikmazdi ama insallah hamilesindir belkide esinin icine dogmusdur

Belki de canim yaaa insallahhhhhhh

Ben dahada kotusunu yaptim salak gibi yumurtlamadan 6 gun sonra kan testi yaptrmstm dogal olarak negatif cikti :))) esinin dedigi gibi bir hafta snnra yap canim hatta reglin gecsn idrar testin icin :))

Bekliyorum artik canim da valla cok zor beklemek. Aklım hep orda bilmiyorum ne olacak. İnşallah güzel haberler alırız.

canım 22 yada 23 de en erken tekrar yapar tahminimce cıkar sanıyorum ama gec dollenme vs varsa bilemedim :)
ama cok cok merak edıyorsan o tarıhte tekrarlayabilirsin :)

Ağustosun mu canım? Yani bu hafta bekleyim pazartesi tekrar deneyim değil mi? Offfff geçmez de artık günler

CANIM ÇOK SEVİNDİM İNŞALLAH DEĞERİNDE YÜKSEK ÇIKAR YARIN YAPTIR BİZE GÜZEL HABER VER BEKLİYORUZ TATLIM

dün bütün gün uyudum.. hala gözlerim yarı kapalı dayanamıyorum.çok fenayım kızlar. bu ne böyle yaaa...hamilelik mi desem sanmıyorum. havadandır diyelim bari :))

canım çok sevindim inşallah değerinde yüksek çıkar yarın yaptır bize güzel haber ver bekliyoruz tatlım

inşallah canım inşallah mutlaka bildireceğim.korkuyorum hala ya..inanasım gelmiyor bugün bi test daha yapayım ben. Test manyağıyım valla..hep tek çizgi görürdüm yanlış diye tekrarlarım şimdi çift gördüm yine acaba yanlış mı diye tekrarlayacam.valla hamileysem bu işe en çok eczacımız üzülecek:)))

hamile olunca da adet olacakmış gibi belirti yaşanıyormuş. çok merak ettim bende inşallah hamilesindir canım. eğer öyleysen bugün de kan tahlilinde çıkar canım. dua ediyorum.

TŞK EDERİM CANIM İNŞALLAH BENDE TOPİĞİMİZDEKİ HERKES İÇİN DUA EDİYORUM.iNŞALLAH KARNIMIZ BEBİŞLERLE DOLAR DİYE..KAN TAHLİLİNİ ÇARŞAMBAYA KADAR BEKLEYECEĞİM...

Ayyy niye böyleyiz yaaa
Yani başka zaman olsa günler haftalar geçer farkında olmayız , bişey bekliyoruz ya saatler geçmiyor.
Hakkında hayırlısı neyse o olsun tatlim. Ama bana hamilesin gibi geliyor. Belirti var mı?

Ağustosun mu canım? Yani bu hafta bekleyim pazartesi tekrar deneyim değil mi? Offfff geçmez de artık günler [/QUOTE]

evet canım agustosda bekle tekrar yaparsın bence

amiinnn gülümmm inşallah hamileyizdir bebişlerimiz tutunmuştur...

ayyy gülümm cok sevindimm... inşallah hepimiz hamileyizdir ama sende 2. çizgi belirmiş hadi gözün aydınnn..silikde olsa hamile olunuyomuş..ben yaptım daa silik ile değil inşaallah bikaç güne bende görürüm çift çizgileri...

psipsiko CANIM NE YAPTIN FİLM ÇEKTİRDİNMİ ZOR MUYDU.ŞİMDİDEN GEÇMİŞ OLSUN TATLIM.

selam canım öncelikle tebrik ederim maaşaallah... Allah tamamını erdirsin... çekildim rahim ağzından sonra o yolu tutan 2 tane bir tanede yukarıda toplamda 3 tane polip bu şekilde hamile kalman zor... doktorunda seni bilgilendirir en kısa sürede histeroskopi olmalısın dedi... bende cuma tatile çıkıyorum bir sonraki adeti bekleyeceğim... ondan sonra da histeroskopi olacağım sanırım daha kendi doktorum ile görüşmedik kendi doktorum ile de yarın öğlende randevum... canım sıkkın anlayacağınız...

üzülme guzelim bak sonucta dermansiz dert degil cok şükür gerekli tedaviler yapildi mi bebisin gelir allahin izniyle
ben de olcam Laparoskopi ve korksamda pozitif dusunmeye çalışıyorum
allah hepimizin yardımcısı olsun

ya insan yine de üzülüyor işte be lingen... bu ay da gitti... bakalım operasyon yapınca kaç ay korunma verecek.. zaten beklemek insanı mahvediyor... bilmiyorum canım çok sıkkın bir yandan da şükrediyorum... Dermansız dert değil diye... darmadağınığım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…