svnc83 _____________ HAMİŞŞŞŞŞŞ
hamil _______________ HAMİŞŞŞŞŞŞ
simca12 _____________HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
rose3507 ____________ HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
msa84______________ 7 ağustos
complicated ________ HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
kelebek1602 ________ HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
bedesten ___________ HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
nagihan_a __________ HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
biblokedicik ________ HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
meyra8______________ HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
ad123 ______________HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
kargulu ____________ HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
hopefulll ___________ 23 ağustos
aryaarel____________24 ağustos
senakaan __________ 24 ağustos
sbry _______________ 25 ağustos
evamaria___________ 25 ağustos
emel2608 __________ 25 ağustos
gulfemm ___________ 25 ağustos
23nisangelini_______ 25 ağustos
zeynelim____________ 25 ağustos
nestam ___________ 27 ağustos
djarum ____________ 27 ağustos
yaramazpisi _______ 27-28 ağustos
esra34_53 _________ 28 ağustos
albiza ______________ 28 ağustos
kimyacı43 _________ 29 ağustos
ysmn_czm _________ 29 ağustos
melekfatma ________ 30 ağustos
PinarYavuz ________ 30 ağustos
pinarima ___________ 30 ağustos
Yazdim pinarcim şimdi gördüm canım kiz eylulden sileyimmi yani seni
çok moralim bozuk kan testi yaptırdm 0.96 şimdi hamilelik ümitlerim bittimiiiiii? nolr yardmedin
çok moralim bozuk kan testi yaptırdm 0.96 şimdi hamilelik ümitlerim bittimiiiiii? nolr yardmedin
yaramazpisi .!.:kızlar tarihiniz geçmeden nolur yaptırmayın su testlerı walla hastahanelere kazandırmaktan baska bışi değil moralinizin bozulmasıda cabası ens aglıklısı ve doktorunda sızı cıddıye alacagı zaman adetıng ecıkecegı zaman kelebektede gorduk hamıle evet ama canını sıktı bos yere nıye degerı dusuktu
ayrıca gec dollenme olabılır ,onu da gec hamıle olmasanda uzme kendını var bır zamanı lutfen bıde su var dongun 28 gunse hmen yapmayın bekleyın bazen stres hava sarttları vs 2-3 gun gecıkebılıyor sabredın en dogru sonuc ıcın gelecekse gelecek bebıs dıger turlu zaten testı yıneletmek zorunda kalcaksınız muallak olacak sonuc dıkkate alınmayacak kesın hamılesınız denmeyecek o yuzden sabretmek en ıyısı arkadaşlar
pinarima .!.:23 ağustosmus listeden gördüm. üzülme canım ya. daha yarın olsun bakalım olacakmısın olmayacakmısın. belki geç döllenme falandır.
miğdem çok bulanıo bugün umarım boşa çıkmaz:18:
tebrik ederim canim sag salim al kucagina yavrunu darisi bizlerin basina cok tebriklerkızlar biraz önce ultra hassas testlerden yaptım 2. çizgi çok silik çıktı ama belli tabi. bide ovulasyon testi yaptım t ile c aynı koyulukta çıktı. :) hamileyim sanırım inanamıyorum halaaa :):):) çok mutluyum ilk denememizde geliyo galiba yavrumuz....
canim hamilelikle adet belirtisi ayni eyer yasamadigin bir durumsa hamilelik ola bilirkızlar adetime bi hafta kaldı dünden beri kasıklarımda sancı değilde seyirmeye benzer hareketler oluyor sizce neden hamilelik belirtisi olabilirmi
tebrik ederim canim sag salim al kucagina yavrunu darisi bizlerin basina cok tebrikler
r
evet canim insallah hamileliginede yetisirim ardindan gelirim hamilelik takvimimleçok teşekkür ederim canım allahım herkese bu duyguyu mutlaka yaşatsın..... darısı isteyen herkesin başına inş. bu arada aynı gün evlenmişiz o dikkatimi çekti.
:)
keşke en baştan anlatsaydın canım ailene bu şekilde nolucak gerçekten ablanı boşayıp seni alsa nolur hem olur mu öle şey bence durumu ailene anlat ailen senide ablanıda kurtarsın bu pis heriften
ablanında çocukları var mı
Yok ablamdan çocukları olmadı ablamda sorun varmış :/
Kızlar selam..
Kaç gündür yokum buralarda. En son heyecandan günler geçmiyor yazdım size.. O günden beri zor günler geçiriyorum. Sizlerle de paylaşmak istiyorum belki rahatlarım.
Cuma gününden beri ayıptır söylemesi ishaldim. Soğuk algınlığı sanıp aldırmadım,gebe kalma ihtimalimi düşünerek ilaç da içmedim,doğal şeylerle besledim kendimi. 2 gün önce gece 1 gibi yine uyandım 1 saat hastalıkla mücadele ederken benden kan geldi.Hemen eşimi uyandırdım. O da benden daha çok panik yapıp kaptığı gibi acile götürdü. Doktor kan ve gaita numunesi istedi. Kanı hemen verdim , gaitayı da sabah verebildim. Yalnız doktora ilaç vermeyin gebe olma ihtimalim olabilir dedim. O da kan ver kontrol edelim dedi. Sonuç 0,39 çıktı. Bu sonuclara gore gebe degilsin,adetin kaç gün geçti dedi. Ben de henüz adet zamanım gelmedi ama planlı gebelik olduğu için olabilir dedim. Doktor da biz bunu yok diye sayıyoruz ama kadın doğumcular sıfırın üstündeyse her zaman katiyen yoktur demezler,kabul etmezler dedi. Acil doktoru çok birşey yapamadığı için sabah bütün sonuçlarımla enfeksiyon hastalıklarına gittim. Doktor sen amipli dizanteri olmuşsun hem de ileri boyutu dedi. İnanılmaz üzüldüm. Bir an bütün bilgiler kafamdan uçtu ve yani ne demek oluyor dedim doktor da güldü liseyi bitirmedin mi diye.. Amip'in ne olduğunu elbette biliyordum ama aklıma direk ya hamile kalırsam,birşey olur mu düşüncesi vardı. Dışardan yediğim birşeyden parazit bulaşmış. İlaç kullanmadan asla geçmez dedi. Ama gebe olabilirim dedim. O zaman buraya 2 ilaç ismi yazıyorum jinekoloğuna göster dedi. Gittim sordum bakar bakmaz gebe değilsin dedi. Ama günüm geçmedi daha 10 gün oldu yumurtlama tarihime dedim adetin gecmeden gebe olup olmadığın net belli olmaz sen o zaman xxx ilacı kullanabilirsin dedi. Mecburen kullanmaya başladım. Eğer kullanmazsam karaciğerime vurabilir hatta daha kötü sonuçlara yol açabilir. Ama ya hamile kalırsam ilaç veya o parazitler bebeğe zarar verirse.. Kaç gündür bunu düşünüyorum. Yani moralim çok bozuk.. Eşim herşeyden önemlisi sensin,canını sıkacak hiçbir durum yok diyor.. Bilmiyorummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?