arkdşlr lütfen yardım edın bana fikir verın çalşyrm bugun izinlym geçenlerde kan testi, yaptrdm 1.00 çıktı bir kç gun sonra 1.20 çıktı ve hala adet olmadım 3-4 gundur adet olckmşm gıbıyım ama hala adet olmadım. ya
agsts 11 idi cnm ama bşy yok halacanım bat ne zaman?
kızlar merhaba ben bugün doktora gittim 12 günlük gecikme sonucu kan testi yeptırdım ve 1,20 yani negatifüzgünüm,olmayınca olmuyo artık bırakıyorum hala adet de olmadım,psikolojik bu hfta izne ayrılıyorum uzun zaman giremeyeceğim kendinize iyi bakın sizleri çok sevdim herşey için teşekkürler,,
agsts 11 idi cnm ama bşy yok hala
KIZLAR MERHABA HAFTA SONU HİÇ GİRMEYE FIRSATIM OLMADI DAHA DOĞRUSU YAZMAYA AMA TAKİPTEYİM.bUGÜN TEST YAPTIM DAYANAMADIM İDRAR TESTİNDE İKİNCİ ÇİZGİ 5 DK İÇİNDE ÇIKTI.çOK KOYU DEĞİL AMA VARDI İŞTE BİLMİYORUM AMA HALA HAMİLE OLMADIĞIMI DÜŞÜNÜYORUM.ACABA hcg DEĞERİM YÜKSELDİ Mİ Kİ? ÇARŞAMBAYA KADAR BEKLEYİP ÖYLE KAN TESTİ VERECEM HALA ADET SANCIM VAR ÇÜNKÜ..HER AN GELECEKMİŞ GİBİ KASIĞIM BELİM AĞRIYOR.BİLMİYORUM YA DUA EDİN KIZLARRR
arkdşlr lütfen yardım edın bana fikir verın çalşyrm bugun izinlym geçenlerde kan testi, yaptrdm 1.00 çıktı bir kç gun sonra 1.20 çıktı ve hala adet olmadım 3-4 gundur adet olckmşm gıbıyım ama hala adet olmadım. ya
benim de aynen böyle oldu:) tabii sonuç negatif. benimki de 27 ağustos. beklemek gerçekten çok zor. çok sabırsızlanıyorum ben:))
daha 11 gun var canim cikmazdi ama insallah hamilesindir belkide esinin icine dogmusdur
Ben dahada kotusunu yaptim salak gibi yumurtlamadan 6 gun sonra kan testi yaptrmstm dogal olarak negatif cikti :))) esinin dedigi gibi bir hafta snnra yap canim hatta reglin gecsn idrar testin icin :))
canım 22 yada 23 de en erken tekrar yapar tahminimce cıkar sanıyorum ama gec dollenme vs varsa bilemedim :)
ama cok cok merak edıyorsan o tarıhte tekrarlayabilirsin :)
KIZLAR MERHABA HAFTA SONU HİÇ GİRMEYE FIRSATIM OLMADI DAHA DOĞRUSU YAZMAYA AMA TAKİPTEYİM.bUGÜN TEST YAPTIM DAYANAMADIM İDRAR TESTİNDE İKİNCİ ÇİZGİ 5 DK İÇİNDE ÇIKTI.çOK KOYU DEĞİL AMA VARDI İŞTE BİLMİYORUM AMA HALA HAMİLE OLMADIĞIMI DÜŞÜNÜYORUM.ACABA hcg DEĞERİM YÜKSELDİ Mİ Kİ? ÇARŞAMBAYA KADAR BEKLEYİP ÖYLE KAN TESTİ VERECEM HALA ADET SANCIM VAR ÇÜNKÜ..HER AN GELECEKMİŞ GİBİ KASIĞIM BELİM AĞRIYOR.BİLMİYORUM YA DUA EDİN KIZLARRR
canım çok sevindim inşallah değerinde yüksek çıkar yarın yaptır bize güzel haber ver bekliyoruz tatlım
hamile olunca da adet olacakmış gibi belirti yaşanıyormuş. çok merak ettim bende inşallah hamilesindir canım. eğer öyleysen bugün de kan tahlilinde çıkar canım. dua ediyorum.
inşallah canım inşallah mutlaka bildireceğim.korkuyorum hala ya..inanasım gelmiyor bugün bi test daha yapayım ben. Test manyağıyım valla..hep tek çizgi görürdüm yanlış diye tekrarlarım şimdi çift gördüm yine acaba yanlış mı diye tekrarlayacam.valla hamileysem bu işe en çok eczacımız üzülecek:)))
amiinnn gülümmm inşallah hamileyizdir bebişlerimiz tutunmuştur...YUSRAEREN .!.:inşallah canım ben hiç ovi denemedim ama bence bekle adetin geçsin ya benim geçen ay ilk defa adetim gexikti heyecanla test yaptım tabi negatifi gördüm 2 gün sonra geldi kırmızılar 22 geçtikten sonra test yapacam inşallah gönlümüzden geçen olur canımmmm
kargulu .!.:KIZLAR MERHABA HAFTA SONU HİÇ GİRMEYE FIRSATIM OLMADI DAHA DOĞRUSU YAZMAYA AMA TAKİPTEYİM.bUGÜN TEST YAPTIM DAYANAMADIM İDRAR TESTİNDE İKİNCİ ÇİZGİ 5 DK İÇİNDE ÇIKTI.çOK KOYU DEĞİL AMA VARDI İŞTE BİLMİYORUM AMA HALA HAMİLE OLMADIĞIMI DÜŞÜNÜYORUM.ACABA hcg DEĞERİM YÜKSELDİ Mİ Kİ? ÇARŞAMBAYA KADAR BEKLEYİP ÖYLE KAN TESTİ VERECEM HALA ADET SANCIM VAR ÇÜNKÜ..HER AN GELECEKMİŞ GİBİ KASIĞIM BELİM AĞRIYOR.BİLMİYORUM YA DUA EDİN KIZLARRR
psipsiko CANIM NE YAPTIN FİLM ÇEKTİRDİNMİ ZOR MUYDU.ŞİMDİDEN GEÇMİŞ OLSUN TATLIM.
üzülme guzelim bak sonucta dermansiz dert degil cok şükür gerekli tedaviler yapildi mi bebisin gelir allahin izniyleselam canım öncelikle tebrik ederim maaşaallah... Allah tamamını erdirsin... çekildim rahim ağzından sonra o yolu tutan 2 tane bir tanede yukarıda toplamda 3 tane polipbu şekilde hamile kalman zor... doktorunda seni bilgilendirir en kısa sürede histeroskopi olmalısın dedi... bende cuma tatile çıkıyorum bir sonraki adeti bekleyeceğim... ondan sonra da histeroskopi olacağım sanırım daha kendi doktorum ile görüşmedik kendi doktorum ile de yarın öğlende randevum... canım sıkkın anlayacağınız...
üzülme guzelim bak sonucta dermansiz dert degil cok şükür gerekli tedaviler yapildi mi bebisin gelir allahin izniyle
ben de olcam Laparoskopi ve korksamda pozitif dusunmeye çalışıyorum
allah hepimizin yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?